*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1. فکر میکنی سر رشته زندگیتو خودت دستت گرفتی؟چرا؟ 2. فکر میکنی آدمهایی که راحت دیگرانو میبخشن چه روحیه ای دارن؟ 3. یگانگی رو چی تعریف میکنی؟ 4. به قضا و قدر اعتقاد داری؟ 5. خوبی یا بهتری؟ 6. چای یا قهوه؟ 7. فکرمیکنی هدف از خلقت چی بود؟ 8. وقتی بچه بودی دوست خیالی داشتی؟ باز هم میام. 2 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سلام خوبی؟ منتظر یه عالمه سوال باش که اومد ممنون از دعوتت رفیق 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ چرا اسمت کاربري اين بيد؟؟ خب دوس دارم همونطور که تو پیانو زدن رو دوس داری!!!!!! چرا اين رشته رو انتخاب کردي؟؟ داستان داره من قرار بود مکانیک بخونم بعد رفتیم ثبت نام توی هنرستان فنی با ددی مکرم بعد اون یارو ناظم خرفت گفت ظرفیت تکمیله منم گفتم کام بابا گفت ریخته تو بازار پره بعد چون پسر خاله هامم عمران خوندن منم گفتم عمران بابام گفت باید بیل بزنی و اینا منم ترس از جان رفتم تو الکترونیک اسم نوشتم بعد که رفتم سر کلاس بهم گفتن تو الکتروتکنیک (برق صنعتی) هستی این بود داستان بابا برقی ما!!!!!!!! ديگه سوالي ندارم... :rose::rose::rose: بازم بیا 6 لینک به دیدگاه
nikaaa 4299 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ d.d(دوست دختر)داري؟ چند تا d.dداشتي تا حالا؟ كدومشون بيشتر دوست داشتي؟ ت حالا عاشق شدي؟ :mornincoffee: 3 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1 چرا من بی دعوت سرمو انداختم اومدم تو؟ 2 از چه سبک سوالی خوشت میاد؟ 3 از چه تیپ دختری خوشت میاد؟ (تیپ ظاهری) 4 از چه تیپ پسری خوشت میاد؟ 5 حالا 2 تا سوال بالارو باطنیشونو بگو 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ منم بپرسم؟؟؟؟؟؟ :rose::rose: بپرس!!!!! 1.از خانوادت بگو چند تا برادر خواهر؟! رفتیم خواهر بخریم گفتن تموم شده دوتا داداش بهمون دادن!!!!! سه تا پسریم!!!!!! منم داش بزرگم!!! 2.حرف زور می زنی؟ نه باو ما زورمون به کی میرسه آخه؟؟؟؟؟ 3.چقد عصبانی می شی؟ کم ولی بشم میشما!!!!!!!! 4.وختی عصبانی می شی شی کار می کنی؟ چون کم پیش میاد کار خاصی نمیکنم!!!!! 5.gf داشتی؟ آره در دوران جهالت!!!!! 6.چرا این همه شماره می گیری؟ :w00: واسه امره خیره!!!!!! 7.چه غذایی دوست داری؟ همه چیز خوارم ولی آی امون از کوفته!!!!!! 8.آشپزی بلدی؟ آره چن مدلی یاد گرفتم!!!!! 9.رشته ای رو که می خونی دوست داری؟ آره زیاد چون پایه ترین رشتس!!!!!! 10.خودت انتخابش کردی یا پیش اومد؟! قبلن گفتم چطوری انتخاب شده!!!!! 11.نظرت در مورد معماری چیه؟ رشته بچه سوسولاست!!!!!! یعنی چی معماری؟؟؟؟؟ اگه خونه میسازن برن عمران اگه شهر درست میکنن برن شهرسازی اگه نقاشی میکشن برش نقاش بشن خو!!!!!!!! 12.فکر می کنی بهترین بنایی که تو ایران هست کدومه؟ بهترین بنا خونه اجدادی طرف مادریم!!! 13.تو جهان چی؟ همون که گفتم!!!!! فعلا همین بعدا میام بازم می پرسم بازم بیا خوش میگذره دور هم شماره هم یادت نره!!!!! 8 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1- چند بار ميشيني رو صندلي بچه؟:w00:البته قبليو سعادت نداشتي من بيام 2- رشت بيشتر دوست داري يا انزلي؟ 3- مغروري امين ؟ هستي 4-بالاخره قضيه اون دوستت چي شد؟ كوچه شقايق 5- اهل فيلم ديدن هستي؟ 6- تا حالا چند بار اين nepo توضيح دادي؟ 7- دغدغه ي زندگيت چيه؟ 8- كارشناسي قبول شدي راستي؟ 9- فرق تو با بقيه چيه؟ 10- اين سريالاي ماه رمضونو مي بيني؟ 2 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1. تا حالا چند بار به زمین خوردی و خدا کمکت کرده 2. آخرین بار که خندیدی کی بود 3. آخرین بار که گریه کردی کی بود 4. اخرین باری که یاد خدا بودی کی بود 5. آخرین اس ام اسی که واست اومد چی بود 6. تو چقدر خوبی 8.دقت کردی سوال 7 نداشتیم 9. حالا داری دقت میکنی 10. حالا داری میخندی 11. حالا میگی عجب نامردیه این دختر؟!؟!؟!؟؟!!؟ 12.چند بار زمین خوردی؟ 13.چند بار کمک گرفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ سیلاااااااااااام:icon_pf (44):مرسی منم دعوت کردی امین جون :rose::rose: چند تا بپرسم خوبه؟ زیااااااااااااااد چند تا بپرسم حوصله ت میگیره جواب بدی؟ حالا بپرس چند تا بپرسم نمیپیچونی؟ اگه جواب داشته باشه جواب میدم!!! از هر چی بخوام میتونم بپرسم؟ آره بپرس!!! اصولا خط قرمزی واسه سوال کردن داری؟ نه باو چه خطی موضوعو سیاستی نکن!!!!!:w00: مهمترین سوال این بخش: تو مهندسان نشسته بودی رو صندلی احتمالا همه گفتنتی ها گفته شده چرا اینجا هم تصمیم به نشستن گرفتی؟(البته همه رو خوشحال کردیا!) خب ملت ساتور به دست دنبالم بودن گفتم حالی بدم بشون!!!! نه خدایی باعث میشه یه خورده فک کنم!!!:imoksmiley: 7 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ . مدیر عامل کمپانی یاهو کیه؟ باید حتما بگی! چرا بعضیا عقب مونده ی ذهنی به دنیا میان؟ چه گناهی دارن؟ .نخستین بازی ملی ایران با کدوم تیم بود؟ چند چند شدن؟ . بهترین پیروزی ایران با کدوم تیم بود؟چند چند؟ .بدترین شکست ایران با کدوم تیم بود؟ چند چند؟ کدوم مربی بود که بیشترین زمان و مربیگری کرد؟چند سال مربی بود؟ .کدوم مربی بود که کمترین زمان و مربیگری کرد؟چند سال مربی بود؟ . علی دایی چندتا بازی ملی داشت؟ . احمدرضا عابدزاده چندتا بازی ملی داشت؟ .شانس اول کارت قرمز مربوط به کی بود؟. . اسم 5 تا باشگاه خارجی رو با ذکر نام مالکاش نام ببر؟ حالا جواب بده:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1ـ دوست داري زنت چاد بپوشه يا مانتو؟ 2ـ مردا به هم حسوديشون ميشه؟ 3ـ چندتا خواهر برادر داري؟ 4ـ درس خوندنو تا کجا ادامه ميدي؟ 5ـ کاملترين انسان زمين؟:flowerysmile: 6ـ قرآن يا نهج البلاغه؟ 7ـ از آرايشه مردا خوشت مياد؟ 8ـ از زندگيت چند درصد راضي بودي؟ 9ـ براي خريد لباس چقدر وقت ميذاري؟ 10ـ توي مهموني ها چقدر روي کمکت حساب ميکنن؟ 11ـ تيپپت بيرون چطورياس؟ 12ـ بهترين معلم سال هاي تحصيلت؟ 13ـ بهترين کتاب دوران تحصيلت؟ 14ـ بدترين نمره اي که گرفتي؟ 15ـ مامان بابات چند بار اومدن مدرستون؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1. تا حالا شده افسرده بشی؟ 2. روزانه چقدر مطالعه میکنی؟ 3. تا حالا پاشنه در کسی رو کندی؟ چرا؟ 4. چند بار مزاحم تلفنی شدی؟ به کی؟ چی گفتی؟ 5. از کدوم آثار باستانی ایران بیشتر خوشت میاد؟ 6. نظرت در مورد هر که بامش بیش برفش بیشتر چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ دوباره تا بعد 1ـ روزي چند بار سلام ميکني؟ 2ـ تو خونه بيژامه مي پوشي يا شلوارک؟ 3ـرنگه اتاقت چه رنگيه؟ 4ـ گيلاس دوست داري؟ 5ـ يه جک بگو بخنديم؟ 6ـ کي از ته دل خنديدي؟ 7ـ دروغ ميگي؟:brodkavelarg: 8ـ آخرين باري که از ته ته دلت زار زدي کي بوده؟ 9ـ يه حديث قشنگ بگو: 10ـ مسخره ترين حرفه دنيا::icon_pf (34): 11ـ با مامانت راحت تري يا بابات؟ 12ـ راست ميگن پسرا بچه ننه ان؟ 13ـ وقتي سواره ماشين ميشي کجا ميشيني؟ 14ـ اگه يه روز بفهمي يه برادره دوقلو داري چي کار ميکني؟:icon_pf (17): 15ـ آشپزي بلدي؟ 2 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1. چرا یکی ثواب کنه کباب میشه؟ 2. چرا ميگن آب كه سر بالا بره قورباغه ابوعطا ميخونه؟ 3. چرا ميگن خر من از كرگي دم نداشت ؟ 4. چرا ميگن هردست كه بدي از اون دست ميگيري ؟ 5. چرا ميگن آدم مار گزيده از ريسمون سياه و سفيد ميترسه ؟ 6. فکر میکنی الان چی می تونه تو رو از پشت سیستم تکون بده؟ 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1- اهل شعار دادن هستی؟منظورم اینه که چقدر پیش میاد در لحظه وقوع یه اتفاق همون جوری عمل کنی که تا قبلش فکر میکردی اینکار رو میکنی؟نه زیاد معمولا هرچه پیش آید خوش آیدیم!!!!!!! 2- وقتی عصبانی میشی چند درصد ممکنه خودتو کنترل کنی؟اگه نکنی چه عکس العملی نشون میدی؟:banel_smiley_52: کم عصبی میشم اما اصلا جالب نیست عکس اعملم!!!!!! 3- چند تا دوست دختر داشتی؟چند تا شون رو واقعا دوست داشتی؟ دوتا یکیشون روخیلی دوس داشتم اما بد کرد باهام!!!!!!! 4- از اون پسرهایی هستی که دوستی(جنس مخالف) براشون فقط دوستیه و جنبه تفریح داره و اگه حس کنن کسی رو دوست دارن یا برای زندگی میخوان سمت دوستی باهاش نمیرن؟ نه بدم میاد ازینجور آدما بلاخره که چی اگه کسی برا خودت بخوادت تا ابد هم باهات میمونه یکی هم که همیشه باهات باشه بهتره مثلا یه خوبیش اینه که هی لازم نیست اخلاقات رو مثل صندلی داخ براش تشریح کنی!!!!! 5- تا حالا دچار حسی شدی که فکر کنی عاشق شدی؟ :banel_smiley_4: یه بار ولی دیگه غلط میکنم عاشق بشم!!!! 6- نظرت راجع به خلقت چیه؟خدایی به عنوان خالق وجود داره یا نه؟ نوچ!!!!!! همه طبق نظریه داروین اومدیم رو کار!!!!! 7- بیرون نت شخصیتت چقدر با توی نت فرق داره؟ از اونایی که منو دیدن بپرس اینو!!!!! مثلا شقی!!! 8- فکر میکنی بیشتر از همسن و سالات سرت میشه و میفهمی؟چرا؟ من این حسو ندارم اما بهم اینو میگن اونایی که میشناسن منو!!! 9- میدونم که وبگردی..از معایب این کار بگو...هرچند تا دوست داشتی... خب عیب اصلیش اینه که کم کم زندگی کردن رو فراموش میکنی!!! اما من سعی کردم نت جزئی از زندگیم باشه نه زندگی جزئی از نت!!! 10- از دوست دخترات کسی بوده از نت باهم اشنا شده باشین؟ نه باو، بلا به دور!!!!! بازم بیام؟؟؟ بیا بیا دست پرم بیا با آغوش باز ازت استقبال میکنم 4 لینک به دیدگاه
گیلاس 367 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ ميذاري يه کم ديگه فکر کنم؟:guntootsmiley2: فکر کردم...:shad: اگه من الان بزنم شيشتونو بشکنم چي کار ميکني؟:4chsmu1: راستشو بگو چندبار تا حالا کتک خوردي؟:62izy85: چه گلي رو خيلي دوست داري؟ چند بار مورد حجوم سيبيلوهاي دوست داشتني قرار گرفتي؟ فوفولي ترين کاره دنيا؟:2rqfst4: تو کدوم طبقه ي آسموني؟ قشنگ ترين کتابي که خوندي؟ ميدوني شاهرود کجاس؟ اينم چندتا سوال ادبياتي: با کشک و بيژامه و کچل و بالشت جمله بساز. با اينا ضرب المثل بگو: رودخونه آسمون درخت خونه دختر و پسر کوه 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ پوستتو میکنم امین!!! 1- اهل شعار دادن هستی؟منظورم اینه که چقدر پیش میاد در لحظه وقوع یه اتفاق همون جوری عمل کنی که تا قبلش فکر میکردی اینکار رو میکنی؟نه زیاد معمولا هرچه پیش آید خوش آیدیم!!!!!!! فکر کنم اصلا سوال منو متوجه نشدی...بیشتر فکر کن... دوتایکیشون روخیلی دوس داشتم اما بد کرد باهام!!!!!!! تو مهندسان گفته بودی 3 تا ها!!! حالا چی کار کرد؟؟ نه باو، بلا به دور!!!!! خنده داشت؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ خب میس که من و دعوت کردی سوال آنچنانی ندارم چون دیدمت و کاملا شناخت دارم روت اگه اجازه بدی بخونم اگه سوال پیش بیاد ازت میپرسم آها معنی گولاخ چیه؟ چرا به سهیل میگی گوزگا؟ معنی گوزگا چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ 1- منو ازکی میشناسی امین؟ 2- ازکی بیشتر منو میشناسی؟! 3- از وقتی منو بیشتر شناختی نظرت چی بوده راجع به من؟مثبت منفی نداریما کاملا توضیح بده! 4- اگه بشنوی من مردم خیلی ناراحت میشی یا کم؟! 5- بارزترین خصوصیت اخلاقی من چیه به نظرت؟! 6- مشکلی داری با سوالای فروغ شناسی؟؟!! 3 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۸۹ شبت بخیــرمنم اومدم. :rose::rose: خوش اومدی خانوم خانوما!!!!! 1. عشق یه چیزی مثل کشک و دوغه.چرا عین ماست نیست؟ خب دلش خواسته حتما واستا ازش بپرسم بت میگم!!!!!!! 2. ممکنه یه روزی 1+1 بشه 3؟ آره هیچ چیزی مطلق نیست!!!!! 3. چرا میگن مرد نباید گریه کنه مگه مردا دل ندارن؟ دل دارن اما دلشون مال خودشون نیست باید بدنش دست صاحبش!!!! 4. کدوم ماه سال رو دوست داری؟ من ماه خودم سپند!!!! 5. چرا قورباغه سبزه؟ کی گفته؟؟؟ من آبی و قرمز وزرد و سیاه و خاکسترشم دیدم!!!!! 6. مرگ شتریه که در خونه ی همه میخوابه یا ازدواج؟ شتر اولیه که خیلی زیگیله اما شتر دومیه رو میشه باش کنار اومد و زیر سیبیلی ردش کرد!!!!!! 7. تا حالا کتک خوردی؟ آره تا دلت بخواد!!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده