MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ در آزمایش سختی ویکرز عبارت زیر به چه معناست؟ 70HRBW HR مال آزمایش سختی سنجی راکوِله:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۰ جنس قاشق پلاستیکی از چیه؟؟ پلیمر pb ps ؟؟ :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ جنس قاشق پلاستیکی از چیه؟؟ پلیمر pb ps ؟؟ :JC_thinking: PS:ws37: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ HR مال آزمایش سختی سنجی راکوِله:vahidrk: خب ببخشید،اشتباه چاپی بود راکولش کنید!! حالا جوابشو بگید 2 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ PS:ws37: ولی من امروز به این نتیجه رسیدم که pp هست!! چون علایم شعله اون اصلا به ps شبیه نیست... البت ظروف یکبار مصرف با قاشق و چنگال جنسشون فرق داره ها... :JC_thinking: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ ولی من امروز به این نتیجه رسیدم که pp هست!! چون علایم شعله اون اصلا به ps شبیه نیست... البت ظروف یکبار مصرف با قاشق و چنگال جنسشون فرق داره ها... :JC_thinking: یعنی پلی پروپیلنه!؟ آره خب بر اثر حرارت و سوختن شعلش آبی میشه ... 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ یعنی پلی پروپیلنه!؟آره خب بر اثر حرارت و سوختن شعلش آبی میشه ... آره من یکیشو آتیش زدم و دیدم که pp تشریف دارن... البت ظرف با ظرف فرق داره ها 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ آره من یکیشو آتیش زدم و دیدم که pp تشریف دارن... البت ظرف با ظرف فرق داره ها اوکی!آتیش بازی یعنی چی ظرف با ظرف فرق داره!؟مگه همش PPنیست! 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ اوکی!آتیش بازییعنی چی ظرف با ظرف فرق داره!؟مگه همش PPنیست! نه ظروف مثل کاسه و... ps هستن ولی قاشق و چنگال که جنسشون ضخیمتره و شکننده هستن pp هستن... گرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۰ نه ظروف مثل کاسه و... ps هستن ولی قاشق و چنگال که جنسشون ضخیمتره و شکننده هستن pp هستن...گرفتی؟ :girl_yes2: لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ نه ظروف مثل کاسه و... ps هستن ولی قاشق و چنگال که جنسشون ضخیمتره و شکننده هستن pp هستن...گرفتی؟ این مطلب رو توو چه درسی گفتن؟ 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ این مطلب رو توو چه درسی گفتن؟ مربوط میشه به درس قالبهای پلاستیک! لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ زاویه مارپیچ یک چرخ دنده مارپیچی را تعریف کنید! 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مهر، ۱۳۹۰ در آزمایش سختیراکول عبارت زیر به چه معناست؟ 70hrbw خب عدد 70 نشون دهنده مقدار سختیست! و عبارت hrbw بیانگر آزمایش با مخروط فلز سخت می باشد! 3 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ زاویه مارپیچ یک چرخ دنده مارپیچی را تعریف کنید! زاویه مشخص بین امتداد محور دندانه های چرخ دنده و صفحه عرضی چرخدنده فایل زیر رو برای اشنایی بیشتر با چرخ دنده ها دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ زاویه مشخص بین امتداد محور دندانه های چرخ دنده و صفحه عرضی چرخدندهفایل زیر رو برای اشنایی بیشتر با چرخ دنده ها دانلود کنید احسنت! بله زاویه مارپیچ یه چرخ دنده مارپیچ،زاویه یک دنده چرخ دنده با محور دورانش را گویند. 1 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها یه سوال خیلی جالب: به نظرتون یک کیلو پنبه مقاومتش بیشتره یا یک کیلو آهن!؟ لطفا از لحاظ دینامیکی بیان کنید نه از نظر استاتیکی! 2 لینک به دیدگاه
spow 44197 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فک کنم پنبه! بخاطر الیافی بودن ساختارش بابا بیخیال من پیرمرد دیگه چیزی یادم نمونده دی: 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ فک کنم پنبه!بخاطر الیافی بودن ساختارش بابا بیخیال من پیرمرد دیگه چیزی یادم نمونده دی: مرسی!تقریبا تا یه جاهایی پیش رفتین،بذارین دوستای دیگمونم نظرشونو بگن ببینیم مهندس واقعی تو نواندیشان کیه!؟ 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ بچه ها یه سوال خیلی جالب:به نظرتون یک کیلو پنبه مقاومتش بیشتره یا یک کیلو آهن!؟ لطفا از لحاظ دینامیکی بیان کنید نه از نظر استاتیکی! این سوال اندازه یه پایان نامه جواب داره:vahidrk: نظر منم پنبه هست هر چه می دونم و حسش هست می نویسم گفتی از نظر دینامیک/ خب دینامیک نوسانی یعنی ارتعاشی باشه معیار خستگی می آد تو میدون/ اینجا نمیدونم پیروز میدون کدوم؟ تمرکز تنش ... مقاومت برشی کششی برشی؟(10 ص از پایان نامه مربوط به همینه) در دماهای بالا یا پایین؟ معیار خزش می آد تو میدون/ اینجا پنبه در قسمت مومسان و قبل از منهدم شدن برنده هست معیار لغزش:خب ساختار الیافی پنبه انعطاف در لغزش رو زیاد می کنه و باعث مقاومت بالاش میشه/ منتها ساختار فولاد(دانه دانه هست یا هر چیز دیگه ...) اینجا جلوی پنبه زانو میزنه خسته شدم:vahidrk: دوستان ساخت تولیدی جامداتی بیان ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده