RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۰ نمی دونم :sigh::sigh: سلام سلاااام من هستم؛ خوبین ؟ چه خبرا ؟:hapydancsmil: درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil: چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟ منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil: چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟ منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee: خوبم؛تو خوبی؟ سلامتی؛ خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛ تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ خوبم؛تو خوبی؟ سلامتی؛ خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛ تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk: عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفت بهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امينم كه تو پروفش خوابه همش نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم عضو طلایی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفتبهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3 امينم كه تو پروفش خوابه همش نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟ آره مودونم رفته موتينگ تو نرفتي باهاشون؟ ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz: هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ آره مودونم رفته موتينگ تو نرفتي باهاشون؟ ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz: هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم, ولی فرموشیده چرا آخه دختر؟ خبریه؟ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم, ولی فرموشیده چرا آخه دختر؟ خبریه؟ عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه نه بابا شمام كه همش منتظر خبرينهر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه نه بابا شمام كه همش منتظر خبرينهر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه چرا بهش میگی رییس کچل ها؟ موافخم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۰ چرا بهش میگی رییس کچل ها؟ موافخم ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon: تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ درووووووووووود چيطولييييييييييييييييييييييي 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ درووووووووووودچيطولييييييييييييييييييييييي خوبم خوبی؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon:تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28: لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۰ زلزله بود یا انفجار یا پیشواز چهارشنبه سوری؟ 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ خوبم خوبی؟ مرسي بد نيستيم ميگذره بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28: حق دارن برن اينجا جاي موندن نيست فقط يه چيزه كه جلوي آدمو واسه رفتن ميگيره ... زلزله بود یا انفجار یا پیشواز چهارشنبه سوری؟ توهم فانتزي نبود؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، ۱۳۹۰ این پست 7980 هستش :hapydancsmil: رای ما پسر ایرانی نامزد اولین دوره انتخابات سونا [FLASH=width=200 heigh=450] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/FLASH] :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده