RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ جیگرتو عشقهبچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردشفعلا واقعا؟! ناراحتي دوستم؟ خدا بيامرزه خدا به آشنا و خونوادش و دوستاش صبر بده چيش بود بنده خدا؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ به مقصودم رسيدم:gnugghender:اولش فوفول بازي درآوردي وگرنه ديگه كش نميدادم قضيه رو امروز بعد چند ماه فك كنم آفتاب در رشت ديده شد منم صبح نميدونستم آفتاب هست پالتو پوشيدم رفتم يوني خفه شدم اعتیاد هوش و حواس نذاشته برات که امروز روز اول ترم جديدمون بود از اول امسال وقتي سرد شد اين پالتو رو ميپوشيدم امروز حراست دم در بهم گير داد!!!!!!!!! ميگه خانم پالتو كوتاهه برو عوض كن بعد بيا ميگم من الان اينو از اول دارم ميپوشم الان گير ميدين؟!!ميگه تازه برامون بخشنامه اومده!!گفتم خدايا من الان به اين چي بگم شيطونه ميگه يه آفتابه آب وردارم قشنننگ بشورمش آويزونش كنم رو بند يه گيره هم بهش بزنم ولي سياسته قلدري فايده نداشت خودمو تو دردسر مينداختم . من بميرمم التماسه كسي رو نميكنم پس سياسته خود زني هم بي فايدست . رفتم تو سياسته متفكرانه و روشنفكرانه گفتم خانومه محترم من دانشجوام يني به خاطر چند ميليمتر كوتاهي پالتو بايد از كلاسم عقب بمونم واقعا وجدان شما الان بهتون چي ميگه؟ گفت وجدانه تو ميگه كه اگه من الان بذارم بري دوربين چكت كنه به من اخطار بدن چرا دانشجورو با اين وضع راه دادي ؟ گفتم خانم آخه يه نگاه به سرو قيافه من بكن اين يعجوج معجوجارو با هزار جور قيافه راه ميدن تو دانشگا اونوقت من اينجوري؟:179: گفت مشخص حالا چون دختر خوبي هستي ايندفه رو برو سر كلاست ولي فردا ديگه اينو نپوش اينگونه بود كه ما رفتيم سر كلاسمان:hapydancsmil: ميمونه يه نقشه شيطاني از جانب من براي تلافي كردنه موضوع براي خانم حراست :gnugghender: ولي خدايي از حرفاي خودم خندم گرفته بود عجب فيلميم من همین روز اول رفتی دانشگاه یه ماجرا ساختی؟ برو این پالتوتو عوض کن واسه من یه کاپشن بهاره بخر، برو برو 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ جیگرتو عشقهبچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردشفعلا آخ آخ، تسلیت میگم 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ اعتیاد هوش و حواس نذاشته برات که :icon_pf (34): همین روز اول رفتی دانشگاه یه ماجرا ساختی؟ برو این پالتوتو عوض کن واسه من یه کاپشن بهاره بخر، برو برو چه ربطي به هوش و حواس داشت برادر من!!! صبح زود نميشه تشخيص داد هوا ابريه يا آفتابي كه به من چه خو من ابجي كوچيكه ام مثلنا خرجيمونو تو بايد بكشي فعلا مثلا تو داداش بزرگي بايد برام اسباب بخري تازه پول تو جيبيم بايد بهمون بدي :1111: خانداداشمون مارو سپرد به تو رفت اونموقه برامون تو يخچال يه عالمه اسباب ميخريد ميذاشت خانداداش كجاييييييي 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ما يه سايت پيدا كرديم توش آهنگه گيلكي هست برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام همچنان در ذوق مرگ بسر ميبريم :hapydancsmil: اين آهنگشو خيلي دوج دالممممممممممممممممممم خيلي باحاله :hapydancsmil: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چه ربطي به هوش و حواس داشت برادر من!!! صبح زود نميشه تشخيص داد هوا ابريه يا آفتابي كه به من چه خو من ابجي كوچيكه ام مثلنا خرجيمونو تو بايد بكشي فعلا مثلا تو داداش بزرگي بايد برام اسباب بخري تازه پول تو جيبيم بايد بهمون بدي :1111:خانداداشمون مارو سپرد به تو رفت اونموقه برامون تو يخچال يه عالمه اسباب ميخريد ميذاشت خانداداش كجاييييييي چه ربطه داره،من که دارم خرجتونو میدم که، این همه اسباب بازی و کاغذو مدادو پاک کن و ... یه هدیه باید بدین بهم دیگه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چه ربطه داره،من که دارم خرجتونو میدم که، این همه اسباب بازی و کاغذو مدادو پاک کن و ... یه هدیه باید بدین بهم دیگه وظيفته خرجيمونو بكشي :1111: روز تولدت بهت هديه ميديم :1111: من ديگه برفتم :yawn: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا؟!ناراحتي دوستم؟ خدا بيامرزه خدا به آشنا و خونوادش و دوستاش صبر بده چيش بود بنده خدا؟ چیزیش نبود تو خونه خودش تنها زندگی میکرد معلوم نیست کی رفته اول زدتش بعد خفش کرده بد زمونه ای شده 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سمیرا جان معذرت خانومیاولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه اگه دادم که هیچ ندادم ببخش بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم شرمنده فعلا لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چیزیش نبودتو خونه خودش تنها زندگی میکرد معلوم نیست کی رفته اول زدتش بعد خفش کرده بد زمونه ای شده وای خدا... متاسفم... خدا رحمتش کنه... 3 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1: همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت يكي هم منم كه هستم خدمتتون مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90: يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil: چه صوبتی کدی شوما.... از آشنایی با شمایان خرسندم بسیار 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ چیزیش نبودتو خونه خودش تنها زندگی میکرد معلوم نیست کی رفته اول زدتش بعد خفش کرده بد زمونه ای شده !!!!!!! به همين سادگي؟!!!! عجب واقعا .... چه صوبتی کدی شوما....از آشنایی با شمایان خرسندم بسیار بوگو ماشالا ما نيز هم 3 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۰ !!!!!!! بوگو ماشالا ما نيز هم ماشالا...ماشالا... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ :sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ چرا هيشكي نيست؟:sigh::sigh::sigh::sigh::sigh: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۰ سلام سلاااام من هستم؛ خوبین ؟ چه خبرا ؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده