island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ پس دقیقا به چه مناسبتی بستنی باید بدم ؟ باید کار کنی دیه به مناسبت اینکه قول دادی!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ به مناسبت اینکه قول دادی!! گفتم در صورت گرفتن مدرک 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ گفتم در صورت گرفتن مدرک خودت بیا مدرکتو بگیر بستنی ما رو هم بده! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خودت بیا مدرکتو بگیر بستنی ما رو هم بده! خا، صداشو در نیار خرج میزنه بالا 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خا، صداشو در نیار خرج میزنه بالا خا...خا... 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من برم بخوابم فردا صب کلاس دارم ، شب بخیر :bigbed: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تخلب؟....نه نهما دختر خوبی نیستیم تجدید نظر بفرمایید عمرا...میخوای جیز شم؟ ما کم نمی آوریم.... دختر خونواده ؟ دس دس... آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1: همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت يكي هم منم كه هستم خدمتتون مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90: يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil: سلام...خوبم...نه بابا از سر بیکاری بود...گفتم یه صوبتی کرده باشم... صوبت كردي يا دس كردي تو مماخت شما را چه است؟ حالمان دگرگون شد :zadan: اينارو ببين قشنگ حالت جا بياد 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1: همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت يكي هم منم كه هستم خدمتتون مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90: يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil: صوبت كردي يا دس كردي تو مماخت اينارو ببين قشنگ حالت جا بياد دخترم دیدی اینجوری باشه ؟ شغل خودتم میگفتی بهش، معتاد معتاد معتاد 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ دخترم دیدی اینجوری باشه ؟ :icon_razz: شغل خودتم میگفتی بهش، معتاد معتاد معتاد همه اين شكلكا كه گذاشتم پسر بودن ديگه دخملا كه ازين كاراي بد نميكنن تازه دختر داريم تا دختر يكي ميبيني خبيثه:persiana__hahaha: يكي آروم:girl_blush2: خودتي خودتي خودتي :w589:من فقط تفنني قليون ميكشم:Ghelyon: رئيس كلاچ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ تازه عادت کرده بودم ، که تو تنهایی بمونم ولی وقتی تورو دیدم، دیگه گفتم نمیتونم تازه عادت کرده بودم ، که باشم تنهای تنها تا که دیدمت ، دلم گفت تویی اون عشق تو رویا تازه عادت کرده بودم ، تازه عادت کرده بودم لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ همه اين شكلكا كه گذاشتم پسر بودن ديگه دخملا كه ازين كاراي بد نميكننتازه دختر داريم تا دختر يكي ميبيني خبيثه:persiana__hahaha: يكي آروم:girl_blush2:خودتي خودتي خودتي :w589:من فقط تفنني قليون ميكشم:Ghelyon:رئيس كلاچ خو تو یه دختر آروم و معتادی دیه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ خو تو یه دختر آروم و معتادی دیه نه اتفاقا خيلي خبيثم :2rqfst4: ولي دس تو مماخم نميكنم . 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ نه اتفاقا خيلي خبيثم :2rqfst4: ولي دس تو مماخم نميكنم . معلومه دست تو مماخت نمیکنی اصن 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ معلومه دست تو مماخت نمیکنی اصن من اگه بخوامم نميتونم اينكارو بكنم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ من اگه بخوامم نميتونم اينكارو بكنم ببینم میتونی حالمونو بهم بزنی یا نه هوا چطوره شمال؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سمیرا جان معذرت خانومی اولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه اگه دادم که هیچ ندادم ببخش بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم شرمنده فعلا 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ ببینم میتونی حالمونو بهم بزنی یا نه هوا چطوره شمال؟ به مقصودم رسيدم:gnugghender:اولش فوفول بازي درآوردي وگرنه ديگه كش نميدادم قضيه رو امروز بعد چند ماه فك كنم آفتاب در رشت ديده شد منم صبح نميدونستم آفتاب هست پالتو پوشيدم رفتم يوني خفه شدم 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ سلام سمیرا جان معذرت خانومیاولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه اگه دادم که هیچ ندادم ببخش بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم شرمنده فعلا درود عزيزم خو دلم برات خيلي تنگوليده بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونا كه شوخي بود خودتو عشق است 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ امروز روز اول ترم جديدمون بود از اول امسال وقتي سرد شد اين پالتو رو ميپوشيدم امروز حراست دم در بهم گير داد!!!!!!!!! ميگه خانم پالتو كوتاهه برو عوض كن بعد بيا ميگم من الان اينو از اول دارم ميپوشم الان گير ميدين؟!!ميگه تازه برامون بخشنامه اومده!! گفتم خدايا من الان به اين چي بگم شيطونه ميگه يه آفتابه آب وردارم قشنننگ بشورمش آويزونش كنم رو بند يه گيره هم بهش بزنم ولي سياسته قلدري فايده نداشت خودمو تو دردسر مينداختم . من بميرمم التماسه كسي رو نميكنم پس سياسته خود زني هم بي فايدست . رفتم تو سياسته متفكرانه و روشنفكرانه گفتم خانومه محترم من دانشجوام يني به خاطر چند ميليمتر كوتاهي پالتو بايد از كلاسم عقب بمونم واقعا وجدان شما الان بهتون چي ميگه؟ گفت وجدانه تو ميگه كه اگه من الان بذارم بري دوربين چكت كنه به من اخطار بدن چرا دانشجورو با اين وضع راه دادي ؟ گفتم خانم آخه يه نگاه به سرو قيافه من بكن اين يعجوج معجوجارو با هزار جور قيافه راه ميدن تو دانشگا اونوقت من اينجوري؟:179: گفت مشخص حالا چون دختر خوبي هستي ايندفه رو برو سر كلاست ولي فردا ديگه اينو نپوش اينگونه بود كه ما رفتيم سر كلاسمان:hapydancsmil: ميمونه يه نقشه شيطاني از جانب من براي تلافي كردنه موضوع براي خانم حراست :gnugghender: ولي خدايي از حرفاي خودم خندم گرفته بود عجب فيلميم من 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۰ درود عزيزم خو دلم برات خيلي تنگوليده بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3اونا كه شوخي بود خودتو عشق است جیگرتو عشقهبچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردش فعلا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده