رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

تخلب؟....نه نه:hanghead:

ما دختر خوبی نیستیم تجدید نظر بفرمایید:sigh:

عمرا...میخوای جیز شم؟:4564:

ما کم نمی آوریم....:banel_smiley_4:

دختر خونواده ؟3550.gif

دس دس...leb.gif

آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن :hanghead:

يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي :ws3:در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش :ws28:

يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1:

همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره3275[1].gif

يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه 1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك :4564:

يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت:ws3:

يكي هم منم كه هستم خدمتتون :w02:

مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست1163.gif كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90:

يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان :hanghead:

اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست :w58:

اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil:

سلام...خوبم...نه بابا از سر بیکاری بود...:ws37:

گفتم یه صوبتی کرده باشم...:banel_smiley_4:

صوبت كردي يا دس كردي تو مماخت :banel_smiley_4:

:w58:

شما را چه است؟ حالمان دگرگون شد :zadan:

اينارو ببين قشنگ حالت جا بيادparrot.gifwww_MyEmoticons_com__burp.gif

to_pick_ones_nose_eat.gifto_pick_ones_nose2.gifto_pick_ones_nose3.gifto_pick_ones_nose.gif

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره ديگه اينجا ما يه خانجون(سپيده يا كاربر sipi) داشتيم كه همكلاسيه من باشه و الان ديگه نمياد انجمن :hanghead:

يه خانداداش(ميلاد يا كاربر ميلاد68) داشتيم رفته سربازي داداشه بزرگمونه(شوهر رعناست همون رعنايه شعره رعناي گولاي رعناي :ws3:در واقع ميلاد داماد موجود جذابي به نام عباس آقاست كه حالا بعدا آشنا ميشي باهاش :ws28:

يه آبرار امين (كاربرZ!ZA)داريم كه گاهي مياد تو تاپيك مرغانه هاي آبجي ونوسو ميدزده ميره :th_running1:

همونطور كه گفتم يه خاخور ونوس( *ven000s*)داريم اينجا پرورشه دام و طيور داره3275[1].gif

يه دادا بهرام(.senator.) داريم كه به صورت زنده ميتوني مشاهدش كني ديگه قراره رئيسه كچلا بشه 1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

يه مينايي(VINA) داريم كه خاخوره وروره جادمونه الان كلك پيداش نيست بي وفا شده دير مياد تو تاپيك :4564:

يه خاخور ومبا و يه آباي آرمين و يه پيله برار رضا هم داشتيم كه رفتن دو تاي اول هويجوري ولي داش رضامونو زنش داديم يك زنه خشكلش داديم :hapydancsmil:رفت:ws3:

يكي هم منم كه هستم خدمتتون :w02:

مهمترين عضو اين خونواده هم ميرزا هست1163.gif كه الان خيلي وقته پيداش نيست (در واقع ايشون روح ميرزا كوچك خان هستند):banel_smiley_90:

يه خاخور island و يه خاخور سارا و يه خاخور متين(yasi*m) و خاخور نيلوفر و خاخور pme هم داريم كه تو انجمن هستن ولي خيلي كم پيدان :hanghead:

اميد(pesar ironi) هم به عنوانه يك روح وارد خونه ي ما شد ديگه عضو اينجاست :w58:

اينا همه اعضاي خونواده ي پر جمعيت ما هستند :hapydancsmil:

صوبت كردي يا دس كردي تو مماخت :banel_smiley_4:

اينارو ببين قشنگ حالت جا بيادparrot.gifwww_MyEmoticons_com__burp.gif

to_pick_ones_nose_eat.gifto_pick_ones_nose2.gifto_pick_ones_nose3.gifto_pick_ones_nose.gif

دخترم دیدی اینجوری باشه ؟ icon_razz.gif

شغل خودتم میگفتی بهش، معتاد معتاد معتاد :whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
دخترم دیدی اینجوری باشه ؟ :icon_razz:

شغل خودتم میگفتی بهش، معتاد معتاد معتاد :whistle:

همه اين شكلكا كه گذاشتم پسر بودن ديگه:whistle: دخملا كه ازين كاراي بد نميكنن:hanghead:

تازه دختر داريم تا دختر يكي ميبيني خبيثه:persiana__hahaha: يكي آروم:girl_blush2:

خودتي خودتي خودتي :w589:من فقط تفنني قليون ميكشم:Ghelyon:

رئيس كلاچ:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه

تازه عادت کرده بودم ، که تو تنهایی بمونم

ولی وقتی تورو دیدم، دیگه گفتم نمیتونم

تازه عادت کرده بودم ، که باشم تنهای تنها

تا که دیدمت ، دلم گفت

تویی اون عشق تو رویا

تازه عادت کرده بودم ، تازه عادت کرده بودم sigh.gif

لینک به دیدگاه
همه اين شكلكا كه گذاشتم پسر بودن ديگه:whistle: دخملا كه ازين كاراي بد نميكنن:hanghead:تازه دختر داريم تا دختر يكي ميبيني خبيثه:persiana__hahaha: يكي آروم:girl_blush2:خودتي خودتي خودتي :w589:من فقط تفنني قليون ميكشم:Ghelyon:رئيس كلاچ:w02:

خو تو یه دختر آروم و معتادی دیه :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خو تو یه دختر آروم و معتادی دیه :w02:

نه اتفاقا خيلي خبيثم :2rqfst4: ولي دس تو مماخم نميكنم :hanghead:

.

1314797157_1314563335_1314118805_d.gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
من اگه بخوامم نميتونم اينكارو بكنم:ws28:

ببینم میتونی حالمونو بهم بزنی یا نه :banel_smiley_4:

هوا چطوره شمال؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

سلام سمیرا جان معذرت خانومی

اولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش

ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه

اگه دادم که هیچ

ندادم ببخش

بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم

شرمنده فعلا

• Like 2
لینک به دیدگاه
ببینم میتونی حالمونو بهم بزنی یا نه :banel_smiley_4:

هوا چطوره شمال؟

:ws28:به مقصودم رسيدم:gnugghender:اولش فوفول بازي درآوردي وگرنه ديگه كش نميدادم قضيه رو :w02:

امروز بعد چند ماه فك كنم آفتاب در رشت ديده شد منم صبح نميدونستم آفتاب هست پالتو پوشيدم رفتم يوني خفه شدم :banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام سمیرا جان معذرت خانومی

اولا دای لاب بودم بعدشم واقعا حوصلم نمیکشید صفحه باز کنم تو ببخش

ونوسی اس دادی یادم نیست ج دادم یا نه

اگه دادم که هیچ

ندادم ببخش

بچه ها یه مدت شاید نتونستم ج بیغامتانو بدم ببخشید ج اس تانو میدم

شرمنده فعلا

درود عزيزم خو دلم برات خيلي تنگوليده بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اونا كه شوخي بود خودتو عشق است :w02::icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه

امروز روز اول ترم جديدمون بود از اول امسال وقتي سرد شد اين پالتو رو ميپوشيدم امروز حراست دم در بهم گير داد!!!!!!!!! :w58: ميگه خانم پالتو كوتاهه برو عوض كن بعد بيا ميگم من الان اينو از اول دارم ميپوشم الان گير ميدين؟!!:banel_smiley_4:ميگه تازه برامون بخشنامه اومده!!:w58:

گفتم خدايا من الان به اين چي بگم :banel_smiley_4:شيطونه ميگه يه آفتابه آب وردارم قشنننگ بشورمش آويزونش كنم رو بند يه گيره هم بهش بزنم :banel_smiley_4:ولي سياسته قلدري فايده نداشت خودمو تو دردسر مينداختم . من بميرمم التماسه كسي رو نميكنم پس سياسته خود زني هم بي فايدست . رفتم تو سياسته متفكرانه و روشنفكرانه گفتم خانومه محترم من دانشجوام يني به خاطر چند ميليمتر كوتاهي پالتو بايد از كلاسم عقب بمونم واقعا وجدان شما الان بهتون چي ميگه؟ :ws41:

گفت وجدانه تو ميگه كه اگه من الان بذارم بري دوربين چكت كنه به من اخطار بدن چرا دانشجورو با اين وضع راه دادي ؟

گفتم خانم آخه يه نگاه به سرو قيافه من بكن اين يعجوج معجوجارو با هزار جور قيافه راه ميدن تو دانشگا اونوقت من اينجوري؟:179:

گفت مشخص حالا چون دختر خوبي هستي ايندفه رو برو سر كلاست ولي فردا ديگه اينو نپوش :w16:

اينگونه بود كه ما رفتيم سر كلاسمان:hapydancsmil::ws50: ميمونه يه نقشه شيطاني از جانب من براي تلافي كردنه موضوع براي خانم حراست :gnugghender:

ولي خدايي از حرفاي خودم خندم گرفته بود عجب فيلميم من :ws28:

• Like 3
لینک به دیدگاه
درود عزيزم خو دلم برات خيلي تنگوليده بود:5c6ipag2mnshmsf5ju3

اونا كه شوخي بود خودتو عشق است :w02::icon_gol:

جیگرتو عشقه:w02:بچه ها نفری یدونه فاتحه واسه دوستم بخونید تازه مردش:icon_gol:

فعلا

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...