رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

همون خب؛ یادم میره همش ؛ یکی بره قوشبالو کله رو از کنج پروفش در بیاره؛ دلم گرفت اینقدر نشست اونجا :hanghead:

تنها راهي كه براي بيرون آوردن داداش امين از پروفش به ذهنم رسيد استفاده از حقه ي مادر حسن كچل بود :hanghead:(براش سيب چيدم از پروفش تا دم تالار گيلان)

قوشبالووووووووووووووووووووووووووووو:ws48: كجاااااااييييييييييييييييييييييييييييييييي:ws48: بيااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بيا بيرووووووووووووون بيااااااااااااااا :persiana__hahaha:

:gnugghender::ws3:

eq8sq69r62slg8jt7ktz.bmp

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تنها راهي كه براي بيرون آوردن داداش امين از پروفش به ذهنم رسيد استفاده از حقه ي مادر حسن كچل بود :hanghead:(براش سيب چيدم از پروفش تا دم تالار گيلان) قوشبالووووووووووووووووووووووووووووو:ws48: كجاااااااييييييييييييييييييييييييييييييييي:ws48: بيااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بيا بيرووووووووووووون بيااااااااااااااا :persiana__hahaha: :gnugghender::ws3:eq8sq69r62slg8jt7ktz.bmp

ای سمی خدا بگم چیکارت کنه، ترکیدم از خنده :ws28:

حالا من شدم حسن کچل دیگه :w000:

به فرمان موتی خَلَ (همینی که هس، اصن موطی غلطه) و با تله شَخ شَخو ما نیز بیامدیم دیگه :icon_pf (34):

• Like 4
لینک به دیدگاه
تنها راهي كه براي بيرون آوردن داداش امين از پروفش به ذهنم رسيد استفاده از حقه ي مادر حسن كچل بود :hanghead:(براش سيب چيدم از پروفش تا دم تالار گيلان)

قوشبالووووووووووووووووووووووووووووو:ws48: كجاااااااييييييييييييييييييييييييييييييييي:ws48: بيااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بيا بيرووووووووووووون بيااااااااااااااا :persiana__hahaha:

eq8sq69r62slg8jt7ktz.bmp

اسم من تو اون کادر قرمز رنگ هست شما به چه حقی بدون اجازه من از اسم من استفاده کردین..من ازتون شیکایت میکنم..:ws3:..همه گفتن این امین دیگه انجمن نمیاد..پس میومده اما چراغ خاموش عجب آدم چیز هستی تو:whistle:
  • Like 4
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

از دست تو سمیرا :ws28: واااااااااای:ws28: خیلی باحال بید :ws28:

به عشق همه ی دوستام این متن و نوشتم و این کارتو درست کردم...

امیدوارم خوشتون بیاد و بمونه واسه یادگاری...

سال نو مبارک...

11850975307531394261.jpg

واااااای؛ عزیزم؛ مرسیییی؛خیلییی قشنگه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

به فرمان موتی خَلَ (همینی که هس، اصن موطی غلطه) و با تله شَخ شَخو ما نیز بیامدیم دیگه :icon_pf (34):

حسن کچل قوشبالو کله :ws28:

اولا موطی (خَلَ رو از تهش حذف کنین بد خونده میشه):w000:

دوما ؛ ابن شد دومین پستت ؛طلسم شکستیده شد؛ حالا تو تاپیک تولدت برو از تک تک مهمانات تشکر کن به رسم ادب و این چیزا ؛زشته واخعا :w888:

سوما؛ خوش اومدی :vahidrk:

لینک به دیدگاه

آمده نوروز در ایران زمین

خاک ما شد رشک فردوس برین

بوی نارنج و ترنج و عطر بید

می توان از تربت حافظ شنید

باز شد چشم بهاران بر خزر

شد صدف ها خانه در و گهر

دشت ارژن باز هم بیدار شد

از شقایق دامنش گلنار شد

19495394603600559157.jpg

[FLASH=width=200 heigh=450]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

• Like 3
لینک به دیدگاه

آخجون حقه مادر حسن موثر واقع شد:gnugghender:

فك كن امين نصفه شب همينجوري اون سيبارو خورده هي يه صدايي يواش ميگفت : قوشششششششششششبالوووووووووووووووو بييييااااااااااااااااااااااااااااااااااا:gnugghender: همينجوري اومده تا اينجا :(50):(به جاي هندونه سيب بذاريد دييييي:)

تورو نگفتم حسن كچل كه تو همون قوشبالو كله اي :w02:

اسم من تو اون کادر قرمز رنگ هست شما به چه حقی بدون اجازه من از اسم من استفاده کردین..من ازتون شیکایت میکنم..:ws3:..همه گفتن این امین دیگه انجمن نمیاد..پس میومده اما چراغ خاموش عجب آدم چیز هستی تو:whistle:

بهت وحي رسيد اسمت تو كادره؟:w58:نكنه همون صداهه تورم صدا ميكرد ميگفت : حسين بييييييييييييييييييييييي بياااااااااااااااااااااااااااااااااا :ws3:

تو الان بايد ممنون من باشي كه پته اين امينو ريختم روي آب براش دام گذاشتم :gnugghender: حالا من طلب كارم هستم پول وده:gnugghender:

از دست تو سمیرا :ws28: واااااااااای:ws28: خیلی باحال بید :ws28:

واااااای؛ عزیزم؛ مرسیییی؛خیلییی قشنگه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v

آورديمش بالاخره:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
بهت وحي رسيد اسمت تو كادره؟:w58:نكنه همون صداهه تورم صدا ميكرد ميگفت : حسين بييييييييييييييييييييييي بياااااااااااااااااااااااااااااااااا :ws3:

تو الان بايد ممنون من باشي كه پته اين امينو ريختم روي آب براش دام گذاشتم :gnugghender: حالا من طلب كارم هستم پول وده:gnugghender:

بعد این همه مدت شما هنوز نمیدونین که به من وحی میشه!!!!من مثل شما هستم اما فقط به من وحی میشه..به هر حال فقط به این خاطر از شکایتم صرف نظر میکنم وگرنه شما به دادگاه لاهه میکشوندم....راپانزل حیا کن انجمن رو رها کن:whistle: با اون قلم جادویی تقلبیت:gnugghender:
  • Like 3
لینک به دیدگاه
بعد این همه مدت شما هنوز نمیدونین که به من وحی میشه!!!!من مثل شما هستم اما فقط به من وحی میشه..به هر حال فقط به این خاطر از شکایتم صرف نظر میکنم وگرنه شما به دادگاه لاهه میکشوندم....راپانزل حیا کن انجمن رو رها کن:whistle: با اون قلم جادویی تقلبیت:gnugghender:

بعد از كدوم همه مدت؟:ws38:نهههههه نميدونستم:whistle: عهههه مگه به شما هم وحي ميشه؟:w02:نخير رها نميكنم :tt2: به قلمم توهين نكنااا:1111:

• Like 3
لینک به دیدگاه

لازم نمیبینم توضیح بدم چطور میومدم :icon_gol:

چراغمم خاموش نیست

حسن کچل قوشبالو کله :ws28:

اولا موطی (خَلَ رو از تهش حذف کنین بد خونده میشه):w000:

دوما ؛ ابن شد دومین پستت ؛طلسم شکستیده شد؛ حالا تو تاپیک تولدت برو از تک تک مهمانات تشکر کن به رسم ادب و این چیزا ؛زشته واخعا :w888:

سوما؛ خوش اومدی :vahidrk:

نیخوام اصن

موطی خُله خوبه؟ :ws3:

اونم نیخوام

هم سرعتم داغونه یه صفحه رو نیم ساعته باز میکنم :sad0:

اگه بخوام اونارو جواب بدم تا آخر تعطیلات مشغولم

هم اینکه قراره فقط اینجا پست بدهیم

بعدشم تشکراتتتت :icon gol:

آخجون حقه مادر حسن موثر واقع شد:gnugghender:

فك كن امين نصفه شب همينجوري اون سيبارو خورده هي يه صدايي يواش ميگفت : قوشششششششششششبالوووووووووووووووو بييييااااااااااااااااااااااااااااااااااا:gnugghender: همينجوري اومده تا اينجا :(50):(به جاي هندونه سيب بذاريد دييييي:)

تورو نگفتم حسن كچل كه تو همون قوشبالو كله اي :w02:

نوچ

واسه هفت سین سیب نداشتیم داشتم اونارو جمع میکردم خُ

نخیرم گفتی اصن :whistles:

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان

نیخوام اصن

موطی خُله خوبه؟ :ws3:

اونم نیخوام

هم سرعتم داغونه یه صفحه رو نیم ساعته باز میکنم :sad0:

اگه بخوام اونارو جواب بدم تا آخر تعطیلات مشغولم

هم اینکه قراره فقط اینجا پست بدهیم

بعدشم تشکراتتتت :icon gol:

یه سوال؛ کتک میخوای آیا ؟؟؟؟ :w02:

حالا که اسم زیبامو شکستین؛ حداقل خوب تلفظش کن :vahidrk:

لینک به دیدگاه

نوچ

واسه هفت سین سیب نداشتیم داشتم اونارو جمع میکردم خُ

نخیرم گفتی اصن :whistles:

امشب مرغانه هاي ونوسو ميچينم از اين انجمن تا فصل تازه :ws3:

نگفتم:w589:

• Like 3
لینک به دیدگاه
یه سوال؛ کتک میخوای آیا ؟؟؟؟ :w02: حالا که اسم زیبامو شکستین؛ حداقل خوب تلفظش کن :vahidrk:
دلت میاد؟؟؟؟؟؟؟
امشب مرغانه هاي ونوسو ميچينم از اين انجمن تا فصل تازه :ws3: نگفتم:w589:
آره بچین، مرغانه هم نیز نیداریم
  • Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
امشب مرغانه هاي ونوسو ميچينم از اين انجمن تا فصل تازه :ws3:

نگفتم:w589:

بی اجازه من ؛دست به مرغانه هام بزنی ؛نزدیا ,گفته باشم:banel_smiley_4:

دلت میاد؟؟؟؟؟؟؟ آره بچین، مرغانه هم نیز نیداریم

بقالی؛ سر کوچست:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

اون که بلی

اما یکی دیگه همین زیر خونمونه

یهنی همسایمون بقالی بید

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
اون که بلی

اما یکی دیگه همین زیر خونمونه

یهنی همسایمون بقالی بید

پس از همون بخر؛ من مرغانه هامو دارم جمع میکنم, بزارم زیر مرغ جوجه بشه :w02:

در ضمن؛تو پست قبل گفتی دلت میاد؛

جواب: آره که میاد smilie_girl_093.gif

لینک به دیدگاه
دلت میاد؟؟؟؟؟؟؟ آره بچین، مرغانه هم نیز نیداریم

باشه :ws3:

خسييييييييس:w589:سال جديد داره مياد يه ذره دست و دل باز باش:w02:

نه وحی نمیشه:ws28::ws28::ws28:

گفتم آخه :whistle:چه شادم هست بچه :ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

Gol_miss.gif

دوستان تاپيك گيلان سال خوبي رو براي همتون آرزومندم سالي پر از شادي ، صميميت ، علم ، مرام ، معرفت ، عشق ، زيبايي و ...همه بهترينها رو براتون آرزو دارم

خيلي دوستتون ميدارم هميشه سرفراز و پيروز باشيد doosti_ba_derakhtan.gifنوروزتون پيشاپيش مبارك باشه Gol_abi.gifGol_soorati.gifGol_Narenji.gifGol_sefid.gif

امضا راپونزل بانو khanoom_doktore_khoshtip.gif

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...