میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 مگه من چمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخ نزن نزندیگه نه بابا شما چیریت نیست جز اینکه عصاب نداری,کارخونه هم بلد نیستی,درساتم که همش با معلم خصوصی پاس می شه,... نه خاخور تو چیزیت نیست آره ؛ دیگه راحت شدم؛ 2 تا خواهر کوچیکه دیگه اضافه شد، خان داداش گفتن یادت نره من ز همشون بزرگترم؛ ادیگه وقت شوهر کردنمه ها بنده خداها چه گناهی کردن که...
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بنده خداها چه گناهی کردن که... من اعصاب ندارم؟؟؟؟ من کار خونه بلد نیسم ؟؟؟؟ چرا درووووخ میگیییی ره
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بیح بیح بیح بیحححح بیییح بیییح بیا خاخور ما کفتر بازم که هست تازه شوهرم می خواد خاخور دنبال جوجوتی دیگه باخت رفت این قدر بالا پشتبوم نرو آبرومونو تو در و همسایه بردی فردا هم که یه ... پیدا شد تو تحقیقات ردت می کننا اینا نصیحتای خان داداش بود
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 حاج خانم چرا تاروف می کنی دم در بده یه کلامی یه بیانی چیزی 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بیا خاخور ما کفتر بازم که هست تازه شوهرم می خواد خاخور دنبال جوجوتی دیگه باخت رفت این قدر بالا پشتبوم نرو آبرومونو تو در و همسایه بردی فردا هم که یه ... پیدا شد تو تحقیقات ردت می کننا اینا نصیحتای خان داداش بود نخیر هم من دارم ؛ به مرغا دون میدم؛ اون کفتر همسایه هستش خب ؛ من که کفتر ندارم
island1991 416 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 درود بر حاج خانم گیلان مگه من تی مره شوخی درم ره؟! درووووود بر تو ای خواهر درود بر مسئول حراست...:w410: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 :smiley (18): سلام داداش امیری نمیری مارو که کشتی با این دودو دمی که راه انداختی یه کامم بده ما بزنیم بی وفا:Ghelyon: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 :smiley (18): ووووووووووووو؛ چخد حرفه اییییی؛ با دود سیگارش فیل درست میکنه؛ داداشی سلاااااام
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 مگه من تی مره شوخی درم ره؟! درود بر مسئول حراست...:w410: درووووود؛ من انصراف دادم از حراست بودن..... جو مشکل دار میشه
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 مگه من تی مره شوخی درم ره؟! دیگه از این به بعد داریم همینی که هست 1
am in 25041 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 ووووووووووووو؛ چخد حرفه اییییی؛ با دود سیگارش فیل درست میکنه؛ داداشی سلاااااام سلام باجی چوطویی :smiley (18): سلام داداش امیرینمیری مارو که کشتی با این دودو دمی که راه انداختی یه کامم بده ما بزنیم بی وفا:Ghelyon: =>> به قول احسانبخش چقدر نوع دوستی توی گیلان زیاده دیروز دیدم بچه های کوچه دور هم نشسته بودن یه سیگارو باهم میکشیدن :ws47: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 =>> به قول احسانبخش چقدر نوع دوستی توی گیلان زیاده دیروز دیدم بچه های کوچه دور هم نشسته بودن یه سیگارو باهم میکشیدن :ws47: داداش شرمنده اشتباه تایپی بود محض اطلاع می گم اون سیگار نبود و سیگاری بود واقعا"چه چقدرنوع دوستی توی گیلان زیاده.:ws2: 1
am in 25041 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 داداش شرمنده اشتباه تایپی بود محض اطلاع می گم اون سیگار نبود و سیگاری بود واقعا"چه چقدرنوع دوستی توی گیلان زیاده.:ws2: منم همونو گفتم دیگه ولی احسانبخش خدای سوتی بودا 1
ارسال های توصیه شده