میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ مگه من چمه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخ نزن نزندیگه نه بابا شما چیریت نیست جز اینکه عصاب نداری,کارخونه هم بلد نیستی,درساتم که همش با معلم خصوصی پاس می شه,... نه خاخور تو چیزیت نیست آره ؛ دیگه راحت شدم؛ 2 تا خواهر کوچیکه دیگه اضافه شد، خان داداش گفتن یادت نره من ز همشون بزرگترم؛ ادیگه وقت شوهر کردنمه ها بنده خداها چه گناهی کردن که... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بیح بیح بیح بیحححح بیییح بیییح لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بنده خداها چه گناهی کردن که... من اعصاب ندارم؟؟؟؟ من کار خونه بلد نیسم ؟؟؟؟ چرا درووووخ میگیییی ره لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بیح بیح بیح بیحححح بیییح بیییح بیا خاخور ما کفتر بازم که هست تازه شوهرم می خواد خاخور دنبال جوجوتی دیگه باخت رفت این قدر بالا پشتبوم نرو آبرومونو تو در و همسایه بردی فردا هم که یه ... پیدا شد تو تحقیقات ردت می کننا اینا نصیحتای خان داداش بود لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ حاج خانم چرا تاروف می کنی دم در بده یه کلامی یه بیانی چیزی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ بیا خاخور ما کفتر بازم که هست تازه شوهرم می خواد خاخور دنبال جوجوتی دیگه باخت رفت این قدر بالا پشتبوم نرو آبرومونو تو در و همسایه بردی فردا هم که یه ... پیدا شد تو تحقیقات ردت می کننا اینا نصیحتای خان داداش بود نخیر هم من دارم ؛ به مرغا دون میدم؛ اون کفتر همسایه هستش خب ؛ من که کفتر ندارم لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ درود بر حاج خانم گیلان مگه من تی مره شوخی درم ره؟! درووووود بر تو ای خواهر درود بر مسئول حراست...:w410: 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :smiley (18): سلام داداش امیری نمیری مارو که کشتی با این دودو دمی که راه انداختی یه کامم بده ما بزنیم بی وفا:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ :smiley (18): ووووووووووووو؛ چخد حرفه اییییی؛ با دود سیگارش فیل درست میکنه؛ داداشی سلاااااام لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ مگه من تی مره شوخی درم ره؟! درود بر مسئول حراست...:w410: درووووود؛ من انصراف دادم از حراست بودن..... جو مشکل دار میشه لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ مگه من تی مره شوخی درم ره؟! دیگه از این به بعد داریم همینی که هست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ دیگه از این به بعد داریم همینی که هست لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ ووووووووووووو؛ چخد حرفه اییییی؛ با دود سیگارش فیل درست میکنه؛ داداشی سلاااااام سلام باجی چوطویی :smiley (18): سلام داداش امیرینمیری مارو که کشتی با این دودو دمی که راه انداختی یه کامم بده ما بزنیم بی وفا:Ghelyon: =>> به قول احسانبخش چقدر نوع دوستی توی گیلان زیاده دیروز دیدم بچه های کوچه دور هم نشسته بودن یه سیگارو باهم میکشیدن :ws47: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ سلام باجیچوطویی :smiley (18): میسیییی خوبم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ =>> به قول احسانبخش چقدر نوع دوستی توی گیلان زیاده دیروز دیدم بچه های کوچه دور هم نشسته بودن یه سیگارو باهم میکشیدن :ws47: داداش شرمنده اشتباه تایپی بود محض اطلاع می گم اون سیگار نبود و سیگاری بود واقعا"چه چقدرنوع دوستی توی گیلان زیاده.:ws2: 1 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ داداش شرمنده اشتباه تایپی بود محض اطلاع می گم اون سیگار نبود و سیگاری بود واقعا"چه چقدرنوع دوستی توی گیلان زیاده.:ws2: منم همونو گفتم دیگه ولی احسانبخش خدای سوتی بودا 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ منم همونو گفتم دیگهولی احسانبخش خدای سوتی بودا لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۰ امرم چایی دوکون ده بفرماااایید :62izy85: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده