panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ به نظر من نه؛ آخه زیاد که بشه ؛بچه ها پراکنده میشن و حضورشون کم میشه، 1 تاپیک باشه بهتره؛ همین خوبه که، همه هستن؛ ما که مهمانوازیم خوب اگه اسمشو بذارین شمالی ها... بیشتر تر میشیم. ایده ی مهرماهی هام چطور بود؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر اهل بيتآخجون چقد شلوغه اينجا:hapydancsmil:بچه ها اومدن:hapydancsmil: میگم سمیرا تو که رشتت زیسته بگو میشه یه زن 11 قلو باردار شه؟همشونم بدنیا بیان؟ بله كه ميشه چرا نشه بيشترين قلو كه دنيا اومدن همين 11 تا بوده اینجا کجاست؟واسه شمالیاست؟ من پس چرا نیومدم تاالا؟ درود بر شوما نه ماله گيلونياست ولي ازونجايي كه بسي مهمون نوازيم قدمتون رو چشم بفرميو 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر شوما نه ماله گيلونياست ولي ازونجايي كه بسي مهمون نوازيم قدمتون رو چشم بفرميو دست شما مرسی. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ وقعا به چه موضوع و اختراع و دست اورد مهمی اشاره کرد هادی اوهومصلوات بفرست 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر اهل بيتآخجون چقد شلوغه اينجا:hapydancsmil:بچه ها اومدن:hapydancsmil: بله كه ميشه چرا نشه بيشترين قلو كه دنيا اومدن همين 11 تا بوده درود بر شوما نه ماله گيلونياست ولي ازونجايي كه بسي مهمون نوازيم قدمتون رو چشم بفرميو من دبیرستان بودم معلم زیستمون میگفت بیشترین اسپرمی که ازاد میشه 4 تاست بابا میگفت اونم نادره مگه موشه اخه 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من دبیرستان بودم معلم زیستمون میگفت بیشترین اسپرمی که ازاد میشه 4 تاست بابامیگفت اونم نادره مگه موشه اخه 4تا اسپرم از کجا آزاد میشه؟ سمیرا 300 هزار تا نیست مگه تعدادش؟ فکرکنم بستگی به تخمک داشته باشه 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ 4تا اسپرم از کجا آزاد میشه؟سمیرا 300 هزار تا نیست مگه تعدادش؟ فکرکنم بستگی به تخمک داشته باشه استغفرا... اینجارو کردن کافرستون. بگم بیان جمتون کنن. 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ استغفرا...اینجارو کردن کافرستون. بگم بیان جمتون کنن. یا علی منکرات اومد:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ یا علی منکرات اومد:th_running1: کجا در میری؟ :zadan: خجالت نمیکشی؟ شرم نمیکنی؟ حیا رو خورده یه آبم روش. 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ کجا در میری؟:zadan: خجالت نمیکشی؟ شرم نمیکنی؟ حیا رو خورده یه آبم روش. میام الان بشین اومدم یه جا کار دارم دیرم شده 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ میام الان بشین اومدم یه جا کار دارم دیرم شده :167:بیا منتظرم. :167: دلمم بدجوری پره ازت. :ubhuekdv133q83a7yy7 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ :167:بیا منتظرم. :167:دلمم بدجوری پره ازت. :ubhuekdv133q83a7yy7 نمیام 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ نمیام میدونی چیکارت میکنم؟:evilsmile: ببین : بعدش اینجوری میشم : بعدش اون صندلیتو. : 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ میدونی چیکارت میکنم؟:evilsmile:ببین : بعدش اینجوری میشم : بعدش اون صندلیتو. : منم اینجوری میکنم:scared9: تو اینجوری میشی بهدش من اینجوری میشم:w330: 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منم اینجوری میکنم:scared9: تو اینجوری میشی بهدش من اینجوری میشم:w330: منم اینجوریت میکتم : :guntootsmiley2: بعدش تو اینجوری میشی : بعدش منم : 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ منم اینجوریت میکتم : :guntootsmiley2:بعدش تو اینجوری میشی : بعدش منم : من: تو::there: من::(87): 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من:تو::there: من::(87): من : (دقت کن روی چوب چیه) تو : من : :lol: 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۰ من : (دقت کن روی چوب چیه)تو : من : :lol: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، ۱۳۹۰ من دبیرستان بودم معلم زیستمون میگفت بیشترین اسپرمی که ازاد میشه 4 تاست بابامیگفت اونم نادره مگه موشه اخه واقعا نميدوني يا داري شوخي ميكني!!! تنظيم كه پاس كردي؟!!!!!! 200-400 هزار تا در هر دفعه آزاد ميشه ولي روزانه حدود 120 ميليون توليد ميشه 4تا اسپرم از کجا آزاد میشه؟سمیرا 300 هزار تا نیست مگه تعدادش؟ فکرکنم بستگی به تخمک داشته باشه بله درست گفتيد . در مورد بخش بعدي گفتتون : بعضي وقتا از يك سلول زيگوت دو قلو ايجاد ميشه گاهي از چند زيگوت مجزا قل به وجود مياد ولي اون 11 قلو امكان نداره از يه زيگوت به وجود بياد استغفرا...اینجارو کردن کافرستون. بگم بیان جمتون کنن. چرا استغفرالله؟؟؟؟!!!! اگه اينجوري باشه ماماييها روزي 10 بار بايد سوره توبه رو ختم كنن كه ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيب است البته كسي كه ميدونه و ميپرسه يه داستانه ديگه اي داره .... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده