masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۳ منظورم کلی بود مصی دست یه دست هم دهیم به مهر تالار خودمون کنیم آباد هرکسی تونستید از اعضای تالار دعوت کنید بیاد , غیر کشاورزی هم بیاد قبوله دعوت كنيم براي چه موضوعي.. الهه بياد يه تاپيك بزنه تبليغاتش بامن... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۳ دعوت كنيم براي چه موضوعي.. الهه بياد يه تاپيك بزنه تبليغاتش بامن... بیان محفل گرم بشه دیگه مثل سابق ,خیلی وقته ساکت و بی صدا مونده الهه معلوم نیست کجاست 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون بابت اینکهاجری پیشنهاد های خودمو انداختین گردن خودم شماها فک کنین.منم بینم چیکار میکنم مهدی و معصومه عزیز لطفا اگه دی ج پیاماتون رو میدم یا اصلا نمیدم ناراحت نشین. من خیلی وقتا با گوشی میام صرفا برا خوندن پیام و این چیزا.گاهی نمیرسم جواب پیام یا پستی رو بدم.ولی تو اولین فرصتی که با سیستم میام سعی میکنم جواب بدم ک ممکن اونموقع هم خیلی دیر شده باشه:icon_pf (34):و برا همین کلا ج ندم در کل ببخشید دیگه 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون بابت اینکهاجری پیشنهاد های خودمو انداختین گردن خودمشماها فک کنین.منم بینم چیکار میکنم مهدی و معصومه عزیز لطفا اگه دی ج پیاماتون رو میدم یا اصلا نمیدم ناراحت نشین. من خیلی وقتا با گوشی میام صرفا برا خوندن پیام و این چیزا.گاهی نمیرسم جواب پیام یا پستی رو بدم.ولی تو اولین فرصتی که با سیستم میام سعی میکنم جواب بدم ک ممکن اونموقع هم خیلی دیر شده باشه:icon_pf (34):و برا همین کلا ج ندم در کل ببخشید دیگه به به بالاخره تشریف آوردی ,الهه با این پیشنهادت الان بعضی از این کاربرایی که گفتی تو انجمن فعال نیستن چه برسه بیان محفل کاربرای جدید هم فقط نظاره گر هستن ما میگیم بیاد محفل شاد,روشن کنید همچنان سکوت حکم فرماست اصن تا وقتی محفل هست دیگه نمیخواد بریم کتابخونه از بس اینجا ساکته 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۳ من ازتون ناراحتم... الكي.... بي خي 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ به به بالاخره تشریف آوردی ,الهه با این پیشنهادت الان بعضی از این کاربرایی که گفتی تو انجمن فعال نیستن چه برسه بیان محفل کاربرای جدید هم فقط نظاره گر هستن ما میگیم بیاد محفل شاد,روشن کنید همچنان سکوت حکم فرماست اصن تا وقتی محفل هست دیگه نمیخواد بریم کتابخونه از بس اینجا ساکته خب برادر من روشت رو عوض کن. ببین اول میری سراغ یکی که خیلی اینجا فعالیت نداره به مدت 3-4 روز صرفا باهاش میحرفی.حرفی از فعالیت نمیزنیا....بعد این چند روز طرف از لحاظ عاظفی و روانی وابسته ت شده ...دیگه توپ تو زمین توئه،میتونی بیاریش اینجا و با رضایت کامل شروع به فعالیت علمی کنه. حال کردی روشمو جدی میگماااا جواب میده من ازتون ناراحتم... الكي.... بي خي تو هم از این "الکی" استفاده کردی:vahidrk: نه نه نه تو نباید ناراحت بشیااا.حتی الکی:icon_gol: حنانه؟؟؟؟زبوت رو پیشی خورده؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا واا سهند؟من موندم مگه کسی از تو نظر خواست که میتونی بیای یا نه؟ اومدن به اینجا اجباره.دلخواهی ک نیس ک حق انتخاب داشته باشی.والا .صابخونههر وقت بودیم یادت باشه به سنهد ندا بدی:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ واا سهند؟من موندم مگه کسی از تو نظر خواست که میتونی بیای یا نه؟اومدن به اینجا اجباره.دلخواهی ک نیس ک حق انتخاب داشته باشی.والا .صابخونههر وقت بودیم یادت باشه به سنهد ندا بدی:hapydancsmil: خوب پرو ام دیگه چسب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخلصیم سهند 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۳ [h=1]گفتگوی هفته چهاردهم:مفاهیم پایه ای برق[/h] 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خب برادر من روشت رو عوض کن.ببین اول میری سراغ یکی که خیلی اینجا فعالیت نداره به مدت 3-4 روز صرفا باهاش میحرفی.حرفی از فعالیت نمیزنیا....بعد این چند روز طرف از لحاظ عاظفی و روانی وابسته ت شده ...دیگه توپ تو زمین توئه،میتونی بیاریش اینجا و با رضایت کامل شروع به فعالیت علمی کنه. حال کردی روشمو جدی میگماااا جواب میده خب کم کم داری خودتو برای میز مدیریت آماده میکنی باید دوره های روانشناسی توسط خاله الهه تو تالار برگزار کنیم من نه نمی تونم بیام وقتم پره وگرنه خیلی دوست داشتم سر میزدم:coffee: صاحب خونه باشه ندا بده با بروبچ میریزیم اینجا داداش سهند خودش صاحب خونس داره تعارف میزنه 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خوب پرو ام دیگه چسب :5c6ipag2mnshmsf5ju3 مخلصیم سهند ای مچ گیر موش نه انگار حالت زیاد خوب نیس خب کم کم داری خودتو برای میز مدیریت آماده میکنی باز مجبورم کردی بگم:شتر در خواب بیند پنبه دانه!! حالا شخصیت پردازیاش با خودت که کی شتر کی پنبه دانه من برا مدتی مهمونم باید دوره های روانشناسی توسط خاله الهه تو تالار برگزار کنیم خیلی پر طرف دار میشه هااا داداش سهند خودش صاحب خونس داره تعارف میزنه بلی. فک کنم زبون آجی معصومه و ساغر رو هم همون موش حنانه خورده 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ ای مچ گیر نه انگار حالت زیاد خوب نیس بلی. فک کنم زبون آجی معصومه و ساغر رو هم همون موش حنانه خورده من زبونم سر جاشه باور کن میخوای نشون بدم؟ایناهاش 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ من زبونم سر جاشه باور کن میخوای نشون بدم؟ایناهاش آخخخ خیالم از زبون تو راحت شد همیشه نشون بده خاطر جمع بشیم 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ آخخخ خیالم از زبون تو راحت شدهمیشه نشون بده خاطر جمع بشیم خداروشکر باشه حتما فقط باید زیون حنا رو کشید بیرون 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ خداروشکر باشه حتمافقط باید زیون حنا رو کشید بیرون اونم میاد بیرون. فعلا یخ زده س 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ اونم میاد بیرون.فعلا یخ زده س امیدوارم فقط خداکنه دیگه قندیل نبنده و بیرون نیاد 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ امیدوارمفقط خداکنه دیگه قندیل نبنده و بیرون نیاد نه محفل کشاورزی گرمهههه،بیاد بیرون دیگه قندیل نمیبنده بیشتر دوب میشه من الان باید برم.برمیگردم عزیزممم 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۳ نه محفل کشاورزی گرمهههه،بیاد بیرون دیگه قندیل نمیبنده بیشتر دوب میشهمن الان باید برم.برمیگردم عزیزممم ایشالا:)) قربونت عزیزم فعلا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده