!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پپیشته بابا.................به همین خیال باش با این دوجمله سه تا نتیجه گیری میشه کرد! 1- قرمه سبزی بلد نیستی درست کنی! 2- آی کیوت...!(اصلا به ما چه! ) 3- لباسای قرمز نداری! 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اهای بد مشهدی اینجا اسپم نکن(سمندون) با یک معمار ازدواج میکنی یا نه؟زیاد خوشحال نشو من این قدر عقلم کم نشده بیام خواستگاریت 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پیشته بابا...... اگر فکر کردی با پیشته بابا و بیه بیه می تونی منو به دست بیاری کور خوندی من با این چیز ها خر نمی شم :w00: 4 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به دخترا هم میگه...!!یعنی منظورش چیه؟!:JC_thinking: نکنه خودش گربس!!!! چون آدما همش بهش میگن پیشته, فک میکنه این زبون آدماست! به همین خاطر هم هی اینو میگه؟ شایدم...نه! ولش کن! همین باید درست باشه! عجب تاپیکی شد همش اسپم!:w00: 5 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نکنه خودش گربس!!!!چون آدما همش بهش میگن پیشته, فک میکنه این زبون آدماست! به همین خاطر هم هی اینو میگه؟ شایدم...نه! ولش کن! همین باید درست باشه! همش اسپم!:w00: داد نزن آقا.... دههههههههههههه :w00::w00: 4 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ این دوتا واسه کارای گذشتتاینم واسه پشیمونیت خوب واسه چي ميزني!!!مثلا الان من نادمم ها!!بايد از من با عاقوش باز استقبال كني تا دلگرم شم!نه اينكه نيمده 2تا سيلي نسارم كني!!! 2 لینک به دیدگاه
mahnush_hamid 379 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ چه خبره این جا! خوب بستگی به ادمش داره در کل من شوهر پزشک میخوام ولی اگه پسری باشه که از همه جهت بشه تاییدش کرد( فقط من نه خونوادم) چرا که نه! 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرتون 2 تا هم رشته ای می تونن با هم بسازن؟ 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پس بیشتر از این حرفا رو من نظر داره...!:banel_smiley_52: اخییی دوست داریییییی؟؟؟؟؟؟؟؟؟//:ws28: لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرتون 2 تا هم رشته ای می تونن با هم بسازن؟ بله تازه اینجوری بهتره 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خب این تاپیک به یه مفدار پاک سازی احتیاج داره... با اجازه 2 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه باش تا صبح دولتت بدمد 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ خب این تاپیک به یه مفدار پاک سازی احتیاج داره... با اجازه نهههههههههههههههههههههههههه نکن این کاروووووووووووووووو زین پس اسپم نمیکنیم 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظرتون 2 تا هم رشته ای می تونن با هم بسازن؟ بعیده همش اطلاعات همدیگه رو به رخ میکشن میشه زورآزمایی من دوست ندارم معمار باشه دوست دارم چیزایی که من بلد نیستم بلد باشه 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ از یه طرف خوب... از یه طرف هم نه. جنبه ی مثبت : خوب همو درک می کنن و به هم کمک می کنن جنبه ی منفی : هی می زنن تو سر و کله ی هم و اطلاعاتشون رو به رخ هم می کشن:w00: 2 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آره چرا كه نه تركيب مكانيك و معمار چه ميكنه!! 3 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ مگه معمارا چی دارن که اونیکا ندارن.....شما حاضرید با یه میکانیک ازدباج کنید؟:jc_thinking:((توجه شدید!!! مکانیک آزاد دختر تو رشتشون ندارن!)) آره مگه چیه؟ البته با رشتش مشکلی نیست شاید با خودش مشکلی باشه و نشه 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ صرف رشته تحصیلی طرف که نمیوته معیار اصلی باشه....اخلاق و شعور و انسانیت به رشته تحصیلی یا حتی میزان تحصیلات هم مربوط نمیشه.. ولی در کل من با همکار ازدواج کردن موافق نیستم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده