RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 آهان؛ خیالم راحت شد :hapydancsmil: جدی؟ میلاد؟ شبکه باران؟ ایول باحال بود؛ ولی واقعا انگار زیاد تمرین داشته ها عههههههههههه نخند ببين ميتونيم چشمش بزنيم 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2012 عههههههههههه نخند ببين ميتونيم چشمش بزنيم آره والا، ببین حالا فردا میاد؛
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 آره والا، ببین حالا فردا میاد؛ فردا مياد منو ترور ميكنه با اين حرفايي كه پشت سرش زدم 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2012 فردا مياد منو ترور ميكنه با اين حرفايي كه پشت سرش زدم راستی ؛میدونی بهرام رفته از انجمن...؛:icon_razz: هر دفعه یکی قهر میکنه؛همش منو حرص میدید شماها
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 راستی ؛میدونی بهرام رفته از انجمن...؛:icon_razz: هر دفعه یکی قهر میکنه؛همش منو حرص میدید شماها بهرام! جدي قهر كرده رفته؟ نميدوني چي شده كه قهر كرده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من كه بارها گفتم نوانديشان فقط و فقط به خاطر گيلان ميام مثلا كم با من بد كردن خداييش منم دفعه قبل بي شوخي رفته بودم اصلا كلا قصدم ترك نت بود كه بچه ها ديگه بد جوري خجالت زدم كردن با كمال بي ميلي و فقط به خاطر بچه ها برگشتم بهرام هم مطمئنم به خاطر گيلان هم كه شده برميگرده باهاش حرف زدي آف اينا تو مسنجر براش نذاشتي؟ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 خرداد، 2012 بهرام!جدي قهر كرده رفته؟ نميدوني چي شده كه قهر كرده؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من كه بارها گفتم نوانديشان فقط و فقط به خاطر گيلان ميام مثلا كم با من بد كردن خداييش منم دفعه قبل بي شوخي رفته بودم اصلا كلا قصدم ترك نت بود كه بچه ها ديگه بد جوري خجالت زدم كردن با كمال بي ميلي و فقط به خاطر بچه ها برگشتم بهرام هم مطمئنم به خاطر گيلان هم كه شده برميگرده باهاش حرف زدي آف اينا تو مسنجر براش نذاشتي؟ امروز باهاش حرف زدم؛ گفت که بود و نبودش تو انجمن فرقی نداره و بهتره که نباشه!!!!
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 امروز باهاش حرف زدم؛ گفت که بود و نبودش تو انجمن فرقی نداره و بهتره که نباشه!!!! يعني چي!!! اينم شد حرف اگه بود و نبودش فرق نداشت كه ما الان در به در دنبال اينكه برگردونيمش نبوديم ! مگه دست خودشه :vahidrk:به زور خِشانت هم كه شده برش ميگردونيم 2
pesare irani 41807 ارسال شده در 9 خرداد، 2012 نميدونم شيطون رفته توي جلدش شیطون رو میکشم بیرون برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2012 يعني چي!!!اينم شد حرف اگه بود و نبودش فرق نداشت كه ما الان در به در دنبال اينكه برگردونيمش نبوديم ! مگه دست خودشه :vahidrk:به زور خِشانت هم كه شده برش ميگردونيم دیگه خستم کردید :|
VINA 31339 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونید بهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 10 خرداد، 2012 بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونیدبهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه چه چیزی رو؟ اوکی ...
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 دیگه خستم کردید :| خودمونم خسته ايم بچه ها بعضی چیزا رو نمیدونیدبهرام کار درستی کرد رفت باید زودتر از این میرفت خواهشا اصرار نکنید هم خودش اذیت میشه هم بقیه آره اين طور كه معلومه خيليهامون خيلي چيزارو نميدونيم من كه وقتي فهميدم كه ديگه خيلي دير بود وگرنه اينجا اصلا جاي من نبوده! به هر حال من يك بار گفتنم رو ميگم ...ديشب براش آف گذاشتم كه فكر نكنه بود و نبودش فرقي نداره ديگه بقيش با خودشه كه مثل من به زور بمونه و تحمل كنه به خاطر دل دوستاش يا اينكه تر و خشك رو با هم بسوزونه ...هم دوستاشو ول كنه هم اونايي رو كه اذيتش كردن... 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 من برای با تو بودن از همه چیزم گذر كردم من برای با تو بودن حتی از قلبم گذر كردم دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو دستامو بگیر و بمون و بدون كه میمیرم تنهایی به یاد این همه خاطره میشینم با قلبم به یاد این همه عشق میمونم از قلبم نمیتونی بگذری تو از عشقم نمیتونی بگذری تو از یادم نمیتونی بگذری تو 3
pesare irani 41807 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 من تازه با بهرام دوست شده بودمچرا رفته:4564: رفت تا جا برا صندلی تو باشه 1
VINA 31339 ارسال شده در 10 خرداد، 2012 من تازه با بهرام دوست شده بودمچرا رفته:4564: گریه نکنخودم دوستت میشم 2
ارسالهای توصیه شده