sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ زندگی قانون باورها ولیاقت هاست آجی گلم همیشه باور داشته باش تو لایق بهترین هایی 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ برف ميريزد ريز ريز ريز و هيچكس ندانست تكه هاي خودكشي يك ابر است... لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ سلام مهندس جوجو این پروژه معاصر چند نمره داره؟ من نمیدونستم ندارمش 1 لینک به دیدگاه
غایب 4790 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ آخرین پیامک من. سلام گفتم یه حالی ازت بپرسم. این پیامک را کسی برام فرستاده بود که قراره یه مقدار پول بهش قرض بدم ولی تاخیر داشتم. 2 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۸۹ افسرده ايم و خسته دل از هر چه هست و نيست، شايد به بوي زلف تو خود را دوا كنيم. لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۸۹ شهادت را با ما تجربه کنید ! ( سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ) 3 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ لره دستاي خرشو قطع ميكنه، بهش ميگن چرا؟ ميگه خر خومه ايخوام كانگوروش كنم. 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ غروب آخر شعرم پر از آرامش دریاست و من امشب قسم خوردم تو را هرگز نرنجانم ( از همون جناب آقای مزاحم ....... نمیدونم چرا بیخیال نمیشه:icon_pf (34): ) 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ آیا از زندگی یکنواخت و عادی خسته شده اید؟؟؟ با ما حادثه و هیجان را تجربه کنید. (روابط عمومی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران) 4 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، ۱۳۸۹ لره دستاي خرشو قطع ميكنه، بهش ميگن چرا؟ ميگه خر خومه ايخوام كانگوروش كنم. من لرم از این جک خوشم میاد خیلی 3 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ باز قهر کرد بگو چی شده پا میشم میام کلتو می کنم:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تخفیف ویژه نمایندگی گراد،40-80 تخفیف از فروشگاه بپرسید لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ وقتی گذز زمان دیدار را به اتفاق میسپارد،باید قدر با هم بودن را دانست...:icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
just work 12354 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ تو روحت با این ادرست ..!!! برگشت خورد. الان جایی هستم . تا 12 زنگ میزنم پ.ن : یه بسته بود که باید دوستم از تهران برام پست میکرد بعد از 3 روز برگشت خورده ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده