Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۲ یه امکانات جدید دیدم!پیام نقل وقول اومد:hapydancsmil: آره اولین پیام نقل و قولت برای من بود 2 لینک به دیدگاه
monajem 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها.کسی اینجا از دانشگاه شهید باهنر کرمان هست؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنین. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها.کسی اینجا از دانشگاه شهید باهنر کرمان هست؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنین. سلام خوش اومدین. نه تو تالار ما که کسی از باهنر کرمان نیست! بچه ها اگه هستین رو کنینا مشکلتون چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
monajem 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ایمیل کاری یا شماره تماس یکی از اساتید کشاورزی اونجارو میخوام یه ایمیل دارم ازشون ظاهرا با یه ایمیل دیگه کار میکنن کارم خیلی واجبه. 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۲ ایمیل کاری یا شماره تماس یکی از اساتید کشاورزی اونجارو میخوام یه ایمیل دارم ازشون ظاهرا با یه ایمیل دیگه کار میکنن کارم خیلی واجبه. آها..خب از سایت دانشگاهش نتونستین گیر بیارین؟ تماس با اساتید لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ به اون میلش جواب نمیده باهنر کرمان نداریم ولی فامیلیت واسم آشناستمنجم جان شما کرج لیسانس نبودی؟ لینک به دیدگاه
monajem 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۲ نهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه 1 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ سلام با همتون قهرم:vahidrk: هیشکی نگفت این فود رفته کجا-نیستش 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ دیدم اسمش محفله گفتم خدافظی کنم اخه معمولا محفل جایی که دوره هم جمع میشن و حال واحوال میکنن گفتم شاید شاید کسی باشه حال مارو بپرسه اصلا چی دارم میگم نمیدونم ولش کن دیگه کم کم دارم تبدیل به ادم اهنی میشم خالی از احساس و زندگی دارم میرم البته واسه یه مدتی نه واسه همیشه گفتم یه دو کلومی با بربچه های کشاورزی هرچند میدونم هیچکدومشون تا حالا بیل دستشون نگرفتن صحبت کنم (شوخی) خب خوبی بدی دیدین حلال کنین و حرف اخر دوباره من دوباره شب دوباره تنهایی وسیگاری که سروته روشنش کردم! میبینی؟ آخرین رفیقم را به اشتباه سوزاندم! خدافظ:icon_pf (12): 4 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستان برا اونایی که حوصله زیاد خوندن ندارن،همین اولش میگم که من دیگه اینجا نمیام نه توی انجمن منظورم اینجا توی محفله که دیگه نمیام میخوام ازتون خداحافظی کنم روزای خوبی باهاتون داشتم خیلی اینجا خاطره دارم خاطره هایی که فقط نیازه چند صفحه برگردم عقب تا برام یادآوری بشن هیچ وقت نمیخوام برگردم دوباره بخونمشون چون ممکنه پشیمون بشم دوستان منو دعا کنید خدانگهدار همتون برای همیشه 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام دوستانبرا اونایی که حوصله زیاد خوندن ندارن،همین اولش میگم که من دیگه اینجا نمیام نه توی انجمن منظورم اینجا توی محفله که دیگه نمیام میخوام ازتون خداحافظی کنم روزای خوبی باهاتون داشتم خیلی اینجا خاطره دارم خاطره هایی که فقط نیازه چند صفحه برگردم عقب تا برام یادآوری بشن هیچ وقت نمیخوام برگردم دوباره بخونمشون چون ممکنه پشیمون بشم دوستان منو دعا کنید خدانگهدار همتون برای همیشه دیدم اسمش محفله گفتم خدافظی کنم اخه معمولا محفل جایی که دوره هم جمع میشن و حال واحوال میکنن گفتم شاید شاید کسی باشه حال مارو بپرسه اصلا چی دارم میگم نمیدونم ولش کن دیگه کم کم دارم تبدیل به ادم اهنی میشم خالی از احساس و زندگی دارم میرم البته واسه یه مدتی نه واسه همیشه گفتم یه دو کلومی با بربچه های کشاورزی هرچند میدونم هیچکدومشون تا حالا بیل دستشون نگرفتن صحبت کنم (شوخی) خب خوبی بدی دیدین حلال کنین و حرف اخر دوباره من دوباره شب دوباره تنهایی وسیگاری که سروته روشنش کردم! میبینی؟ آخرین رفیقم را به اشتباه سوزاندم! خدافظ:icon_pf (12): یعنی چی دیگه نمیایم این حرفا یعنی چی مدیر انجمن کجاست؟اینا چرا دارن از اینجا میرن:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ ببین چه خبره همه گذاشتن رفتن 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ هر کی ی سری مکلات تو زندگیش داره ک اگه از نت قاصله بگیره شاید وقت بیشتری برای رسیدگی به اونا داشته باشه...(خودم تجربه ش کردم) مرتضی ک امیدوارم زودی برگرده..راضیه هم ک کلا نرفته..فقط محفل نمیاد! البته الانشم محفل همچین رونق نداره... همیشه شاد باشین،باشیم 4 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من اومدم بچه ها حالتون خوبه چه خبرا !! الووووووووووووووو کسی نیست ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من اومدم بچه ها حالتون خوبه چه خبرا !! الووووووووووووووو کسی نیست ؟ سلام آقا مرتضی خوبی ؟؟؟ یجور پست گذاشتی گفتیم رفتی که رفتی 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ نه گفته بودم یه مدتی نیستم خوبی اقا مهدی سلامتی ! چه خبر ؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ ممنون خوبم سلامتی شما گرایشت چیه ؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 شهریور، ۱۳۹۲ برات سوال شده اول یه مقدمه بگم ؟ الان کلا همه ی دانشگاها رشته ها دانشجوها کلا بچه ها سر کاریم خواستی دلیلشم برات میگم بنده حقیر رشته مقدس کشاورزی گرایش اقتصاد کشاورزی میخونم خدا کمک کنه 2 ترم دیگه مونده البته تازگیا از بیکاری تصمیم گرفتم واسه ارشد بخونم !!! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده