Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نمیشه که مامانی. کار سختی نیس.دخمل من که تنبل نیس. چلا سخته خو اگه سخت نیس چلا خودت انجامش نیمیدی بلام؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به سلام فرنوش خانم این طرفا . خوش اومدی کادوهای تولدتو باز کردی؟؟چند تا کادو گرفتی سلام فائزه خانم چه خجالتی سلاااااااااااام.مرسی من اومدم دنبال دخملیم. کادوهای انجمن وو باز کردم .همه خالی بودن. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ نه دیگه اون من بودم ازت زدم جلو حالا وقتی پس فردا امید اومد اونوقت دستای تورو هم از پشت میبنده 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ [quote=Mahdi Eng;1402836 من مسئولم مدیر الهه هست اختیار داری همکار .. تالار خودته .. خجالت واسه چی؟؟ اووووف چه بی ریا! اگه تالار خودمه پس چرا همش گیر میدی منبع بذار منبع بذار 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلاااااااااااام.مرسی من اومدم دنبال دخملیم. کادوهای انجمن وو باز کردم .همه خالی بودن. دخمیلتو پیدا کردی؟! اِ پس همش دکوری بود ولی عجب کادوهایی چند تا کادوی واقعی گرفتی؟ حالا وقتی پس فردا امید اومد اونوقت دستای تورو هم از پشت میبنده امید اسپمر همه سایت هاست .. همین و بس اووووف چه بی ریا! اگه تالار خودمه پس چرا همش گیر میدی منبع بذار منبع بذار من از اولم بی ریا بودم .. نبودم ؟ اون بحثش فرق میکنه منبع باید بزاری این یه قانونه :icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ من از اولم بی ریا بودم .. نبودم ؟ اون بحثش فرق میکنه منبع باید بزاری این یه قانونه :icon_pf (95): نوموخام نوموخام نوموخام 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دخمیلتو پیدا کردی؟! اِ پس همش دکوری بود ولی عجب کادوهایی چند تا کادوی واقعی گرفتی؟ امید اسپمر همه سایت هاست .. همین و بس من از اولم بی ریا بودم .. نبودم ؟ اون بحثش فرق میکنه منبع باید بزاری این یه قانونه :icon_pf (95): 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به سلام سهند خان خوبی؟؟ چرا متعجبی؟؟ نوموخام نوموخام نوموخام میخوای .. میخوای .... میخوای 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ به به سلام سهند خان خوبی؟؟ چرا متعجبی؟؟ میخوای .. میخوای .... میخوای سلام مهدی جان ببخش پریدم وسط متعجبم حنانه و اسپم ........... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام مهدی جان ببخش پریدم وسطمتعجبم حنانه و اسپم ........... اتفاقا بیا وسط خوش اومدی این چه حرفیه سهند جان تعجب نکن .. این یک واقعیتی هست بدون انکار 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ اتفاقا بیا وسط خوش اومدی این چه حرفیه سهند جان تعجب نکن .. این یک واقعیتی هست بدون انکار مخلصیم آمو مهدی متعجبم آخه مهدی این دخملمون زیاد بهم گیر میده از بابت اسپم های شیرین .........:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ مخلصیم آمو مهدی متعجبم آخه مهدی این دخملمون زیاد بهم گیر میده از بابت اسپم های شیرین .........:icon_razz: آقایی آمو سهند حرفشو گوش نده میخواد کسی به رکوردش نرسه 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ دخمیلتو پیدا کردی؟! اِ پس همش دکوری بود ولی عجب کادوهایی چند تا کادوی واقعی گرفتی؟ امید اسپمر همه سایت هاست .. همین و بس من از اولم بی ریا بودم .. نبودم ؟ اون بحثش فرق میکنه منبع باید بزاری این یه قانونه :icon_pf (95): آره دخیم در حال شیطنته. امید این عنوان به راضیه تقدیم کرد. فعلا 4 تا 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آقایی آمو سهند حرفشو گوش نده میخواد کسی به رکوردش نرسه راستی میرسه ؟ 2 لینک به دیدگاه
*Mars* 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها سلام الهه جوووووووون 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام بچه ها سلام چی شده الهه خانوم چرا؟ 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره دخیم در حال شیطنته. امید این عنوان به راضیه تقدیم کرد. فعلا 4 تا آره تو میتینگ هم گفت امید .... ولی هنوز راضیه جا داره تا به امید برسه خوبه دیگه راستی میرسه ؟ میرسه .. بستگی به تلاشت داره سهند سلام بچه ها سلام بر مدیر عزیز چطوری؟ چرا اینقدر خسته؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ آره تو میتینگ هم گفت امید .... ولی هنوز راضیه جا داره تا به امید برسه خوبه دیگه میرسه .. بستگی به تلاشت داره سهند سلام بر مدیر عزیز چطوری؟ چرا اینقدر خسته؟؟؟ کلاس تقویتی داری مهدی جان بیام پیشت 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۳ چیزی نشده یخورده بی حوصله م:( برم...برمیگردم. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده