Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ اوهوم من ساکت و ارومماینکه لهجه مشهدی نیست این افغانی هست مشهدی این میشه تو به مو نیشخند مِزِنی(اگ اشتباه نکرده باشم) خیلی باحال حرف میزنند 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ بازم اینا اومدن منو دعوت نکردن :vahidrk: سهند جان شما سر زده هم بیای قدمت رو چشمه 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی باحال حرف میزنند کیا؟افغانیا یا مشهدیا؟ 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ کیا؟افغانیا یا مشهدیا؟ ساغر سلام.... بجاي هي اسپم برو عكس بنداز از درختكاري برام بفرست .. شايد برنده بشي.... اخه كي با اسپم به جايي رسيد... 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ ساغر سلام.... بجاي هي اسپم برو عكس بنداز از درختكاري برام بفرست .. شايد برنده بشي.... اخه كي با اسپم به جايي رسيد... سلام معصومه جان تو که میدونی من کجام اینجا اصن درخت نداره که من بخوام ازش عکس بگیرمینی دارهها ولی روز درخت کاری نداره خیلی ها به مقامات بالا رسیدن با اسپم 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام معصومه جانتو که میدونی من کجام اینجا اصن درخت نداره که من بخوام ازش عکس بگیرمینی دارهها ولی روز درخت کاری نداره خیلی ها به مقامات بالا رسیدن با اسپم اع چرا اونوقت؟ مثلا چه مقاماتي؟ حالا اينا رو ولش..... بيا از باغ تالار كشاورزي مون اينارو چيدم.. حال ميكني.. الان اين فصل اين ميوه ها... يكي از خصوصيات بارز تالار ماستااااا بفرماييد... 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اع چرا اونوقت؟ مثلا چه مقاماتي؟ حالا اينا رو ولش..... بيا از باغ تالار كشاورزي مون اينارو چيدم.. حال ميكني.. الان اين فصل اين ميوه ها... يكي از خصوصيات بارز تالار ماستااااا بفرماييد... خب تو یونی از این خبرا نیست که جزو اسرار مملکتی هس واااااااااااااااای میخوام تو همش منو به هوس میندازی واسم پست کن 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ خب تو یونی از این خبرا نیست کهجزو اسرار مملکتی هس واااااااااااااااای میخوام تو همش منو به هوس میندازی واسم پست کن اوكي يادته يه بار منو به هوس انداختي.. هندونه يادته؟ من خيلي دلم ميخواستولي خودم تو باغمون كاشتم.. بيا اينجا شما دعوتيد به : باغ خانوادگي برو بچ انجمن نوانديشان در تالار ما 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اوكي يادته يه بار منو به هوس انداختي.. هندونه يادته؟من خيلي دلم ميخواستولي خودم تو باغمون كاشتم.. بيا اينجا شما دعوتيد به : باغ خانوادگي برو بچ انجمن نوانديشان در تالار ما اووووووو هنوز یادته پس تلافی بود پس یه پا هنرمندی اومدم مرسی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ اووووووو هنوز یادته پس تلافی بودپس یه پا هنرمندی اومدم مرسی پ ن پ شك داشتي ؟!!! جدا از شوخي شمالطف داريد عزيزمممم 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]مسابقه عکس سری بیست و شش[/h]تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ مسابقه عکس سری بیست و شش تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است چشم حتمن اتيه عزيز. 2 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده