RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 قربون آباجی با چای حلوا که نمی خورن چند تا شکلات هم برام بیار دوس دارم نه دادا این حلوایی که من میپزم خیراتیه به دهن شوما نیمیرسه ولی صلواتش به روحت میرسه:persiana__hahaha: (وای شوخی میکنما آخی:w821:) ولی ادب داشته باش:w589:آدم به یه خانم نمیگه برو چایی بریز:w589: 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 نه دادا این حلوایی که من میپزم خیراتیه به دهن شوما نیمیرسه ولی صلواتش به روحت میرسه:persiana__hahaha:(وای شوخی میکنما آخی:w821:) یه چای که دستمون نمیدی حالا مردم می خوای حلوا باسم درست کنی امیدی نیست(قربونت) ولی ادب داشته باش:w589:آدم به یه خانم نمیگه برو چایی بریز:w589: خداییش چه بی ادبی بود تو این حرف آباجی پس می گه برو کافه بیار برای من یه نمه شیرین باشه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 پس می گه برو کافه بیار برای من یه نمه شیرین باشه نه دیگه میگه: برو زهر مار بیار بریز تو حلقم!!! منم میگم چششششششششششم دهنو وا کن :w74: 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بچه ها معرفی میکنم به افتخارشون یه کف مرتب دس دسسسسسسسسسسسس:62izy85: پدر خانم میلاد:عباس آقا 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بذار خوشکل بچه ها رو لسیت کنم؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت مینا (مینا جوجو ) : رشت :mornincoffee: طهورا (tahoora) : رشت (آبجیه خودمه ) نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت درست نوشتم همرو؟؟؟؟
yasi * m 5032 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 بذار خوشکل بچه ها رو لسیت کنم؛ آرمین (armin_eleman) : انزلی ( موسس این تاپیک ) ونوس جان (ven000s_68) : رشت :62izy85: سمیرا (RAPUNZEL): رشت میلاد (میلاد68): فومنیه فراری امین (AminNePo) : رشت داداش رضا (rezamtjame): لشت نشا سارا : رشت :w14: متین (yasi*m) :رشت نسترن (island) : لاهیجان مهیار(panoram) : لاهیجان شقایق و وحید و بهار : لاهیجان pme : لنگرود نیلو (im fearlees) : انزلی آرش (arash86) : ??? رضا (reza.hp) : رودسر بهرام( bahram_first007) : فک کنم املش میرزاکوچک خان :رشت درست نوشتم همرو؟؟؟؟ عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: سلاااام شما مینا جوجو هستید؟ 2
yasi * m 5032 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ نه من که yasi * m ام.......مشخص نیست؟:JC_thinking: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 23 شهریور، 2011 عهههههه....چقدر شمااالیییی.....قربون همه شون، به خصوص رشتیاااااا:wubpink: یکی رو ننوشتیاااا.... مینا جوجو: رشت:mornincoffee: اضافه شد :62izy85: سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ بابا استعداد خوشکلارو میدزدنا
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 سلاااامشما مینا جوجو هستید؟ نه ره مینا جوجو مینا جوجوست = (فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی):persiana__hahaha: ایشون متین هستن 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 نه ره مینا جوجو مینا جوجوست = (فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی):persiana__hahaha:ایشون متین هستن دانم آباجی خاستم پا حرفو وا کنم تا یه چای آخرش بخوریم 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 میلاد این پدر خانومتو تو محل صدا میکردن عباس دلربا؟ به جون خودم ناکس خیلی دلبره 2
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 میلاد این پدر خانومتو تو محل صدا میکردن عباس دلربا؟به جون خودم ناکس خیلی دلبره نا کس چه قشنگو پر انرژی قر میده میتر سم تو عروسی موقع رقس عروس و دوماد دعوامون بشه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 نا کس چه قشنگو پر انرژی قر میدهمیتر سم تو عروسی موقع رقس عروس و دوماد دعوامون بشه به قول رشتیا کی تَرَ اوسِی بوکوده عباس به جان خودم این بیاد تو عروسیت همه زنا دستشونو با چاقو میبرن ببیننش دست یوزارسیفو از پشت بسته :4chsmu1: همچین ریز و نازک نیگا میکنه همه غش میکنن:obm: میترسم وسط عروسیت زنا رو هوا بزننش :w155: 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 یه چی بگم ناراحت نمی شی؟:ws2: بستگی داره شاید ناراحت شدم حالا تو بوگو سعیمو میکنم ناراحن نشم 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 نه ولش کن میدونم نمی تونی تحمل کونی و ناراحت میشی چیه ؟چی تو اون ذهن پلیدت شکل گرفته؟ زود باش بگو 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 23 شهریور، 2011 چیه ؟چی تو اون ذهن پلیدت شکل گرفته؟زود باش بگو این جمله خیلی برام آشنای یه رفیق تو یونی دارم هروقت با همیم این جمله رو میگه بهم 1
ارسالهای توصیه شده