The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وقت نیک. گفتن بیام یه منبر درباره کشت و کشاورزی واستون صحبت کنم حال همگی خوبه؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وقت نیک. گفتن بیام یه منبر درباره کشت و کشاورزی واستون صحبت کنم حال همگی خوبه؟ به به سلام اقا وحید(درست گفتم؟یادم رفته:icon_pf (34):) خوش اومدی...بفرما بالا. ممنون .شوما چطوری؟ 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ به به سلام اقا وحید(درست گفتم؟یادم رفته:icon_pf (34):) خوش اومدی...بفرما بالا. ممنون .شوما چطوری؟ غلام اون هوش و حافظتم ابجی :دی مچکرم مچکرم شما قبلنا پر رنگ تر نبودین؟ 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ غلام اون هوش و حافظتم ابجی :دی مچکرم مچکرم شما قبلنا پر رنگ تر نبودین؟ پس درست بود:hapydancsmil: اهوم...مدیر بخش خاکشناسی ----------changed to------>مسئول بخش خاکشناسی 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ پس درست بود:hapydancsmil: اهوم...مدیر بخش خاکشناسی ----------changed to------>مسئول بخش خاکشناسی اگه حقوقش بیشتره بگین ما هم چنج منج کنیم 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اگه حقوقش بیشتره بگین ما هم چنج منج کنیم نخیر شوما همن سمت خودتون میمونین چخبرا؟ وحید مسابقه عکس داریما..نمیخوای عکس بفرستی؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وحید خوبی؟ چه خبرا؟یه کم از خودت بگو 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ نخیرشوما همن سمت خودتون میمونین چخبرا؟ وحید مسابقه عکس داریما..نمیخوای عکس بفرستی؟ چرا خو؟ سلامتی وقت امتحانا که بشه ملت سرشون شلوغ تر میشه من سرم خلوت تر خدایی عجب تیکه انداختی به ما اصن اب شدم به جون خودم 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وحیدخوبی؟ چه خبرا؟یه کم از خودت بگو مرسی مچکرم شما خوبین؟ از چیم بگم؟ شما بپرسین من بگم 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ چرا خو؟ سلامتی وقت امتحانا که بشه ملت سرشون شلوغ تر میشه من سرم خلوت تر خدایی عجب تیکه انداختی به ما اصن اب شدم به جون خودم خو اصلا یادم نمیره چه منو عذاب دادی ک تو مسابقه شرکت نکنی میبایست تلافی کنم:gnugghender: لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ بدری؟سودی؟حمید؟ کجایین شوماها؟ 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ خو اصلا یادم نمیره چه منو عذاب دادی ک تو مسابقه شرکت نکنی میبایست تلافی کنم:gnugghender: از همینجا پشت همین تریبون ازت حلالیت میخوام / اون موهای کناریت به خاطر من سفید شده حلال کن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ از همینجا پشت همین تریبون ازت حلالیت میخوام / اون موهای کناریت به خاطر من سفید شده حلال کن حلال نمیکنممممم تا وقتی تو یکی از این مسابقات شرکت کنی کل موهامو سفید کردی...موی کناری چیهههه 2 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ هرچی دوست داری بگو وحید والا بچه ها میدونن من خیلی خجالتیم خو وحید هستم بچه کویر تازگیا هم 20 رو تموم کردم 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ حلال نمیکنممممم تا وقتی تو یکی از این مسابقات شرکت کنیکل موهامو سفید کردی...موی کناری چیهههه نه دیگه اونا قبل از من بودن الکی تقصیر من ننداز دفعه بعد کچلت نکنم یوخت 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ والا بچه ها میدونن من خیلی خجالتیم خو وحید هستم بچه کویر تازگیا هم 20 رو تموم کردم آره حنانه جوون اصلا خیلی خجالتیه! فقط ممکن تو رم به حال و روز من بنداز نه دیگه اونا قبل از من بودن الکی تقصیر من ننداز دفعه بعد کچلت نکنم یوخت میزنم اسفالت میشی جای عکس میفرستمت واسه مسابقه هااا برو عکس بفرست 1 لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آره حنانه جوون اصلا خیلی خجالتیه!فقط ممکن تو رم به حال و روز من بنداز خو چه کنم در جمع حلالیت خواستم دیگه میزنم اسفالت میشی جای عکس میفرستمت واسه مسابقه هااا برو عکس بفرست الان مگه مسابقست که عکس بندازم؟ از اون کله کچلم بعکسم بفرستم تو مسابقه؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ آخیییییییی الی از منم کوشولو تره 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ خو چه کنم در جمع حلالیت خواستم دیگه الان مگه مسابقست که عکس بندازم؟ از اون کله کچلم بعکسم بفرستم تو مسابقه؟ باشه حلالت کردم یعنی میخوای بگی اینو مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع جنگل به این گندگی بالای انجمن ندیدی؟:icon_pf (34): موضوع مسابقه جنگل...عکس کله کچلتو نگه دار واسه مسابقه عکس کویر 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده