*sad but true* 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ راننده هه چقدر چرتو پرت میگه (تو آزانس بودیم رفیقم جلو نشسته بود .... یه سوال کرد راننده هه یه ساعت داشت مخمونو میخورد :icon_pf (34): بعد بهم اس داد ... منم که استاده ضدحال زدن) 1 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ گلم مواظب خودت باش ما رفتیم من غصه نمی خورم توهم غصه نخور . می دونم که دوباره یه روز همدیگرو میبینم دوست دارم سانازم خیلی مواظب خودت باش 3 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ يه بار شد بياي بگي امتحانم خوب شد....(از طرف مامانم) 3 لینک به دیدگاه
nima mirzaii 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ are man dorgh goftam vali dalil dashtam vase dorogham heyf ke adama zud tasmim migirano donbale dalilesh nistan. moteasefam nabayad injori mishod :pichak29:. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ گوسفند امشب شام بیا خو چرا تعارف میکنی 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ سلام خواهرم باز عصر پنجشنبه رسید التماس دعا یاعلی مدد... 1 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ هر وقت احساس کردی کسی باهات نیست؛بدون خدا همه رو از دلت کنار زده تا دقایقی فقط مال خودش باشی! 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ساناز معلومه تو کجایی؟ چرا ازت خبری نیست؟ دلقک پاشو بیا اینجا بعد از ظهر می خایم بریم آبعلی اسکی؟ منتظرتیم چوب اسکی هاتم بیار 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ گوشياي تو بدرد شش ميخوره........كجايي!!! 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ گفته بودم كه طبيب دل بيمار مني پس طبيب دل من باش كه بيمار توام 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ ذکر ایام امتحانات روزی صد مرتبه خدایا غلط کردم از ترم بعد 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلام سانا..... فردا پیست توچال پایه ای ؟ 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ یه بار دیگه منو از خواب بیدار کنی کچلیا:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
goddess_s 16415 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ فردام تعطیل شد؟ وای خدای مننننننن! لینک به دیدگاه
...atishpare 457 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ تو سایت یونی برو ببین فردا تعطیل شد یا نه؟!! 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سیما خیلی گلی قربونت برم نمیدونی چقدر نیاز داشتم... 1 لینک به دیدگاه
shokoofeh 887 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ هورا!!!آقا خو بدت نیاد ازم خو! 19.5 هم برادر جون جونیه 20! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ just got admissions confirmation to morgan. see u Jan 20 @ orientation 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده