آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟ چرا به بچه های مردم دروغ میگی؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 کجایی مینا؟ رشتی؟ چرا به بچه های مردم دروغ میگی؟ خب تو گیلانی دیگه؛مهم اینه اینجوری نکن، پرچم ببر بالا بلامیسر آورین بالا هست:hapydancsmil: بلامیسر یهنی چی؟ یعنی آی لاوی یو؛ دوست دارم، بلا : درد بلا ؛ غم می سر : تو سر من یعنی از دوست داشتن میگن که بلامیسر(غم و دردت تو جون من )
not found 16275 ارسال شده در 5 دی، 2012 یعنی دردت به جونم ای جان! گیلکیه دیگه! دقت میکردم متوجه میشدم ها! راست میگن ریشه زبان ها یکیه یعنی درد و بلات به سرم دیگه نه؟ 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 کجایی مینا؟ رشتی؟ خب تو گیلانی دیگه؛مهم اینه آورین یعنی آی لاوی یو؛ دوست دارم، بلا : درد بلا ؛ غم می سر : تو سر من یعنی از دوست داشتن میگن که بلامیسر(غم و دردت تو جون من ) من خیلی دوس دارم یاد بگیرم مرسی که توضیح میدی:hapydancsmil: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 من خیلی دوس دارم یاد بگیرم مرسی که توضیح میدی:hapydancsmil: زودتر میگفتی، خب هرچی بلد نبودی بگو بهت یاد بدم :gnugghender: تو کلاستون هم میتونی به دوستات بگی کولکاپیس یا شلخت ، اشپتیکا، اینارو بگی زود باهات دوست میشن سلام ونوسینه بابا تهرانم دهنم صاف شد اشپزی میکنم عههه؛کی رفتی، خب کمتر بخور تا کمتر آشپزی کنی
Saba Heidari 14145 ارسال شده در 5 دی، 2012 سلام بلامیسر. فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 زودتر میگفتی، خب هرچی بلد نبودی بگو بهت یاد بدم :gnugghender:تو کلاستون هم میتونی به دوستات بگی کولکاپیس یا شلخت ، اشپتیکا، اینارو بگی زود باهات دوست میشن عههه؛کی رفتی، خب کمتر بخور تا کمتر آشپزی کنی تو به من فحش یاد میدی؟ 1
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 سلام بلامیسر.فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: من دوس دارم ترکیم یاد بگیرم
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 منم بلدم بیا خودم بهت یاد بدم آبجی واقعا؟ خو یاد بده مرسی داداشی:hapydancsmil:
*mini* 37778 ارسال شده در 5 دی، 2012 عههه، من یکی از دوستام تو خمام زندگی میکنه، پ اینطور کلا گیلان خوکشله نه ؟ اره...مگه میشه زشت باشه 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 سلام بلامیسر.فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: بچه کجاااایی؟؟ تو به من فحش یاد میدی؟ نه؛ کی گفته؟ لو رفتم یعنی؟ منم بلدم بیا خودم بهت یاد بدم آبجی از کجا بلدی ؟ اره...مگه میشه زشت باشه
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 بچه کجاااایی؟؟ نه؛ کی گفته؟ لو رفتم یعنی؟ از کجا بلدی ؟ بله:icon_razz:،مشکوک بود رفتم سرچ کردم
ارسال های توصیه شده