آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟ چرا به بچه های مردم دروغ میگی؟ 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجوری نکن، پرچم ببر بالا بلامیسر 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اینجوری نکن، پرچم ببر بالا بلامیسر بالا هست:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بالا هست:hapydancsmil: بلامیسر یهنی چی؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بلامیسر یهنی چی؟ تو هم مث من پیام بازرگانی اومدی اینجا ؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بلامیسر یهنی چی؟ یعنی دردت به جونم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کجایی مینا؟ رشتی؟ چرا به بچه های مردم دروغ میگی؟ خب تو گیلانی دیگه؛مهم اینه اینجوری نکن، پرچم ببر بالا بلامیسر آورین بالا هست:hapydancsmil: بلامیسر یهنی چی؟ یعنی آی لاوی یو؛ دوست دارم، بلا : درد بلا ؛ غم می سر : تو سر من یعنی از دوست داشتن میگن که بلامیسر(غم و دردت تو جون من ) لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ یعنی دردت به جونم ای جان! گیلکیه دیگه! دقت میکردم متوجه میشدم ها! راست میگن ریشه زبان ها یکیه یعنی درد و بلات به سرم دیگه نه؟ 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ کجایی مینا؟ رشتی؟ خب تو گیلانی دیگه؛مهم اینه آورین یعنی آی لاوی یو؛ دوست دارم، بلا : درد بلا ؛ غم می سر : تو سر من یعنی از دوست داشتن میگن که بلامیسر(غم و دردت تو جون من ) من خیلی دوس دارم یاد بگیرم مرسی که توضیح میدی:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام ونوسی نه بابا تهرانم دهنم صاف شد اشپزی میکنم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من خیلی دوس دارم یاد بگیرم مرسی که توضیح میدی:hapydancsmil: زودتر میگفتی، خب هرچی بلد نبودی بگو بهت یاد بدم :gnugghender: تو کلاستون هم میتونی به دوستات بگی کولکاپیس یا شلخت ، اشپتیکا، اینارو بگی زود باهات دوست میشن سلام ونوسینه بابا تهرانم دهنم صاف شد اشپزی میکنم عههه؛کی رفتی، خب کمتر بخور تا کمتر آشپزی کنی لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام بلامیسر. فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ زودتر میگفتی، خب هرچی بلد نبودی بگو بهت یاد بدم :gnugghender:تو کلاستون هم میتونی به دوستات بگی کولکاپیس یا شلخت ، اشپتیکا، اینارو بگی زود باهات دوست میشن عههه؛کی رفتی، خب کمتر بخور تا کمتر آشپزی کنی تو به من فحش یاد میدی؟ 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام بلامیسر.فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: من دوس دارم ترکیم یاد بگیرم لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ تو به من فحش یاد میدی؟ منم بلدم بیا خودم بهت یاد بدم آبجی 1 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ منم بلدم بیا خودم بهت یاد بدم آبجی واقعا؟ خو یاد بده مرسی داداشی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ عههه، من یکی از دوستام تو خمام زندگی میکنه، پ اینطور کلا گیلان خوکشله نه ؟ اره...مگه میشه زشت باشه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سلام بلامیسر.فداتئن شم. من ترکم ولی گیلکی ها رو بسیار دوست میدارم:hapydancsmil: بچه کجاااایی؟؟ تو به من فحش یاد میدی؟ نه؛ کی گفته؟ لو رفتم یعنی؟ منم بلدم بیا خودم بهت یاد بدم آبجی از کجا بلدی ؟ اره...مگه میشه زشت باشه لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بچه کجاااایی؟؟ نه؛ کی گفته؟ لو رفتم یعنی؟ از کجا بلدی ؟ بله:icon_razz:،مشکوک بود رفتم سرچ کردم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده