pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مرسي بد نيستيم ميگذره حق دارن برن اينجا جاي موندن نيست فقط يه چيزه كه جلوي آدمو واسه رفتن ميگيره ... توهم فانتزي نبود؟ توهم فانتزی کجا بود مانیتورم نوسانی شد به همراه خانواده داشتیم از در ورودی خارج میشدیم که قطع شد:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ سلام به شمالی ها درود بر شما خوب هستيد؟ من...من(:mrsbeasley:) چي تو... تو؟ در هر صورت برو تو نوبت این پست 7980 هستش :hapydancsmil: رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام kordi.swf[/FLASH] :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: توهم فانتزی کجا بود مانیتورم نوسانی شد به همراه خانواده داشتیم از در ورودی خارج میشدیم که قطع شد:icon_razz: لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ گیلانی های عزیز مطلب هم بزارین توی تالار خودتون وگرنه خودتونو مطلب می کنم آفرین میدونم بچه های گلی هستین و میترکونین تالارتونو خیالم از بابت شما راحته پیشاپیش تشکر 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ گیلانی های عزیز مطلب هم بزارین توی تالار خودتون وگرنه خودتونو مطلب می کنم آفرین میدونم بچه های گلی هستین و میترکونین تالارتونو خیالم از بابت شما راحته پیشاپیش تشکر بچه ها بوي تهديد مياد :icon_razz: اون هندونه رو بده بخوريمش پيشاپس نوش جان 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها بوي تهديد مياد :icon_razz:اون هندونه رو بده بخوريمش پيشاپس نوش جان چیکار به بچه ها داری؟مزاحمشون نشو الکی هندونه نداریم همشو گذاشتم زیر بغلتون:gnugghender: میگم من می خوام در مورد اشکورات بدونم یه تاپیک واسش بزنین و اطلاعاتشو بدین می خوام برم اونجا 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چیکار به بچه ها داری؟مزاحمشون نشو الکی:5c6ipag2mnshmsf5ju3هندونه نداریم همشو گذاشتم زیر بغلتون:gnugghender: میگم من می خوام در مورد اشکورات بدونم یه تاپیک واسش بزنین و اطلاعاتشو بدین می خوام برم اونجا مزاحم چيه من مراحمشونم بعدشم من فقط حق دارم بهشون بگم بچه ها چون خواهر برادراي خودمن برا شما هر كدوم يكي يدونه ميتي كمون حساب ميشن بايد احترام بذاري :vahidrk: زير بغل ما هندونه جا نميگيره چچچچچچچچچچچچچشم اتوبوس خواستي بگيري بري چالوس بگو خودم بليطشو بگيرم باست :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ درود بر شما خوب هستيد؟ خوبم مرسی شما چطورین ؟ شمال چطوره؟ 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مزاحم چيه من مراحمشونم بعدشم من فقط حق دارم بهشون بگم بچه ها چون خواهر برادراي خودمن برا شما هر كدوم يكي يدونه ميتي كمون حساب ميشن بايد احترام بذاري :vahidrk: زير بغل ما هندونه جا نميگيره چچچچچچچچچچچچچشم اتوبوس خواستي بگيري بري چالوس بگو خودم بليطشو بگيرم باست :banel_smiley_4: من که بی احترامی نکردم بهشون ازشون تعریف کردم هندونه کوچولو ها رو بدار که جا بگیره بیا این گل رو بگیر هم خودت هم بچه ها بوش کنن روحیشون عوض بشه از حال و هوای جنگ هم بیان بیرون دستت درد نکنه خیلی خوبین شما بچه های گیلان نمیدونستم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ خوبم مرسی شما چطورین ؟ شمال چطوره؟ مرسي ما هم خوبيم گيلانم خوبه سلام داره اينور گرم شده هوا بعد از مدت ها هم آفتاب در اومده همدان چطوره؟ من که بی احترامی نکردم بهشون ازشون تعریف کردم:5c6ipag2mnshmsf5ju3هندونه کوچولو ها رو بدار که جا بگیره بیا این گل رو بگیر هم خودت هم بچه ها بوش کنن روحیشون عوض بشه از حال و هوای جنگ هم بیان بیرون دستت درد نکنه خیلی خوبین شما بچه های گیلان نمیدونستم:hapydancsmil: آفرين فرزندم كلا هندونه جا نميگيره روحيمون خيلي خوب بود خرابش كردن اين گل رو هم ببر به اونايي بده كه باعث شدن يكي مثل من با همه سر جنگ پيدا كنه يكي مثل .... سر و كلش پيدا نشه يكي مثل.... بره تو پروفش ديگه بيرون نياد يكي مثل .... بذاره واسه هميشه بره و غيره و غيره آره بچه هاي گيلان خيلي خوبن زيادي خوبن از صفحه 25 مقايسه كن بيا تا امروز ببين چه بلاهايي سرشون اومده هر حرفي كه تو پستاشون زدن تمام غم ها و شاديهاشون... انعكاس برخوردي بوده كه باهاشون شده برو بخونشون ... حق هايي كه ازشون خورده شد و توهين هايي كه بهشون شد و در آخر خيانت هايي كه در حقشون شد اين خوبي ها هم يه روزي تموم ميشه ... 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مرسي ما هم خوبيم گيلانم خوبه سلام داره اينور گرم شده هوا بعد از مدت ها هم آفتاب در اومده همدان چطوره؟ آفرين فرزندم كلا هندونه جا نميگيره روحيمون خيلي خوب بود خرابش كردن اين گل رو هم ببر به اونايي بده كه باعث شدن يكي مثل من با همه سر جنگ پيدا كنه يكي مثل .... سر و كلش پيدا نشه يكي مثل.... بره تو پروفش ديگه بيرون نياد يكي مثل .... بذاره واسه هميشه بره و غيره و غيره آره بچه هاي گيلان خيلي خوبن زيادي خوبن از صفحه 25 مقايسه كن بيا تا امروز ببين چه بلاهايي سرشون اومده هر حرفي كه تو پستاشون زدن تمام غم ها و شاديهاشون... انعكاس برخوردي بوده كه باهاشون شده برو بخونشون ... حق هايي كه ازشون خورده شد و توهين هايي كه بهشون شد و در آخر خيانت هايي كه در حقشون شد اين خوبي ها هم يه روزي تموم ميشه ... چه دل پری داشتی سمیرا متاسفانه همشو میدونمدقیقا میدونم اون بالاها چه خبره اشکال نداره می خوای من تاپیک برنم بیای بخونی فقط؟ گل و چرا پس میدی دلم شکست الان میرم میخونم از صفحه 25 گفتی؟قبل از 25 چه خبره؟ حالا هندونه نمیزاری زیر بغلت حداقل بیا بخور هندونه که خیلی می چسبه:(50): 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ چه دل پری داشتی سمیرامتاسفانه همشو میدونمدقیقا میدونم اون بالاها چه خبره:icon_pf (34): اشکال نداره می خوای من تاپیک برنم بیای بخونی فقط؟ گل و چرا پس میدی دلم شکست الان میرم میخونم از صفحه 25 گفتی؟قبل از 25 چه خبره؟ حالا هندونه نمیزاری زیر بغلت حداقل بیا بخور هندونه که خیلی می چسبه:(50): آره خيلي پره بدونيم هيچ وقت متوجه نميشي هيچوقت حسه يه پسر با غيرت گيلكي رو نميفهمي كه بهش بگن بي غيرت !!!!!! هيچوقت حسه يه دختر پاك گيلك رو نميفهمي كه بهش ميگن... من خودم گيلان به دنيا نيومدم و بزرگ نشدم ولي اصالتم گيلكه و الان 8 ساله گيلانم افتخار ميكنم كه گيلكم بهتر از هر گيلاني گيلكي حرف ميزنم و به عنوان كسي كه جاهاي ديگه هم بوده ميگم از همه جا بهتر با فرهنگتر با غيرت تر پاكتر و با محبت تر هستند ... لااقل مثله خيليا خائن نيستن .... گل رو پس ندادم يه گل ديگه دادم به خودت اينم يكي ديگه فك كنم من بعد از 25 اومدم واسه همين گفتم ....حالا چه جدي گرفتي ميخواي اينهمه رو بخوني! مرسي بابت هندونه چسبيد :(50): 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ مرسي ما هم خوبيم گيلانم خوبه سلام داره اينور گرم شده هوا بعد از مدت ها هم آفتاب در اومده همدان چطوره؟ اینجا بسی برف میاد 1 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ آره خيلي پرهبدونيم هيچ وقت متوجه نميشي هيچوقت حسه يه پسر با غيرت گيلكي رو نميفهمي كه بهش بگن بي غيرت !!!!!! هيچوقت حسه يه دختر پاك گيلك رو نميفهمي كه بهش ميگن... من خودم گيلان به دنيا نيومدم و بزرگ نشدم ولي اصالتم گيلكه و الان 8 ساله گيلانم افتخار ميكنم كه گيلكم بهتر از هر گيلاني گيلكي حرف ميزنم و به عنوان كسي كه جاهاي ديگه هم بوده ميگم از همه جا بهتر با فرهنگتر با غيرت تر پاكتر و با محبت تر هستند ... لااقل مثله خيليا خائن نيستن .... گل رو پس ندادم يه گل ديگه دادم به خودت اينم يكي ديگه فك كنم من بعد از 25 اومدم واسه همين گفتم ....حالا چه جدي گرفتي ميخواي اينهمه رو بخوني! مرسي بابت هندونه چسبيد :(50): این خوبه که به شهرت افتخار می کنی مثل خودمی اما اینکه مردم چی میگن و اینا متاسفانه فرهنگ کشورمون هنوز پایینه مثلا ترکا چه آدمای بزرگی که تحویل جامعه نداده اتفاقا خودم یه دوست دارم خانم دکتره مال گلسار رشته با شوهرشم دوستم در واقع یه جورایی دوست خانوادگی شدیم به قدری گلن که هر چی بگم ازشون کم گفتم اینقدر که اینا کمکم کردن فامیل کمکم نکرده غیرتی هم هستن رو خیانت و ....هم حساسن خیلی اینم گل واسه شما رفتم بخونم ولی شما همش گیلکی حرف میزدین من هیچی نمی فهمیدم از حرفاتون متاسفانه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ اینجا بسی برف میاد جدا؟!خوش به حالتون لذت ببريد از برف ، قدم زدن توي برف لذت بخشه سوز برف رو دوس دارم برف هم مثل خيلي از ما سادست با اينكه ميدونه زمين كثيفه بازم وقتي داره مياد پايين لباس سفيد ميپوشه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ این خوبه که به شهرت افتخار می کنی مثل خودمی اما اینکه مردم چی میگن و اینا متاسفانه فرهنگ کشورمون هنوز پایینه مثلا ترکا چه آدمای بزرگی که تحویل جامعه نداده اتفاقا خودم یه دوست دارم خانم دکتره مال گلسار رشته با شوهرشم دوستم در واقع یه جورایی دوست خانوادگی شدیم به قدری گلن که هر چی بگم ازشون کم گفتم اینقدر که اینا کمکم کردن فامیل کمکم نکرده غیرتی هم هستن رو خیانت و ....هم حساسن خیلی اینم گل واسه شما رفتم بخونم ولی شما همش گیلکی حرف میزدین من هیچی نمی فهمیدم از حرفاتون متاسفانه:icon_pf (34): شما مگه مال كجايي؟ اون خيانتي كه گفتم مربوط به غيريتي بودن نبود مربوط به با محبت بودنشون بود خائن نيستن كه گزارش پست خلاف بدن ... عيبي نداره من همينجوري گفتم ميخواستم تفاوت رفتار رو مقايسه كنيد نگفتم كه بريد همه رو بخونيد! 2 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، ۱۳۹۰ شما مگه مال كجايي؟اون خيانتي كه گفتم مربوط به غيريتي بودن نبود مربوط به با محبت بودنشون بود خائن نيستن كه گزارش پست خلاف بدن ... عيبي نداره من همينجوري گفتم ميخواستم تفاوت رفتار رو مقايسه كنيد نگفتم كه بريد همه رو بخونيد! محل سکونتشهر زیبای گل و گلاب کاشان نوشته تو پروفایلماشکال نداره حالا یه آهنگ بزارین شاد باشیم دلمون گرفت 2 لینک به دیدگاه
DavOOd_TiTaN 10472 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ جدا؟!خوش به حالتون لذت ببريد از برف ، قدم زدن توي برف لذت بخشه سوز برف رو دوس دارم برف هم مثل خيلي از ما سادست با اينكه ميدونه زمين كثيفه بازم وقتي داره مياد پايين لباس سفيد ميپوشه چه شاعرانه 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها تا هادی اومده اینجا من برم صندلیشو بدزدم 3 لینک به دیدگاه
هادی ناصح 18854 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۰ بچه ها تا هادی اومده اینجامن برم صندلیشو بدزدم صندلیمم آوردم با خودم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده