VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۱ ن که همش نت ام م م شماها نیستیددددددددددددددددددددددد مادر نشدی بدونی بچه داری سخته لینک به دیدگاه
احسان مومنی 78 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۱ من که تموم کردم و فقط پایان نامه مونده برام چه شد تو را؟ من هنوز مهمونم تو دانشگاه گیلان :ws3: 1 لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۱ همشهریا ؛ نیستین ؟ چو گیلان نباشد, تن من مباد / بدین بوم و بر زنده یک تن مباد که گیلان زمین شهر ما یاد باد / همیشه بر و بومش آباد باد. «فردوسی گیلانی» 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااام درود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟ لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااامدرود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟ اختیار داری خاخور جان, تا امون ایه ایسیم, وَنانیم که شوما احساس تنهایی بکونید. می امره گپ بزن تی دیل وا ببه. 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اختیار داری خاخور جان, تا امون ایه ایسیم, وَنانیم که شوما احساس تنهایی بکونید.می امره گپ بزن تی دیل وا ببه. سلا عليكم به به ورودي جديدم كي دَريم امي خاخور ونوس امره اطلاع نده آبراره تي دم چيچال كِي ايَ ورود بوكودي ؟ بدا ايبچه تره اطلاعات فدم ايَ امي خانه ي اَمان چنتا برار خاخور بيم امي مجازي خانه دوروني زندگي كوديم حَسَ به دلايلي نِساييم اي نفر سربازي بوشو ، ايفر عروسي بوكود ، اينفر بوشو خو درسه دونبال ، اينفر پي خو بد بختيه ... هَسَ تره معرفي بوكون بيدينيم اَمي عضو جديد كي ايسه؟ يادش بخير اونموقه ايتَ فرم ورودي دشتيم هر كي اَمويي واورسِييم اَ شكلكه امرا: :167: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ خاخوران براران عزيزان ارواح خبيث گيلك سلااااامدرود بر اَمي خانه ونوس مينا ميلاد و اون روح خبيث هميشه سرگردانكوجاو ييييييييييييييييييييييييييد ؟؟ ما آمديم سري بزنيم و حال و احوالي كنيم نبوووووووووووووووود؟ سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛ من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بهههههههههههههههههههه بلامیسرای عزیییییییییییییییییییییییز 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بههههههههههههههههههههبلامیسرای عزیییییییییییییییییییییییز بههه بههه؛میناییییییییییی عزیییییییییییز خوبی بلامیسر؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ سمیرا جان؛ سلام خواخوری؛من ایه ایسام :gnugghender: ایته که نه؛سه تا شومالی ایه ایساده؛آریودخت رو ندیدیآریودخت و احسان مومنی ؟ من اینجام کسی با من کار داره؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ بههه بههه؛میناییییییییییی عزیییییییییییز خوبی بلامیسر؟ قربانِ شما خوبم تو خوبی//؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من اینجام کسی با من کار داره؟ هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قربانِ شماخوبم تو خوبی//؟ قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟ لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ هااان؛ خوش اومدی، داشتم میگفتم که گیلانی هستی قبونت ؛ خوبم بلامیسر، راستی مینایی تا حالا رشت اومدی ؟ اره بابااااااااااااا یه دوستی خونوادگی داریم اوونجا که الان حدود 30 35 سالی هست باهم در ارتباطیم...ینی از زمانِ مجردیاشون تا زمانی که مزدوج شدن و بچه دارو اینا منتها اونا خودِ رشت نیستن....خُمام زندگی میکنن..ما هم هر وقت میام میریم اونجا پیششون 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ من اینجام کسی با من کار داره؟ ا کجایی هستی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ اره بابااااااااااااایه دوستی خونوادگی داریم اوونجا که الان حدود 30 35 سالی هست باهم در ارتباطیم...ینی از زمانِ مجردیاشون تا زمانی که مزدوج شدن و بچه دارو اینا منتها اونا خودِ رشت نیستن....خُمام زندگی میکنن..ما هم هر وقت میام میریم اونجا پیششون عههه، من یکی از دوستام تو خمام زندگی میکنه، پ اینطور کلا گیلان خوکشله نه ؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده