- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ این شعر های لعنتی هم آرامم نکرد ..... 9 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ دلم درد میکند ، انگار خام بودند خیالهایی که به خوردم داده بودی ...... 6 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ میخواهم بمانم تنها و دق کنم در تنهایی ِ این چار دیواری.. و نفرین کنم کسی را که تلفن همراه را آفرید! که هر وقت دلم برای صدایت تنگ میشود ٬ در دسترس نباشی و هر وقت به لحظه ی دیدارت محتاجم ٬ خاموشش کنی! میخواهم برای همیشه خاموش شوم... یا بروم جایی که هیچ مشترکی صدای بوق ِ آزادم را نشنود! در دسترس نباشم ٬ همین. 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ دل مـــــــثـل چـســـــــــــــب مــــــیمانــــــد !.!.! چـــــند بار که بکَـــــنی، دیگــــر نمیچســـــبد.......... 7 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ من شکستن نمیدانم ، ولی هر کس از کنارم گذشت شکستن را خوب بلد بود دلم را، عهدش را ، غرورم را ، کمرم را........ 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۱ اینجا در دنیای من گرگها هم افسردگی مفرط گرفته اند ، دیگر گوسفند نمی درند ، به نی چوپان دل می سپارند و گریه می کنند ! 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ روزگار ما وفا با ما نداشت طاقت خوشبختی دل ما را نداشت پیش پای ما سنگی گذاشت بی خبر از مرگ ما پروا نداشت آخر این غصه هجران بودو بس حسرت رنج و فراوان بودو بس...... 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۱ غرورم شکست ؛ دلم هم .... اما آنچه شنیدی صدای اینها نبود ! سقف آرزوهایم بود که بر سرم آوار شد ... !!! 5 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۱ از زندگی از این همه تکرار خسته ام از های و هوی کوچه و بازار خسته ام دلگیرم از ستاره و آزرده ام ز ماه امشب دگر ز هر که و هر کار خسته ام دل خسته سوی خانه ، تن خسته می کشم آوخ ... کزین حصار دل آزار خسته ام بیزارم از خموشی تقویم روی میز وز دنگ دنگ ساعت دیوار خسته ام از او که گفت یار تو هستم ولی نبود تنها و دل گرفته و بیزار و بی امید از حال من مپرس که بسیار خسته ام... 2 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ همه چیز در خانه هست نان , پنیر , سبزیخوردن , انگور اما از زمان , از شوق , از گلهای اطلسی خبری نیست 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مرداد، ۱۳۹۱ درد تنهایی کشیدن... مثلِ کشیدنِ خطهایِ رنگی روی کاغذِ سفید، شاهکاری میسازد به نامِ دیوانگی...! و من این شاهکارِ را به قیمتِ همهٔ فصلهایِ قشنگِ زندگیم خرید ام... تو هر چه میخواهی مرا بخوان.... دیوانه، خود خواه،بی احساس نمیفروشم.... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ از هر چه بتوان گذشت از چشمانت نمی توان سگ دارند لامصب ها! نسرین فخیمی 7 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لعنت به این همه بهار که هر سال بی تو می آید لعنت....! ایرج تمجیدی 7 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ خوب من ! سیب را چیدم تـا ببینی ، تو را می خواهم نـه بهشت را... 5 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ بی رحم ! عکس رادیولوژی بگیر می خواهم بدانم قلب داری ؟! (احسان پرسا) 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۱ همیشه در ریاضیات ضعیف بودم سالهاست دارم حساب میکنم چگونه من بعلاوه ی تو ، فقط شد من . . 4 لینک به دیدگاه
خاله 3004 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ مثل من که نیست می شوم... مثل روزها... مثل فصل ها... مثل آشیانه ها... مثل برف روی بام خانه ها... او هم عاقبت در میان سایه ها غبار می شود مثل عکس کهنه ای تار تار تار می شود با کدام بال می توان از زوال روزها و سوزها گریخت! با کدام اشک می توان پرده بر نگاه خیره ی زمان کشید؟ با کدام دست می توان عشق را به بند جاودان کشید؟ با کدام دست....؟ 5 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۱ آغـــوش بــگـــشــا بــــا صــدای بــلـــنـدآرزو مــی کــنـم!! 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ کاش میشد:بچگی را زنده کرد کودکی شد،کودکانه گریه کرد شعر ” قهر قهر تا قیامت” را سرود آن قیامت، که دمی بیش نبود فاصله با کودکی هامان چه کرد ؟ کاش میشد ، بچگانه خنده کرد . . . 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۱ شاید آرام تر میشدم فقط و فقط …….. اگر میفهمیدی….. حرفهایم به همین راحتی که می خوانی نــــوشته نشده اند!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده