food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ سلام الان هیشکی نیست بعد 1شب تا نزدیک 3 !اینجا هستین- 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۹۲ سلامالان هیشکی نیست بعد 1شب تا نزدیک 3 !اینجا هستین- سلام خوبی ؟؟؟ اسمتو نمیدونم؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ تنها موسیقی بود که توانست تنهایی مرا پر کند وگرنه غم ، لحظه ای رهایم نمی کرد . . . حاضر 2 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام این یه نفر بقیه حاضری بزنن ببینم 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ تنهایی نامِ دیگر پاییز است … هرچه عمیق تر ، برگ ریزان خاطره هایت بیشتر … 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من هستم ولی خسته م بقیه که امشب نیستن فود اسمت چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام من هستم ولی خسته مبقیه که امشب نیستن فود اسمت چیه؟ سلام راضیه خوبی!!!! 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام راضیه خوبی!!!!سلام مهدیبد نیستم شکر کلا وقتی میام میبینم اینجا خلوته خب نه خوب نیستم تو خوبی اخوی؟ 1 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام مهدیبد نیستم شکر کلا وقتی میام میبینم اینجا خلوته خب نه خوب نیستم تو خوبی اخوی؟ واقعا منم ناراحتم کسی نیس ممنونم آجی 2 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ امشب ازو شبایی که اصلا نمیدونم کجام چی کار میکنم با سازم خلوت کردم ... 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بروبچ خلوته اینجا بازم... 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بروبچ خلوته اینجا بازم... این تابستون اینجا رو خاک گرفته از بس هیچکی نیس 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ به نظر من تنهایی چیزیه که آدما خودشون برا خودشون میسازن میشه هیشکی هم کنار انسان نباشه اما تنهایی وجود نداشته باشه ما آدما چرا فکر میکنیم اگر یکی از آدمای دیگه کنارمون باشن،تنها نیستیم؟ همه آدما به نوعی تنهان اما تنهایی هم یه انتخابه مثل تمام چیزای دیگه ای که تو زندگی انسان پیش میاد وانتخاب میکنه ما در طول شبانه روز همش داریم انتخاب میکنیم میتونیم تنهایی رو انتخاب نکنیم بگین خب 3 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ به نظر من تنهایی چیزیه که آدما خودشون برا خودشون میسازنمیشه هیشکی هم کنار انسان نباشه اما تنهایی وجود نداشته باشه ما آدما چرا فکر میکنیم اگر یکی از آدمای دیگه کنارمون باشن،تنها نیستیم؟ همه آدما به نوعی تنهان اما تنهایی هم یه انتخابه مثل تمام چیزای دیگه ای که تو زندگی انسان پیش میاد وانتخاب میکنه ما در طول شبانه روز همش داریم انتخاب میکنیم میتونیم تنهایی رو انتخاب نکنیم بگین خب گفته بودی هستم ولی خستمچه صحبتایی 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۲ اینجا چه خبر حرف تنهایی - قهر - خستگی و ....... اسم تاپیکو باید بزاریم محفل غم و غصه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده