رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

جیگرتو عشقه:w02:بچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردش:icon_gol:

فعلا

واقعا؟!:w58:

ناراحتي دوستم؟:hanghead:

خدا بيامرزه

خدا به آشنا و خونوادش و دوستاش صبر بده

چيش بود بنده خدا؟:sigh:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

:ws28:به مقصودم رسيدم:gnugghender:اولش فوفول بازي درآوردي وگرنه ديگه كش نميدادم قضيه رو :w02:

امروز بعد چند ماه فك كنم آفتاب در رشت ديده شد منم صبح نميدونستم آفتاب هست پالتو پوشيدم رفتم يوني خفه شدم :banel_smiley_4:

اعتیاد هوش و حواس نذاشته برات که icon_pf%20(34).gif

امروز روز اول ترم جديدمون بود از اول امسال وقتي سرد شد اين پالتو رو ميپوشيدم امروز حراست دم در بهم گير داد!!!!!!!!! :w58: ميگه خانم پالتو كوتاهه برو عوض كن بعد بيا ميگم من الان اينو از اول دارم ميپوشم الان گير ميدين؟!!:banel_smiley_4:ميگه تازه برامون بخشنامه اومده!!:w58:

گفتم خدايا من الان به اين چي بگم :banel_smiley_4:شيطونه ميگه يه آفتابه آب وردارم قشنننگ بشورمش آويزونش كنم رو بند يه گيره هم بهش بزنم :banel_smiley_4:ولي سياسته قلدري فايده نداشت خودمو تو دردسر مينداختم . من بميرمم التماسه كسي رو نميكنم پس سياسته خود زني هم بي فايدست . رفتم تو سياسته متفكرانه و روشنفكرانه گفتم خانومه محترم من دانشجوام يني به خاطر چند ميليمتر كوتاهي پالتو بايد از كلاسم عقب بمونم واقعا وجدان شما الان بهتون چي ميگه؟ :ws41:

گفت وجدانه تو ميگه كه اگه من الان بذارم بري دوربين چكت كنه به من اخطار بدن چرا دانشجورو با اين وضع راه دادي ؟

گفتم خانم آخه يه نگاه به سرو قيافه من بكن اين يعجوج معجوجارو با هزار جور قيافه راه ميدن تو دانشگا اونوقت من اينجوري؟:179:

گفت مشخص حالا چون دختر خوبي هستي ايندفه رو برو سر كلاست ولي فردا ديگه اينو نپوش :w16:

اينگونه بود كه ما رفتيم سر كلاسمان:hapydancsmil::ws50: ميمونه يه نقشه شيطاني از جانب من براي تلافي كردنه موضوع براي خانم حراست :gnugghender:

ولي خدايي از حرفاي خودم خندم گرفته بود عجب فيلميم من :ws28:

:ws28:

همین روز اول رفتی دانشگاه یه ماجرا ساختی؟ :ws3:

برو این پالتوتو عوض کن واسه من یه کاپشن بهاره بخر، برو برو :ws3::w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جیگرتو عشقه:w02:بچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردش:icon_gol:

فعلا

آخ آخ، تسلیت میگم sigh.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
اعتیاد هوش و حواس نذاشته برات که :icon_pf (34):

:ws28:

همین روز اول رفتی دانشگاه یه ماجرا ساختی؟ :ws3:

برو این پالتوتو عوض کن واسه من یه کاپشن بهاره بخر، برو برو :ws3::w02:

چه ربطي به هوش و حواس داشت برادر من!!!:w02: صبح زود نميشه تشخيص داد هوا ابريه يا آفتابي كه :banel_smiley_4:

:ws3:

به من چه خو من ابجي كوچيكه ام مثلنا :hanghead: خرجيمونو تو بايد بكشي فعلا :w000:مثلا تو داداش بزرگي بايد برام اسباب بخري تازه پول تو جيبيم بايد بهمون بدي :1111:

خانداداشمون مارو سپرد به تو رفت اونموقه برامون تو يخچال يه عالمه اسباب ميخريد ميذاشت خانداداش كجاييييييي:4564:

• Like 1
لینک به دیدگاه

ما يه سايت پيدا كرديم توش آهنگه گيلكي هست

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
همچنان در ذوق مرگ بسر ميبريم :hapydancsmil:

اين آهنگشو خيلي دوج دالممممممممممممممممممم :ws28:خيلي باحاله :hapydancsmil:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 3
لینک به دیدگاه
چه ربطي به هوش و حواس داشت برادر من!!!:w02: صبح زود نميشه تشخيص داد هوا ابريه يا آفتابي كه :banel_smiley_4::ws3:به من چه خو من ابجي كوچيكه ام مثلنا :hanghead: خرجيمونو تو بايد بكشي فعلا :w000:مثلا تو داداش بزرگي بايد برام اسباب بخري تازه پول تو جيبيم بايد بهمون بدي :1111:خانداداشمون مارو سپرد به تو رفت اونموقه برامون تو يخچال يه عالمه اسباب ميخريد ميذاشت خانداداش كجاييييييي:4564:

چه ربطه داره،من که دارم خرجتونو میدم که، این همه اسباب بازی و کاغذو مدادو پاک کن و ... یه هدیه باید بدین بهم دیگه :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه ربطه داره،من که دارم خرجتونو میدم که، این همه اسباب بازی و کاغذو مدادو پاک کن و ... یه هدیه باید بدین بهم دیگه :w02:

وظيفته خرجيمونو بكشي :1111:

روز تولدت بهت هديه ميديم :1111:

من ديگه برفتم :yawn:

• Like 1
لینک به دیدگاه
واقعا؟!:w58:

ناراحتي دوستم؟:hanghead:

خدا بيامرزه

خدا به آشنا و خونوادش و دوستاش صبر بده

چيش بود بنده خدا؟:sigh:

چیزیش نبود

تو خونه خودش تنها زندگی میکرد معلوم نیست کی رفته اول زدتش بعد خفش کرده

:hanghead:

بد زمونه ای شده

• Like 3
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
سلام سمیرا جان معذرت خانومی

اولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش

ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه

اگه دادم که هیچ

ندادم ببخش

بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم

شرمنده فعلا

لینک به دیدگاه
چیزیش نبود

بد زمونه ای شده

وای خدا...:4564:

متاسفم...:sigh:

خدا رحمتش کنه...:sad0:

• Like 3
لینک به دیدگاه
آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن :hanghead:

يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي :ws3:در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش :ws28:

يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1:

همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره3275[1].gif

يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه 1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك :4564:

يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت:ws3:

يكي هم منم كه هستم خدمتتون :w02:

مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست1163.gif كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90:

يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان :hanghead:

اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست :w58:

اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil:

چه صوبتی کدی شوما....:w58:

از آشنایی با شمایان خرسندم بسیار7165.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
چیزیش نبود

بد زمونه ای شده

!!!!!!!

به همين سادگي؟!!!!