O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ "سلام خوبي؟ چه خبر از المان محدود؟ شنيدم سخت بوده." 2 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ سرلشکر محبوب من فردا میای اداره؟؟؟ مرخصی واسه من رد کردی یا نه؟؟ 4 لینک به دیدگاه
alireza&sepide 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ قشنگترین بوسه دنیا را به چشمای نازت میزنم ،تا قشنگ ترین خواب دنیا را ببینی از سازه شکسته(نفیسه گرفتم) 4 لینک به دیدگاه
bpcom 10070 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 دی، ۱۳۸۹ به علت اجرای طرح یارانه ها و کمبود بودجه و در جهت صرفه جویی آتش جهنم خاموش گردید. از طرف شیطان 7 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ دلا سه تار میزنی چه بی قرار میزنی....شنیده ای زحال من که این هوار میزنی....تو شبنمای شبنمی به ظلمت غرور عشق.....شبی به جرم عاشقی منو به دار میزنی. 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ چرا آخه خواستم صبح زود بلند شي خوب كاري كردم 1 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ به علت اجرای طرح یارانه ها و کمبود بودجه و در جهت صرفه جویی آتش جهنم خاموش گردید. از طرف شیطان شيطان هم بالاخره از دست ما يه روز استعفا ميده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ بسته جایزه 15000 ریالی فقط تا ساعت 24 امشب اعتبار دارد 1 لینک به دیدگاه
*mishi* 11920 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ باشه......قبول:girl_yes2::dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
mobinak 398 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ شب بود و خورشيد مي درخشيد، پيرمردي جوان يكه و تنها با خانواده اش در سكوت دلخراش خيابان قدم زنان ايستاده بود. بچه ها اسمس هاي قشنگ بنويسيد آخه اينا چيهههههههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۸۹ راستی چندتا سوال ازت دارم ، خونه ای بزنگم بهت؟؟ 4 لینک به دیدگاه
sookut 13735 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۸۹ چوخدوسوز سان اولماسادا سن دنه وار 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده