گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۸ کتابایی که چندوقت اخیر خوندم: ناطور دشت (سلینجر)، اما (جین آستین)، غرور و تعصب (ین آستین)، بلندی های بادگیر (امیلی برونته)، قیدار (رضاامیرخانی)، اتحادیه ی ابلهان(کندی)، سلام بر ابراهیم. بین اینا ناطور دشت و غرور و تعصب رو بیشتر دوست داشتم. 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۸ یک بعلاوه یک نوشته جوجو مویز امشب تموم میشه? 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۸ http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بیشـــعوری _ اثرخاویر کرمنت (با اینکه سالهاست میبینم جز کتابای خوبه و باید خونده میشد و نخوندم بلاخره خوندم و خیلی کتاب خوشمزه ایه ; در طولش میفهمی چقدر بیشعـــوری داری و نمیدونستی) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پ ن: بیشعـــوری درمان داره بخواهید که خواستن توانستن استــــ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۸ http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۸ http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
parisrose 1 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ دوستان کتاب پیمان دانیل استیل فیلمی که از روش ساخته شد چی بود کسی میدونه؟ 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۸ http:// برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ گــوسفنــد قربانی Roald Dahl ترجمه بهمن فــرزانه لینک به دیدگاه
نفحات 1395 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۸ این دو روز : من پیش از تو جوجو میز از لحاظ سبک و ترجمه و قلم خود نویسنده و توصیفات و پرداخت ها حرفی نیست . کاملا حرفه ای اما ماجرای داستان رو دوست نداشتم . ما مجبور نیستیم برای نوآوری در نویسندگی ، عشق رو در هر قالب بی ارزش از ارتباط های انسانی بگنجونیم نمیتونم چنین عشقی رو ستایش کنم یا ازش الهام بگیرم درسته خاصیت عشق عبور از محدودیت هاست . اما تعهد محدودیت نیست بلکه ماحصل عشق هست . در کل دنیای ذهنی نویسنده رو نپسندیدم لینک به دیدگاه
سین.دخت 366 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۸ اعجوبه قرن- شرح حال رومن گاری البته به تازگی شروع کردم. کتاب خوبیه، و خب رومن گاری کلا آدم عجیبیه! 1 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۸ حاج آقا صادق هدایت من نمیدونم توهم فرهنگ ایرانی ها رو کی تو ذهن ما انداخت! 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۸ چراغ ها را من خاموش میکنم (زویا پیرزاد)- از پاریز تا پاریس(باستانی پاریزی) کتاب خوبی بود مخصوصا قسمت مربوط به عراق و پاکستان- مادام بواری 2 لینک به دیدگاه
.Milaad. 1459 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۸ در 20 ساعت قبل، گـنـجـشـک گفته است : چراغ ها را من خاموش میکنم (زویا پیرزاد) گفته بود "پروانه ها هم مهاجرت میکنند" لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ از نظر علمی، عاشق یعنی کسی که ترشحات مغزش تنظیم نیست و مشکل داره. الآن منبع ندارم اما کلمات زیر رو با هم توی گوگل جستجو کنید احتمالا پیدا کنید: Love Brain Dopamine Serotonin OCD Occupational compulsive disorder لینک به دیدگاه
meytim 716 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۸ در در 18 مرداد 1398 در 14:38، نفحات گفته است : این دو روز : من پیش از تو جوجو میز از لحاظ سبک و ترجمه و قلم خود نویسنده و توصیفات و پرداخت ها حرفی نیست . کاملا حرفه ای اما ماجرای داستان رو دوست نداشتم . ما مجبور نیستیم برای نوآوری در نویسندگی ، عشق رو در هر قالب بی ارزش از ارتباط های انسانی بگنجونیم نمیتونم چنین عشقی رو ستایش کنم یا ازش الهام بگیرم درسته خاصیت عشق عبور از محدودیت هاست . اما تعهد محدودیت نیست بلکه ماحصل عشق هست . در کل دنیای ذهنی نویسنده رو نپسندیدم از نظر علمی، عاشق یعنی کسی که ترشحات مغزش تنظیم نیست و مشکل داره. الآن منبع ندارم اما کلمات زیر رو با هم توی گوگل جستجو کنید احتمالا پیدا کنید: Love Brain Dopamine Serotonin OCD Occupational compulsive disorder 1 لینک به دیدگاه
Sunny77 39 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۸ آخرین کتابی که خوندم؟ :)) اخرین کتابی که یه دو سه خطشو نگا انداختم رهایی زن از وابستگی کتاب خوندن منم اینجوریه دیگه ? 1 لینک به دیدگاه
پارادوکس 106 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۸ انجمن شاعران مُرده کوتاه بود اما خیلی قشنگ بود لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، ۱۳۹۸ کتاب زنان به پیش از شریل سندبرگ یک کتاب براساس تجربیات شخصی و پراز نکته ها و دغدغه هایی که جنس زن در محیطهای مختلف اجتماعی داره وصدالبته تفکری که ازسمت جامعه حاکم ه وگاها خود اشخاص متوجه چیزی که درناخوداگاهشون دیکته شده نیستن. ازون دست کتابهایی ه که بایدمزه مزه کرد و خوندش ...خیلییییی لذت بردم . لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده