pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ نیناش ناشم بلده :boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos: [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Abbasi - Javoon Tar Ke Boodam[128].swf[/FLASH] لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ استغفرا...اینجارو کردن کافرستون. بگم بیان جمتون کنن. وااا چه ربطی داره کجا در میری؟:zadan: خجالت نمیکشی؟ شرم نمیکنی؟ حیا رو خورده یه آبم روش. واقعا نميدوني يا داري شوخي ميكني!!! تنظيم كه پاس كردي؟!!!!!! 200-400 هزار تا در هر دفعه آزاد ميشه ولي روزانه حدود 120 ميليون توليد ميشه بله درست گفتيد . در مورد بخش بعدي گفتتون : بعضي وقتا از يك سلول زيگوت دو قلو ايجاد ميشه گاهي از چند زيگوت مجزا قل به وجود مياد ولي اون 11 قلو امكان نداره از يه زيگوت به وجود بياد چرا استغفرالله؟؟؟؟!!!! اگه اينجوري باشه ماماييها روزي 10 بار بايد سوره توبه رو ختم كنن كه ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيب است البته كسي كه ميدونه و ميپرسه يه داستانه ديگه اي داره .... نه بابا ما تو تنظیم این چیزا رو نمیگفتیم من فکر میکردم تعداد اسپرما کمه که یه بچه میشه اما یادمه میگفتن یه محدودیتی هست که معمولا یه قلوهه 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ چرا استغفرالله؟؟؟؟!!!!اگه اينجوري باشه ماماييها روزي 10 بار بايد سوره توبه رو ختم كنن كه ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيب است البته كسي كه ميدونه و ميپرسه يه داستانه ديگه اي داره .... اگه دقت کنید اینجا بحث شوخی بود بین من و هادی. شوخی مام هیچ ربطی به ندانستن و نپرسیدن نداشت. 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ واااچه ربطی داره ربطش رو تو پست قبلیم گفتم!!!! نفر بعدی...:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک +18 ددددددددددددددددددددددددد :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اگه دقت کنید اینجا بحث شوخی بود بین من و هادی.شوخی مام هیچ ربطی به ندانستن و نپرسیدن نداشت. ربطش رو تو پست قبلیم گفتم!!!! نفر بعدی...:icon_razz: بچه ها اعصاب ندارن 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ تاپیک +18 ددددددددددددددددددددددددد :hapydancsmil: هر وقت اهنگ پروفتو عوض کردی بیا 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ هر وقت اهنگ پروفتو عوض کردی بیا عوض کردم دیگه برو بببین 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها اعصاب ندارن اعصاب نمیذارن واسمون که. لحن شوخی کاملا پیدا بود ولی...:icon_razz: مرسی از مهمان نوازیتون. 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اعصاب نمیذارن واسمون که.لحن شوخی کاملا پیدا بود ولی...:icon_razz: مرسی از مهمان نوازیتون. گلم؛ جفتتون با شوخی گفتین؛ سوتفاهم شد؛ حالا با همدیگه رو بوسی کنین لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ اعصاب نمیذارن واسمون که. لحن شوخی کاملا پیدا بود ولی...:icon_razz: مرسی از مهمان نوازیتون. خواهش میکنم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ خيابان نيست كه از همان جايي که آمدي بروي ... بفهم! ... اين لامصب نامش احساس است. 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس یه 10 تا از اون امتیاز طلاییی هات به منم بده 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ واااچه ربطی داره نه بابا ما تو تنظیم این چیزا رو نمیگفتیم من فکر میکردم تعداد اسپرما کمه که یه بچه میشه اما یادمه میگفتن یه محدودیتی هست که معمولا یه قلوهه اي بابا پس استادتون تو تنظيم چي بهتون ياد ميداد؟ استاد ما ديگه خودشو كشت فيلم و اسلايد و كم مونده بود آزمايشگاهم برا واحد تنظيممون تشكيل بده سر تنظيم نميدونم ميشناسيش يا نه دكتر معصومه اصغر نيا استاد دائم مامايي هامونم هست درسته محدوديت داره اولا كه خوب به ازاي اون تعداد زياد اسپرم معمولا 1 تخمك هست دوما كه با ورود اولين اسپرم به اون تخمك و آزاد شدن آنزيم ديگه اجازه ورود به بقيه اسپرم ها رو نميده حالا بعضي موارد دو يا سه قلو هستش به طور طبيعي ولي اونايي كه 3-04 قلو به بالا هستن عموما از لحاظ هورموني تخمك گذاري درشون تحريك شده و به طور غير معمولي زياد تخمك آزاد كردن اگه دقت کنید اینجا بحث شوخی بود بین من و هادی.شوخی مام هیچ ربطی به ندانستن و نپرسیدن نداشت. حالا از كجا ميدوني لحن من غير شوخي بود؟!!!!!!!؟ طي روابط اوليه انساني داشتيم بحث ميكرديم دور هم اگه بدت مياد ميتوني نقل قول هاتو محدود كني دعوا نداريم كه !داريم بگو آستينو بزنم بالا برو بجسو صدا كنم 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ گلم؛ جفتتون با شوخی گفتین؛ سوتفاهم شد؛ حالا با همدیگه رو بوسی کنین شما به تنهایی عزیزمی ونوس جان. :w36: قابل توجه بقیه : "من از هادی نقل قول گرفتم نه کس دیگه ای." 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ حالا از كجا ميدوني لحن من غير شوخي بود؟!!!!!!!؟ طي روابط اوليه انساني داشتيم بحث ميكرديم دور هم اگه بدت مياد ميتوني نقل قول هاتو محدود كني دعوا نداريم كه داريم بگو آستينو بزنم بالا برو بجسو صدا كنم معمولا لحن های شوخی با شکلک همراهه دوست عزیز. شماهام که نمیخواید کسی بیاد تو این تاپیکتون به جای اینکه ناراحت کنید طرفتونو بگید نیا. دیگه نقل قول نگیرید ازم که نمیخوام بیام اینجا. بدرود دوستان 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ ونوس یه 10 تا از اون امتیاز طلاییی هات به منم بده قابلی نداره؛ من این آهنگی که اینجا گذاشتی میخوام شما به تنهایی عزیزمی ونوس جان. :w36:قابل توجه بقیه : "من از هادی نقل قول گرفتم نه کس دیگه ای." فدات بشم،:aghosh: سمیرای ما هم خیلی گُله؛ از هممون مهمان نواز تره؛ اونم چیزی نگفت که لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ معمولا لحن های شوخی با شکلک همراهه دوست عزیز.شماهام که نمیخواید کسی بیاد تو این تاپیکتون به جای اینکه ناراحت کنید طرفتونو بگید نیا. دیگه نقل قول نگیرید ازم که نمیخوام بیام اینجا. بدرود دوستان گلم, تو اون پست سمیرا ز هادی و مینا هم نقل قول گرفت و واسشون شکلک نذاشت؛ فقط واسه تواینکارو نکرد که ما خیلی هم خوشحال میشیم بیای؛ صفحات قبل رو بخونی میبینی کلی از بچه های انجمن که غیر گیلانی ان همش اینجا میومدن؛ این پسر ایرونی هم که خیلی وقته اینجاست؛ بیشتر از ماهم میاد لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ معمولا لحن های شوخی با شکلک همراهه دوست عزیز.شماهام که نمیخواید کسی بیاد تو این تاپیکتون به جای اینکه ناراحت کنید طرفتونو بگید نیا. دیگه نقل قول نگیرید ازم که نمیخوام بیام اینجا. بدرود دوستان الان قيافه من دقيقا شبيه اين شكلكه= در مورد شما كاملا در اشتباه هستي از خدام بود بياي اينجا فك كنم چند صفحه قبل هم با دستاي باز پذيرفتمتون نميدونم چرا يه شكلك نذاشتن براتون گرون تموم شد اگه دقت كنيد واسه فاب ترين بچه هاي گيلان كه مينا باشه هم تو اون پست شكلك نذاشتم چون كامپيوترم هنگ كرده بود بعدم هي شوت ميشدم از انجمن بيرون!!! هر چند يه بحث دوستانه بود كه با مينا هم همين بحث رو كردم و اصلا عادت به عذر خواهيي ندارم مگر در موردي كه واقعا اشتباه كنم ولي اگر اشتباهي از من سر زد پوزش 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده