رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

خوب تو برو سوال من رو جواب بده :ws3: :ws3: :ws3:

انشاللللللله

برای سوال تو میخوام یه تاپیک بزنم............

تازه.گفتن سوال.نه اینکه 5-4 سوال رو یه جا مطرح کنی؟

کنتاکتور هم یه نوع کلیده دیگه....فعلا" میرم برای افطار مث تو کافر نیستم که.......بعد افطار میام:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کنتاکتور هم یه نوع کلیده دیگه....فعلا" میرم برای افطار مث تو کافر نیستم که.......بعد افطار میام:w16:

والا من کافر هم روزه ام اما چون امشب کسی خونه مون نیست :icon_redface:

زوری بالا سرم نیست که زود برم پای سفره فطار :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
والا من کافر هم روزه ام اما چون امشب کسی خونه مون نیست :icon_redface:

زوری بالا سرم نیست که زود برم پای سفره فطار :ws3:

اخی...میدونم افطاری تنها خوردن چقدر سخته.من خودم هم الان سرکارم و دارم تنهایی افطار میکنم....به زور یه چیزی میخورم که سردرد نشم

• Like 4
لینک به دیدگاه

بابا منظورم این بود کنتاکتور رو دل و روده اش رو بریزید بیرون

• Like 4
لینک به دیدگاه
خو سوال....................... :ws3:

یه مقدار در مورد کنتاکتور توضیح بدییید

کاربرد

نحوه عملکرد

نحوه تشخیص تیغه های باز و بسته و............. :ws44:

همه چیز در باره کنتاکتورها

• Like 4
لینک به دیدگاه
بطور خلاصه درباره gmdss توضیح دهید.:w16:

گوگولی من امشب خیلی کار داری:ws3:

محسن جان مربوط به سیستم های رادیویی هستش یا نه!!!

• Like 4
لینک به دیدگاه
محسن جان مربوط به سیستم های رادیویی هستش یا نه!!!

آره سامیار جون:w16:.ببخشید که یه خورده تخصصی شد.............:icon_gol:دونستنش برای اطلاعات عمومی خیلی مفیده...................مربوط به سیستمهای رادیویی دریاییه:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

gmdssچیست ؟

قسمت اول

The Global Maritime Distress and Safety System (GMDSS) سیستمی است بین المللی که با بهره گیری از فناوریهای ارتباطی زمینی و ماهواره ای و همچنین سیستمهای رادیوئی موجود در روی کشتیها و با اعلام اتوماتیک به ایستگاههای مخابراتی ساحلی و همچنینن کشتیهای موجود در منطقه حادثه سعی در کمک رسانی و نجات هرچه سریعتر به کشتی سانحه دیده را دارد .

مطابق با قوانين سولاس (International Convention for the Safety of Life at Sea-SOLAS) كشتيهاي باری (کارگو) 300 تن و بالاتر و کلیه کشتیهای مسافربری در سفرهای بین المللی میبایست مجهز به تجهیزات رادیوئی مطابق با استانداردهای تعریف شده باشند . مفهوم آنچه ذکر شد این است که گروههای جستجو و نجات ساحلی و همچنین کشتیهای نزدیک به محل حادثه میبایست با بهره گیری ازتکنیکهای مخابراتی زمینی و ماهواره ای در سریعترین زمان ممکن از حادثه رخ داده آگاه گردیده و با کمترین تاخیر ممکن ، با ایجاد یک گروه هماهنگ جستجو و نجات به یاری کشتی سانحه دیده بپردازند

این سیستم چگونه به کشتی سانحه دیده کمک میکند ؟

کشتیهائی که به تجهیزات GMDSS مجهز گردیده اند در دریا بسیار ایمن تر بوده و احتمال رسیدن کمک به موقع برای آنها در هنگام بروز سانحه و یا مصیبت بیشتر میباشد چرا که این سیستم در زمانیکه کارکنان شناور زمان کافی برای درخواست کمک را بصورت کامل ندارند بصورت اتوماتیک با اعلام هشدار موقعیت کشتی را نیز گزارش می دهد.

GMDSS برای اولین بار و در سال 1974توسط سازمان دریایی بین المللی International Maritime Organisation (IMO) ، که بعنوان یکی از آزانسهای سازمان ملل مسئول ایمنی کشتیها و جلوگیری از آلودگی دریاها میباشد ، در قالب کنوانسیون بین المللی سولاس مطرح گردید و از سال 1999 بصورت کاملاً اجرائی درآمد . کلیه دولتهائیکه این کنوانسیون را پذیرفته اند نسبت به اجرای آن پاسخگو بوده و ملزم به اعمال ملاحظات مربوطه در قوانین ملی خود میباشند . در عمل کلیه مالکان شخصی کشتیها موظف میباشند نیازمندیهای سیستم GMDSS را برای کشتیهای خود فراهم نموده و مجوزهای رسمی را از مبادی قانونی دریافت نمایند .

بر طبق قوانین سولاس هر کشتی که در دریا میباشد باید امکانات لازم جهت ارتباطات زیر داشته باشد :

- ارسال هشدار بروزسانحه از کشتی به ساحل

- دریافت هشدار بروز سانحه از ساحل به دریا

- ارسال و دریافت هشدارهای بروز سانحه از کشتی به کشتی

- ارسال و دریافت پیامهای مخابراتی جستجو و نجات بین شناورها

- ارسال و دریافت سیگنالهای موقعیت یابی (درصورت نیاز)

- ارسال و دریافت اطلاعات ایمنی دریایی

- ارسال و دریافت پیامهای مخابراتی معمولی به ساحل و از ساحل

- ارسال و دریافتها پیامهای مخابراتی پل به پل ( پل فرماندهی کشتی )

gmdss.jpg

GMDSS مشتمل بر دستگاههای مختلفی میباشد که مشخصات و محدوده عملکرد آنها به میزان زیادی بستگی به محدوده ای از دریا دارد که کشتی در آن فعالیت می کند . بر اساس تقسیم بندیهای انجام پذیرفته اقیانوسها و دریاها به چهار محدوده به شرح زیر تقسیم گردیده اند :

ناحیه : A1در محدوده داخلی VHF ایستگاههای ساحلی با ( حدود 20 الی 30 مایل )

ناحیه A2 : بیشتر از ناحیه A1 ولی در محدوده فرکانس HF ایستگاههای ساحلی ( حدود 150 مایل )

ناحیه A3 : بیشتر از ناحیه های قبلی ولی محدود به بخشی از کره زمین که توسط ماهواره های مخابرات دریایی پوشش داده میشود ( بین عرض جغرافیایی 76 درجه شمالی و 76 درجه جنوبی)

ناحیه A4 : نواحی باقیمانده کره زمین که مهمترین آنها قطب شمال میباشد . ( ماهواره های که حول خط استوا حرکت مینمایند قادر به پوشش این بخش از زمین نمی باشند )

در زیر دستگاههای مخابراتی که معمولاً در نواحی چهارگانه ذکر شده مورد استفاده قرار میگیرند آورده شده است .

• Like 6
لینک به دیدگاه
آره سامیار جون:w16:.ببخشید که یه خورده تخصصی شد.............:icon_gol:دونستنش برای اطلاعات عمومی خیلی مفیده...................مربوط به سیستمهای رادیویی دریاییه:w16:

نه خیلی خوبه اتفاقا برا من که خیلی مفید بودچون در موردش اطلاعات کمی داشتم ولی با این سوالت دونسته هام بیشتر شد....:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه
محسن جان اگه جوابم منظورتونو میرسونه،زحمت سوال منم با شما،من الان مخم کار نمیکنه.......:ws3:

آره عزیزم.جوابت درست و کامل بود....اما در باره سوال.............؟

• Like 6
لینک به دیدگاه
محسن جان اگه جوابم منظورتونو میرسونه،زحمت سوال منم با شما،من الان مخم کار نمیکنه.......:ws3:

محسن امرزو زیاد کار کرده من میپرسم :ws3:

چند کلاس موتور دارییییییییم :ws52: :ws52: :ws52:

(اسون ترین سوال زندگییییم):w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه
محسن امرزو زیاد کار کرده من میپرسم :ws3:

چند کلاس موتور دارییییییییم :ws52: :ws52: :ws52:

(اسون ترین سوال زندگییییم):w00:

به سبک خودت جواب میدم.................

4 کلاس..............تو مسابقات بین المللی.............موتور 125 سی سی 250 سی سی..........500 سی سی ........و 1000 سی سی..............:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
به سبک خودت جواب میدم.................

4 کلاس..............تو مسابقات بین المللی.............موتور 125 سی سی 250 سی سی..........500 سی سی ........و 1000 سی سی..............:ws3:

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop:

خوبه کم کم راه افتادییید :ws3: :ws3: :ws3:

یه مدت دیگه بمونم.................:icon_pf (34): :icon_pf (34)::icon_pf (34):

نوچ غلطه :ws44:

بعدی :ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...