VINA 31339 ارسال شده در 13 آذر، 2012 ن که همش نت ام م م شماها نیستیددددددددددددددددددددددد مادر نشدی بدونی بچه داری سخته
احسان مومنی 78 ارسال شده در 13 آذر، 2012 من که تموم کردم و فقط پایان نامه مونده برام چه شد تو را؟ من هنوز مهمونم تو دانشگاه گیلان :ws3: 1
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 3 دی، 2012 همشهریا ؛ نیستین ؟ چو گیلان نباشد, تن من مباد / بدین بوم و بر زنده یک تن مباد که گیلان زمین شهر ما یاد باد / همیشه بر و بومش آباد باد. «فردوسی گیلانی» 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 دی، 2012 خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااام درود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟
Mehdi-82 2929 ارسال شده در 4 دی، 2012 خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااامدرود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟ اختیار داری خاخور جان, تا امون ایه ایسیم, وَنانیم که شوما احساس تنهایی بکونید. می امره گپ بزن تی دیل وا ببه. 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 4 دی، 2012 اختیار داری خاخور جان, تا امون ایه ایسیم, وَنانیم که شوما احساس تنهایی بکونید.می امره گپ بزن تی دیل وا ببه. سلا عليكم به به ورودي جديدم كي دَريم امي خاخور ونوس امره اطلاع نده آبراره تي دم چيچال كِي ايَ ورود بوكودي ؟ بدا ايبچه تره اطلاعات فدم ايَ امي خانه ي اَمان چنتا برار خاخور بيم امي مجازي خانه دوروني زندگي كوديم حَسَ به دلايلي نِساييم اي نفر سربازي بوشو ، ايفر عروسي بوكود ، اينفر بوشو خو درسه دونبال ، اينفر پي خو بد بختيه ... هَسَ تره معرفي بوكون بيدينيم اَمي عضو جديد كي ايسه؟ يادش بخير اونموقه ايتَ فرم ورودي دشتيم هر كي اَمويي واورسِييم اَ شكلكه امرا: :167: 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااامدرود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟ سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛ من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 بههههههههههههههههههههبلامیسرای عزیییییییییییییییییییییییز بههه بههه؛میناییییییییییی عزیییییییییییز خوبی بلامیسر؟
آریودخت 43941 ارسال شده در 5 دی، 2012 سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟ من اینجام کسی با من کار داره؟ 1
*mini* 37778 ارسال شده در 5 دی، 2012 بههه بههه؛میناییییییییییی عزیییییییییییز خوبی بلامیسر؟ قربانِ شما خوبم تو خوبی//؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 من اینجام کسی با من کار داره؟ هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قربانِ شماخوبم تو خوبی//؟ قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟
*mini* 37778 ارسال شده در 5 دی، 2012 هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟ اره بابااااااااااااا یه دوستی خونوادگی داریم اوونجا که الان حدود 30 35 سالی هست باهم در ارتباطیم...ینی از زمانِ مجردیاشون تا زمانی که مزدوج شدن و بچه دارو اینا منتها اونا خودِ رشت نیستن....خُمام زندگی میکنن..ما هم هر وقت میام میریم اونجا پیششون 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 5 دی، 2012 اره بابااااااااااااایه دوستی خونوادگی داریم اوونجا که الان حدود 30 35 سالی هست باهم در ارتباطیم...ینی از زمانِ مجردیاشون تا زمانی که مزدوج شدن و بچه دارو اینا منتها اونا خودِ رشت نیستن....خُمام زندگی میکنن..ما هم هر وقت میام میریم اونجا پیششون عههه، من یکی از دوستام تو خمام زندگی میکنه، پ اینطور کلا گیلان خوکشله نه ؟
ارسال های توصیه شده