Avenger 19333 ارسال شده در 3 آبان، 2010 معمار و غیر معمار نداره انسان باشه و پولدار اینم بعد از انسانیت فاکتور مهمیه 4
rahele_s 6472 ارسال شده در 3 آبان، 2010 و پولدار اینم بعد از انسانیت فاکتور مهمیه پولدار نه با این موافق نیستم اما کار داشته باشه و بتونه رفاه خانوادشو تامین کنه 5
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 3 آبان، 2010 به نظر من جوونمرد و با خدا و خونواده دوست باشه ،شهرسازم باشه دیگه بهتر 2
Hotspur_1985 57 ارسال شده در 3 آبان، 2010 معمارا فقط باید با معمارا ازدواح کنن چون درغیر اینصورت درک 1 معمار خیلی سخته،مخصوصا اینکه معماره خانوم باشه. ولی من خودم زیاد مایل نیستم چون خودم میدونم ما معمارا چه شیطونایی هستیم 6
*ملینا* 1582 ارسال شده در 3 آبان، 2010 نههههههههههههههههههههههههههههههه عمویی نگوووووووو دلت میااااااااااد؟:4chsmu1: یه نیگا به من بندازززززززززززززز:girl_blush2: 2
*ملینا* 1582 ارسال شده در 3 آبان، 2010 با اجاااااااااازه بزرگترا بععععععععععععععععله...:girl_blush2: 3
from_hell 10964 ارسال شده در 3 آبان، 2010 معمارا فقط باید با معمارا ازدواح کنن چون درغیر اینصورت درک 1 معمار خیلی سخته،مخصوصا اینکه معماره خانوم باشه.ولی من خودم زیاد مایل نیستم چون خودم میدونم ما معمارا چه شیطونایی هستیم :persiana__hahaha::persiana__hahaha: تو عزیز دلمی......... 2
pesare irani 41805 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه 7
*ملینا* 1582 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه ببین بچه یه نیگا به ننت بنداز...:w00: من تا حالا به تو سیمان دادم خولدی؟آره؟:ubhuekdv133q83a7yy7 پس ازین ببعد نشونت میدم..:guntootsmiley2: 3
!... 1099 ارسال شده در 3 آبان، 2010 کلا ازدواج اشتباهه! چه معمار چه غیر معمار! حتی اگه مهمترین چیز هم اخلاق باشه! البته اگه روزی گول خوردم و برم خاستگاری, 2تا شرط داره!(حتی شما معمار عزیز!) اول اینکه قرمه سبزی رو خوب بلد باشه درست کنه! دوم اینکه یه تست هوش با خودم میبرم! و تو اتاق که رفتیم تهنایی صوبتامون رو بکنیم, میگم این رو حل کنه!اگه امتیازش قابل قبول بود, شاید من هم متاهل شدم! :دی 4
سمندون 19437 ارسال شده در 3 آبان، 2010 کلا ازدواج اشتباهه!چه معمار چه غیر معمار! حتی اگه مهمترین چیز هم اخلاق باشه! البته اگه روزی گول خوردم و برم خاستگاری, 2تا شرط داره!(حتی شما معمار عزیز!) اول اینکه قرمه سبزی رو خوب بلد باشه درست کنه! دوم اینکه یه تست هوش با خودم میبرم! و تو اتاق که رفتیم تهنایی صوبتامون رو بکنیم, میگم این رو حل کنه!اگه امتیازش قابل قبول بود, شاید من هم متاهل شدم! :دی پپیشته بابا................. به همین خیال باش 4
!... 1099 ارسال شده در 3 آبان، 2010 اگه ادم خوبی باشه اگر قول بده غذاهاش طعم سیمان نده لباسام رو با شن و ماسه نشوره یه ظاهر ادم هم گیز نده چرا تراز نیست مهریه هم از من فرقون نخواد و.................... چرا که نه روز اول تو خاستگاری,اتوی لباساتو با تراز اندازه میگیره! اگه صاف صاف بود, و نمای خارج و داخل و همه چیزت میزون بود, و... شاید قبولت کنه! حالا اگه قبول کنه,اگه مهریش فرقون باشه که خوبه!!! شانست میزنه و میگه, میخوام بجای ماشین عروس با فرقون تو شهر منو بچرخونی!!! ببین چقدر سخته!!!!:icon_pf (34): 5
ارسال های توصیه شده