*sepid* 9772 ارسال شده در 4 تیر، 2011 من کمی با تاخیر خدمت رسیدم امیدوارم پوزش مرا پذیرا باشید .... 1- برای چندمین بار تکرار میکنم از برای چه ما را سفید برفی میخوانید ؟ 2- چرا من گمان میکردم که شما بزرگتر از من میباشید در صورتی که سالها کوچکترین ؟ 3- چرا به جای پرداختن به درس و مشق خویش ساعت ها وقت خود را در این سرای سپری میکنید ؟ 4- مشکلتان با این لحن سخن که ما بر زبان میرانیم چیست ؟ 6. دوست داری كدوم يكی از بچه های باشگاه رو از نزديك ببينی؟ اکثرشونو مخصوصا اونایی که تو ادد لیستم هستن:ws3: حتی ما را ؟
am in 25041 ارسال شده در 4 تیر، 2011 من کمی با تاخیر خدمت رسیدم امیدوارم پوزش مرا پذیرا باشید .... :ws3: این صندلی تاریخ انقضا و مصرف و همه چیزش گذشته 1- برای چندمین بار تکرار میکنم از برای چه ما را سفید برفی میخوانید ؟ عشقمان میکشد، اگر توانستید جلویش را سد کرخه ای سفیدرودی چیزی ببندید 2- چرا من گمان میکردم که شما بزرگتر از من میباشید در صورتی که سالها کوچکترین ؟ به قول اوریون من اینجا از همه طفلی ترم 3- چرا به جای پرداختن به درس و مشق خویش ساعت ها وقت خود را در این سرای سپری میکنید ؟ ترک عادت موجب امراض گسترده میگردد 4- مشکلتان با این لحن سخن که ما بر زبان میرانیم چیست ؟ هیچ حتی ما را ؟ شما را نیز مفتخر میگردانیم:w02:
pianist 31130 ارسال شده در 4 تیر، 2011 مدت این اتاق شیشه ای گذشته فقط چنتا از سوالات بی پاسخ مونده بود که امین جواب داد قفل میشه...
ارسالهای توصیه شده