vergil 11695 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 وحید من که سر در نمیارم اما دوستم میگه به روش پویا میخواد هم... نمیدونم بیشتر از این سر در نمیارم. [FLASH=width=1 height=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 1
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 ممنون وحید اشکال نداره کسی رو از بچه ها نمیشناسی که بلد باشه؟ 1
vergil 11695 ارسال شده در 4 شهریور، 2013 ممنون وحیداشکال نداره کسی رو از بچه ها نمیشناسی که بلد باشه؟ نه/ ــــ 1
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 درود ای آرایایی دلیر چه بسیار نیکوست که اطاعت امر نمودید و قدم رنجه فرموده و تالار را مزین فرمودید.... گرد خستگی بر چشمانتان نشسته است به گمانی اندک زمانی پس از ماندن در این سرای برفته و بخسبید ما فکر میکردیم فقط خودمان چیز هستیم حمید به نظر من برو راحت بخواببی خیال همه چیز فردا هم سرحال پاشو و سه تا نفس عمیق بکش 4 تا کشیدم عرض بود،نه امر استراحت کن سلاااام شما فقط امر من آبجی سلاممممممم حمید/ پیتزا بزن جون بگیری تکبیــــــــــــــــــــــــــر 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حمید تارکو نه اشتباه فکر میکردید الهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه پیتزای منو بدهههههههههههههههههههههههههههههههههه سپردمش به تو گفتم بزار یچخال 4
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 آذر بزار صبونت بره پایین بعد....:icon_pf (34): تو یخچال..نگهش داشتم مفاظب باش مریض نشی فقط 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 آذربزار صبونت بره پایین بعد....:icon_pf (34): تو یخچال..نگهش داشتم مفاظب باش مریض نشی فقط ساعت 8 سبونه خوردم هضم شده دیگه 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 سلاممممممم بچه ها کسی این ورا نیست دیشب نت ما باز قطع شد نشد خداحافظی کنیم:icon_pf (34): این الهه و حنانه هم که ظرفا و لیوانارو هم همینجوری جا گذاشتن و رفتن امشب الهه ، حنانه، حمید دعوتیم محفل شهرسازی:gnugghender:کی بریم 4
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 حنانه راستی در مورد سوالت که کد C++ میخواستی،منظورت همون کد های وبلاگ و سایتاست که میذارن و مثلا یه مطلبی یا یه نظرسنجی ای به نمایش درمیآد 3
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 سلام قاسم جان! دعوتیم؟ سر شام میریم ... یهو میریزیم تو! فقط امیدوارم صابخونه خونه باشه! جواب اون سوالمو بده میخوام برم! 4
azarafrooz 14221 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 سلاممممممم بچه ها کسی این ورا نیستدیشب نت ما باز قطع شد نشد خداحافظی کنیم:icon_pf (34): این الهه و حنانه هم که ظرفا و لیوانارو هم همینجوری جا گذاشتن و رفتن امشب الهه ، حنانه، حمید دعوتیم محفل شهرسازی:gnugghender:کی بریم من دعوت نیستم اروز فهمیدم هیشکییییییییییییییییییییییییییییییی دوسم نداره 3
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 سلاممممممم بچه ها کسی این ورا نیستدیشب نت ما باز قطع شد نشد خداحافظی کنیم:icon_pf (34): این الهه و حنانه هم که ظرفا و لیوانارو هم همینجوری جا گذاشتن و رفتن امشب الهه ، حنانه، حمید دعوتیم محفل شهرسازی:gnugghender:کی بریم قاسم تو چقد غر میزنی..واااااااااااای:icon_pf (34): شستن 2 تا ظرف ک این همه غر زدن نداره هدف من و حنانه پیشرفت روز ب روز پسرای تالارمونه! باور کن مهمونی:hapydancsmil:خواهشا سر وقت بیاین...واسه شام میریم ،نمیریم جاشونو پهن کنیم ک بخوابن سلام قاسم جان!دعوتیم؟ سر شام میریم ... یهو میریزیم تو! فقط امیدوارم صابخونه خونه باشه! جواب اون سوالمو بده میخوام برم! دیر نمیکنیا من دعوت نیستم اروز فهمیدم هیشکییییییییییییییییییییییییییییییی دوسم نداره دیشب صابخونه گفت:قاسم و بچه ها تو هم جزو همون بچه ها محسوب میشی جیگلی من:aghosh: 2
soil eng 17164 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 ساعت دقیق حمله رو نمیگی الهه:gnugghender: 10:30 به بعد که همه باشن! خوبه؟:gnugghender: 3
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 10:30 به بعد که همه باشن!خوبه؟:gnugghender: آره از 10/30 یا 11 به بعد دیگه همه هستن:gnugghender: حالا الهه تو که واردی آدرسو و پلاکم بگو گم نکنیم 3
ارسال های توصیه شده