Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 عنکبوت یا یه باکتری یا ویرووس باکتری که فقط یه سلوله این نمیخوره به باکتری ویروس هم نیست عنکبوت هم نیست دوباره عکس رو میذارم در این صفحه
.FatiMa 36559 ارسال شده در 3 آذر، 2010 خوب یه چیزی بگو من از همه رشته ها دعوت کردم :rose: گفتم دیگه میکروب
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 ککی شپشی چیزیه... نزدیکی ولی نه تقریبا غیر ممکنه خونه ای از اینا نداشته باشه
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 عنکبوت نیست؟؟ نه نیست ولی نمای بزرگش مث خودشه :icon_gol:
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 پای حشره ؟! مونا تو باید خیلی نزدیک بشی پا که هست شاید هم دست ولی مال چی ؟؟
pianist 31129 ارسال شده در 3 آذر، 2010 آهان فهمیدم چیه ولی اسمش رو نمیدونم تو خونه دانشجویی زیاد دیدم میاد تو رختخوابو آدمو گاز میگیره بعدش پوست بدن قرمز و متورم میشه!!! 1
مونمونی 709 ارسال شده در 3 آذر، 2010 من این عکس و تو کتاب دیدم ! اما الان حضور ذهن ندارم که دقیقاً چیه!!!!
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 3 آذر، 2010 نزدیکی ولی نه تقریبا غیر ممکنه خونه ای از اینا نداشته باشه نکنه کرم فرشه که منم خیلی ازش بدم میاد
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 3 آذر، 2010 سوسکه سیاه خیلی با حال بود حالا عکس رنگیش هم میذارم ولی نه
ارسال های توصیه شده