رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 8.2k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

الهه عزیزم من انقدر از اردلان خوشم میاد

بخصوص اونجا که گفت تو دلم ولوله ست واسه خواستنت واونجا که گفت آدم تاوون داده که دیگه اخم وتخم نداره

• Like 1
لینک به دیدگاه

راضیه:شخصیتش باحاله!ولی ب همون اندازه از مریمه بدم میاد.زن تا این حد بوووق ک با ی دوست دارم یاد عشق جوونیاش افتاد...نویسنده قبلش نظر منو باید میپرسید!قاسم:خیلیم سریع ج نمیدما.جدا؟نشنیدم وقتی میگفت‎:-(‎راستی قاسم تو سریال عطر باران یا بوی باران چی چی بود اسم یکی از بازیگراش قاسم زارع بود‎:-d‎دیدیش؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
راضیه:شخصیتش باحاله!ولی ب همون اندازه از مریمه بدم میاد.زن تا این حد بوووق ک با ی دوست دارم یاد عشق جوونیاش افتاد...نویسنده قبلش نظر منو باید میپرسید!قاسم:خیلیم سریع ج نمیدما.جدا؟نشنیدم وقتی میگفت‎:-(‎راستی قاسم تو سریال عطر باران یا بوی باران چی چی بود اسم یکی از بازیگراش قاسم زارع بود‎:-d‎دیدیش؟

نکته رو نگرفتی:ws3:یه بار کلا جواب خب دادن داخل فیلم اینم بچه کوچیکه بود:ws28:

حالا تازه فهمیدی قاسم زارع که من باشم و یکی دیگه بازیگره؟!(شکلکارو میبینی؟)TAEL_SmileyCenter_Misc%20(305).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
الهه اتفاقا من از مریم خوشم میاد:4564:خب عاشقه چیکارش داری خو:banel_smiley_4:

خیلی خوشم اومد اونجا که به باباش گفت : بگو خب:banel_smiley_4:

مریمه گفت بگو خب:w58:باید جالب باشه:ws3:کجاش بوده؟ همین قسمت امشب بود که درست حسابی ندیدمicon_pf%20(34).gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
نباید به من یه خبر بدین:vahidrk:
اااااا سلام ببخشید یادم رفت حضوری بزنم:ws3:

بنده راضیه جلیلی هستم:ws3: الهه با گوشی اومده سرعتش بووووووووووقه من بجاش حضوری میزنم:ws3:

حمیدم هم که پیش پای شما رفت:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مریمه گفت بگو خب:w58:باید جالب باشه:ws3:کجاش بوده؟ همین قسمت امشب بود که درست حسابی ندیدمicon_pf%20(34).gif
آره به باباش گفت

نه پریشب بود

باباش داشت باهاش حرف میزد،یهو مریم از دهنش در رفت به باباش گفت بگو خب

• Like 1
لینک به دیدگاه

قاسم:باز خوبه آخه مونده بود تو دلم چرا کسی ج خب این بنده خدارو نمیده:-d بله ک شکلکارو میبینم،کور ک نیستم:-|راضیه فقط از این سبک بودنش خوشم نمیاد،عشق کیلو چنده!شرمنده وحید...سلام!فود111سلام.بچه ها شبتون بخیر.

• Like 2
لینک به دیدگاه
قاسم:باز خوبه آخه مونده بود تو دلم چرا کسی ج خب این بنده خدارو نمیده:-d بله ک شکلکارو میبینم،کور ک نیستم:-|راضیه فقط از این سبک بودنش خوشم نمیاد،عشق کیلو چنده!شرمنده وحید...سلام!فود111سلام.بچه ها شبتون بخیر.

من چه میدونم:whistles:گفتم گوشی شاید نشون نمیده:ws52:الانم شکلکای تورو ما نمیبینیم:hanghead:

راستی قاسم زارع میدونی کیه! این حاجی بود داخل اخراجیها فکر کنم کمالی بود اسمش که به بروبچ اخراجی واسه آموزش مدام گیر میداد و نسبتا کچل بود و همش ساز مخالف میزد اون بودش:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

اصلی ترین سکانس فیلم و حماقت دختره رو ندیدی دیگه :banel_smiley_4:

باباش داشت باهاش میحرفید ک اگه دلت با اردلان من حرفی ندارم...مریمه هم خواست بگه نظر شما واسم مهمه ..آخرش گفت "بگو خب":ws28:

من چه میدونم:whistles:گفتم گوشی شاید نشون نمیده:ws52:الانم شکلکای تورو ما نمیبینیم:hanghead:

راستی قاسم زارع میدونی کیه! این حاجی بود داخل اخراجیها فکر کنم کمالی بود اسمش که به بروبچ اخراجی واسه آموزش مدام گیر میداد و نسبتا کچل بود و همش ساز مخالف میزد اون بودش:w02:

اخراجی ها؟با با اون حاجی ک اصلا تو این فیلم جدیده بازی نکرده بود!

کرده بود ایا؟:ws52:نقشش کی بود؟

اااااا سلام ببخشید یادم رفت حضوری بزنم:ws3:

بنده راضیه جلیلی هستم ...الهه با گوشی اومده سرعتش بووووووووووقه من بجاش حضوری میزنم:ws3:

ممنون بابت همکاری:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...