rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمار و غیر معمار نداره انسان باشه 7 لینک به دیدگاه
Avenger 19333 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمار و غیر معمار نداره انسان باشه و پولدار اینم بعد از انسانیت فاکتور مهمیه 4 لینک به دیدگاه
rahele_s 6472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ و پولدار اینم بعد از انسانیت فاکتور مهمیه پولدار نه با این موافق نیستم اما کار داشته باشه و بتونه رفاه خانوادشو تامین کنه 5 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمار و این چیزا مهم نیست! چون مهمترین چیز اخلاقه! 6 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههه................ 6 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ بلههههههههههههههه................ به سلامتی ایشالا 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من جوونمرد و با خدا و خونواده دوست باشه ،شهرسازم باشه دیگه بهتر 2 لینک به دیدگاه
Hotspur_1985 57 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمارا فقط باید با معمارا ازدواح کنن چون درغیر اینصورت درک 1 معمار خیلی سخته،مخصوصا اینکه معماره خانوم باشه. ولی من خودم زیاد مایل نیستم چون خودم میدونم ما معمارا چه شیطونایی هستیم 6 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ نههههههههههههههههههههههههههههههه عمویی نگوووووووو دلت میااااااااااد؟:4chsmu1: یه نیگا به من بندازززززززززززززز:girl_blush2: 2 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ با اجاااااااااازه بزرگترا بععععععععععععععععله...:girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ معمارا فقط باید با معمارا ازدواح کنن چون درغیر اینصورت درک 1 معمار خیلی سخته،مخصوصا اینکه معماره خانوم باشه.ولی من خودم زیاد مایل نیستم چون خودم میدونم ما معمارا چه شیطونایی هستیم :persiana__hahaha::persiana__hahaha: تو عزیز دلمی......... 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه 7 لینک به دیدگاه
*ملینا* 1582 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه ببین بچه یه نیگا به ننت بنداز...:w00: من تا حالا به تو سیمان دادم خولدی؟آره؟:ubhuekdv133q83a7yy7 پس ازین ببعد نشونت میدم..:guntootsmiley2: 3 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ کلا ازدواج اشتباهه! چه معمار چه غیر معمار! حتی اگه مهمترین چیز هم اخلاق باشه! البته اگه روزی گول خوردم و برم خاستگاری, 2تا شرط داره!(حتی شما معمار عزیز!) اول اینکه قرمه سبزی رو خوب بلد باشه درست کنه! دوم اینکه یه تست هوش با خودم میبرم! و تو اتاق که رفتیم تهنایی صوبتامون رو بکنیم, میگم این رو حل کنه!اگه امتیازش قابل قبول بود, شاید من هم متاهل شدم! :دی 4 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ کلا ازدواج اشتباهه!چه معمار چه غیر معمار! حتی اگه مهمترین چیز هم اخلاق باشه! البته اگه روزی گول خوردم و برم خاستگاری, 2تا شرط داره!(حتی شما معمار عزیز!) اول اینکه قرمه سبزی رو خوب بلد باشه درست کنه! دوم اینکه یه تست هوش با خودم میبرم! و تو اتاق که رفتیم تهنایی صوبتامون رو بکنیم, میگم این رو حل کنه!اگه امتیازش قابل قبول بود, شاید من هم متاهل شدم! :دی پپیشته بابا................. به همین خیال باش 4 لینک به دیدگاه
!... 1099 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه روز اول تو خاستگاری,اتوی لباساتو با تراز اندازه میگیره! اگه صاف صاف بود, و نمای خارج و داخل و همه چیزت میزون بود, و... شاید قبولت کنه! حالا اگه قبول کنه,اگه مهریش فرقون باشه که خوبه!!! شانست میزنه و میگه, میخوام بجای ماشین عروس با فرقون تو شهر منو بچرخونی!!! ببین چقدر سخته!!!!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده