* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ الان قيافه من دقيقا شبيه اين شكلكه= در مورد شما كاملا در اشتباه هستي از خدام بود بياي اينجا فك كنم چند صفحه قبل هم با دستاي باز پذيرفتمتون نميدونم چرا يه شكلك نذاشتن براتون گرون تموم شد اگه دقت كنيد واسه فاب ترين بچه هاي گيلان كه مينا باشه هم تو اون پست شكلك نذاشتم چون كامپيوترم هنگ كرده بود بعدم هي شوت ميشدم از انجمن بيرون!!! هر چند يه بحث دوستانه بود كه با مينا هم همين بحث رو كردم و اصلا عادت به عذر خواهيي ندارم مگر در موردي كه واقعا اشتباه كنم ولي اگر اشتباهي از من سر زد پوزش آره؛ تازگیا انجمن قاطیه، نمیشه شکلک گذاشت، حتما باید چند بار رفرش کرد تا درست بشه، به محمد گفتم گفت مشکل از لود هستش و... خیلی بده اینجوری:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آره؛ تازگیا انجمن قاطیه، نمیشه شکلک گذاشت، حتما باید چند بار رفرش کرد تا درست بشه، به محمد گفتم گفت مشکل از لود هستش و... خیلی بده اینجوری:icon_pf (34): :w58::w58: آره من تقريبا چند روزي بود نيومده بودم چرا اينجوري شده من فك كردم اشكال از نته منه ؟:icon_pf (34): عههههههه راستي سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااامچطوري نالوتي چه خبرزززززززز؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ آره؛ تازگیا انجمن قاطیه، نمیشه شکلک گذاشت، حتما باید چند بار رفرش کرد تا درست بشه، به محمد گفتم گفت مشکل از لود هستش و... خیلی بده اینجوری:icon_pf (34): والا عکس ها و شکلک هایی که میزاری همشون فیلی اند نمایش نمیدن 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ :w58::w58:آره من تقريبا چند روزي بود نيومده بودم چرا اينجوري شده من فك كردم اشكال از نته منه ؟:icon_pf (34): عههههههه راستي سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااامچطوري نالوتي چه خبرزززززززز؟ سلام شاخ شاخو،منم فک میکردم از نته منه؛اما دیدم خیلیا مشکل دارن ای ؛بد نیستم، تو خوبی گلم؟ تو چه خبر؟ از میلاد خبر نداری؟ بهش مرخصی نمیدن ؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ والا عکس ها و شکلک هایی که میزاری همشون فیلی اند نمایش نمیدن اوهوم؛ میدونم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام شاخ شاخو،منم فک میکردم از نته منه؛اما دیدم خیلیا مشکل دارنای ؛بد نیستم،تو خوبی گلم؟ تو چه خبر؟ از میلاد خبر نداری؟ بهش مرخصی نمیدن ؟ ورپريده ها اين چه اسميه رو من گذاشتيم آخههمش تقصيره اون امينه قوشبالو كلست تازه امسمو اشتب گفتي شَخ شَخو بودموطي خَلَ:gnugghender:چرا بد نيستي ؟ چرا نميگي توپم خوبم عاليم ...منم بد نيستم هنوز نمردم نه بابا ميلاد كلا ستاره سهيل شده پيداش نيست 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ورپريده ها اين چه اسميه رو من گذاشتيم آخههمش تقصيره اون امينه قوشبالو كلست تازه امسمو اشتب گفتي شَخ شَخو بودموطي خَلَ:gnugghender:چرا بد نيستي ؟ چرا نميگي توپم خوبم عاليم ...منم بد نيستم هنوز نمردم نه بابا ميلاد كلا ستاره سهيل شده پيداش نيست چه فرقی داره؛ همون شخ شخوی دیگه؛آقا اون خَلَ رو نگید تو رو خدا؛ یا خاله یا هیچی؛ آخه بد نوشته میشه :icon_pf (34): بد نیستم، نمیدونم چرا، حس و حال هیچ کاریو ندارم؛ مهم نیست؛ آره بد جور ستاره سهیل شده؛جاش خییلیی خالیه لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم دعوا شده بود؟دعوا نبودا شوخی بود همش همه بچخه های اینجا رو میشناسم کم و بیش میدونم که اصلا اهل دعوا نیستن خیلی مهربونن همشون از سمیرا و مینا و ونوس بگیر تا امید و بقیه دوستان کلا مخلص همه شمالیا و گیلانیا هستیم پانیسا جان بیا برقصیم با هم این همه امید آهنگ گذاشته بیا شاد باشیم کسی منظوری نداشت این تاپیک کلا شوخیه همش اصلا بحث جدی جایی نداره اینجا فقط یه سوال بود که مینا پرسید اون جدی بود فکر کنم که بخش موشش شوخی بود بچه ها همه میان اینجا که از بحث ها و اتفاقات انجمن دور باشن یه جورایی حیات خلوتشونه سمیرا مرسی بابت پاسخت به سوال من و مینا پانیسا بیا برقصیم چه آهنگی دوست داری؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چه فرقی داره؛ همون شخ شخوی دیگه؛آقا اون خَلَ رو نگید تو رو خدا؛ یا خاله یا هیچی؛ آخه بد نوشته میشه :icon_pf (34): بد نیستم، نمیدونم چرا، حس و حال هیچ کاریو ندارم؛ مهم نیست؛ آره بد جور ستاره سهیل شده؛جاش خییلیی خالیه خدايي ولي عجب اسمي گذاشت واست راس ميگيا اون خَلَ يكم غلط اندازه ميگم ازين به بعد همه بت بگم عم جان موطي اون قوشبالو كله رو كه خدو گذاشتم هم خيلي به امين مياد آره منم يه مدت حس و حال ندارم فك كنم از هواي رشته! بعضي وقتا دلم نافرم براش ميتنگه مخصوصا بعد از پخش اين آهنگ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام حيف در حال حاضر نيتونم swfشو براتون بذارم(الان اگه خودش بود چه كل كلي را ميفتاد:gnugghender:) عین الله خر است گاو من است ايني كه ميگي كيه حالا؟ منم الاغ كوچولو موخوام 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم دعوا شده بود؟:icon_pf (34):دعوا نبودا شوخی بود همش همه بچخه های اینجا رو میشناسم کم و بیش میدونم که اصلا اهل دعوا نیستن خیلی مهربونن همشون از سمیرا و مینا و ونوس بگیر تا امید و بقیه دوستان کلا مخلص همه شمالیا و گیلانیا هستیم پانیسا جان بیا برقصیم با هم این همه امید آهنگ گذاشته بیا شاد باشیم کسی منظوری نداشت این تاپیک کلا شوخیه همش اصلا بحث جدی جایی نداره اینجا فقط یه سوال بود که مینا پرسید اون جدی بود فکر کنم که بخش موشش شوخی بود بچه ها همه میان اینجا که از بحث ها و اتفاقات انجمن دور باشن یه جورایی حیات خلوتشونه سمیرا مرسی بابت پاسخت به سوال من و مینا پانیسا بیا برقصیم چه آهنگی دوست داری؟ خواهش ميكنم جل الخالق ! اين خودش قرش مياد ملتو ميخواد به زور ببره وسط! انقد اصرار نكنيد من نميام وسطا 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خواهش ميكنم جل الخالق ! اين خودش قرش مياد ملتو ميخواد به زور ببره وسط! انقد اصرار نكنيد من نميام وسطا فعلا بزار با پانیسا برقصم بعدش شما 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ فعلا بزار با پانیسا برقصم بعدش شما من زودتر گفتم نميام وسط اصرار نكنيد ... عمرا به كسي افتخار بدم ... عباس آقامون واسطون هي قر ميده بسه... 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ http://www.noandishaan.com/forums/thread81679.html#post889821 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ عین الله خر است گاو من است :ws28::ws28::ws28::ws28: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۰ سلام منم اومدم دعوا شده بود؟دعوا نبودا شوخی بود همش همه بچخه های اینجا رو میشناسم کم و بیش میدونم که اصلا اهل دعوا نیستن خیلی مهربونن همشون از سمیرا و مینا و ونوس بگیر تا امید و بقیه دوستان کلا مخلص همه شمالیا و گیلانیا هستیم پانیسا جان بیا برقصیم با هم این همه امید آهنگ گذاشته بیا شاد باشیم کسی منظوری نداشت این تاپیک کلا شوخیه همش اصلا بحث جدی جایی نداره اینجا فقط یه سوال بود که مینا پرسید اون جدی بود فکر کنم که بخش موشش شوخی بود بچه ها همه میان اینجا که از بحث ها و اتفاقات انجمن دور باشن یه جورایی حیات خلوتشونه سمیرا مرسی بابت پاسخت به سوال من و مینا پانیسا بیا برقصیم چه آهنگی دوست داری؟ الو منکرات؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده