رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

نمی دونم :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh:

:hanghead:

سلام سلاااام

من هستم؛

خوبین ؟

چه خبرا ؟:hapydancsmil:

درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil:

چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟

منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان

درووووووووووووووووووووووووود درووووووووووووووووووووووووووووووووووود چطول مطولي؟:hapydancsmil:

چه خبرا؟ بقيه ها كوشن پس؟ مينا؟ داداش بهرام ؟

منم خوبم خبره سرما خوردگي و ايناست:mornincoffee:

خوبم؛تو خوبی؟

سلامتی؛

خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛

تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk:

لینک به دیدگاه
خوبم؛تو خوبی؟

سلامتی؛

خبر مینا رو ندارم؛ بهرام هم که رفته با بچه های گیلان تو مهندسان جور شده و اینجا رو فراموش کرده؛

تو چرا مراقب خودت نیستی؛ همش سرما میخوری:vahidrk:

عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفت:ws3:

بهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3

امينم كه تو پروفش خوابه همش :whistles:

نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم:ws28:

الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم :hanghead:

عضو طلایی :w02:

:w02:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
عهههههههه منم از مينا خبر ندارم فقط همون روز مهندس اس دادم تبريك گفتم اونم يه مرسي گفت:ws3:

بهرام نالوتي شده نالوتي نشده نالوتي شده نالوتي نشده:5c6ipag2mnshmsf5ju3

امينم كه تو پروفش خوابه همش :whistles:

نومودونم چرا انقد سرما ميخورم به قول يه معلم داشتيم دوران راهنمايي به سيستم ميگفت سيستُم:ws28:

الان قدرت سيستُم ايمني من برابر با صفره انقد حرس ميخورم و جوش ميزنم :hanghead:

نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ :w02:

حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟ :whistle:

لینک به دیدگاه
نالوتی شده نالوتی نشده دیروز باهشون رفته میتینگ :w02:

حالا چرا اینقدر جوش میزنی سمی؟ :whistle:

آره مودونم رفته موتينگ :ws3: تو نرفتي باهاشون؟ :whistle:ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz:

هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم :hanghead:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
آره مودونم رفته موتينگ :ws3: تو نرفتي باهاشون؟ :whistle:ولي واي به حالش تالار گيلانو فراموش كنه :icon_razz:

هيشي ديگه كلا جوشي شدم مدتيه زود جوش ميارم :hanghead:

نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم,

ولی فرموشیده:hanghead:

چرا آخه دختر؟ خبریه؟:ws38:

لینک به دیدگاه

نوچ؛ کلاس داشتم ؛نرفتم,

ولی فرموشیده:hanghead:

چرا آخه دختر؟ خبریه؟:ws38:

عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته:ws28:

ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه :w000:

نه بابا شمام كه همش منتظر خبرين:ws28:هر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم :w02:

يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه :ws37:

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
عههههه ميرفتي ديگه باو كلاسو ميپيچوندي از رئيسه كچل ها يك تار مو كندم هم غنيمته:ws28:

ميريم حالشو ميگيريم مگه دسته خودشه :w000:

نه بابا شمام كه همش منتظر خبرين:ws28:هر گونه خبر علمي فرهنگي هنري و ورزشي و... بشه افل به خاخور ونوسم ميگم :w02:

يكنواختي آدمو بي حوصله و جوشي ميكنه البته اين يكنواختي ها مقطعيه خوب ميشه :ws37:

چرا بهش میگی رییس کچل ها؟(279).gif

موافخم:sigh:

لینک به دیدگاه
چرا بهش میگی رییس کچل ها؟(279).gif

موافخم:sigh:

ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن:w02: حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...:ws43:ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon:

تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!:ws28:نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه 1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
ببين پسرا به يك سن و سالي كه ميرسن مثلا مثل بهرام و امين و اينا و بوي سربازي و آش و اين حرفا مياد نا خود آگاه كچل محسوب ميشن:w02: حالا اگه زبونشون دراز باشه و بگن ما كچل نيستيم و ازين حرفا...:ws43:ديگه رئيسه كچل ها محسوب ميشن :Ghelyon:

تا حالا سناتور بهرام به اين مقام رياست كلاچ !!!:ws28:نائل شده حالا ببينيم نفر بعدي كيه 1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28::ws28::ws28:

لینک به دیدگاه
خوبم خوبی؟

مرسي بد نيستيم ميگذره :icon_gol:

بیچاره؛ هر پسری اومد تو این تاپیک یه جوری منهدم شد ؛ یا سربازی یا اخراج یا قهر ....:ws28::ws28::ws28:

حق دارن برن اينجا جاي موندن نيست فقط يه چيزه كه جلوي آدمو واسه رفتن ميگيره ...:w16:

زلزله بود یا انفجار یا پیشواز چهارشنبه سوری؟:banel_smiley_4:

توهم فانتزي نبود؟:banel_smiley_4:

لینک به دیدگاه

این پست 7980 هستش :hapydancsmil:

رای ما

پسر ایرانی

نامزد اولین دوره انتخابات سونا

[FLASH=width=200 heigh=450]

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
[/FLASH]

:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:

• Like 1
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...