رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

میگم این ونوس هم از وقتی مدیر شده ، دیگه اینجا زیاد از خودش پست در نَوَکنه .

مینا هم که غیبش زده .

چقد من حرص بخورم از دست شماها :w74:

حرص نخور پوستت چروك ميشه فكره پوستتم بكن :ws3:

ونوسم مياريمش ورپريده رو :w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مشکرم عسیسم....بهله...بشه گیلانم...

اِ :hapydancsmil:به بههههههههههههههههه زودتر ميگفتي يه گاوي گوسپندي چيزي جلو پات قربوني ميكرديم بچه گيلانو عجق است:w02:

خوب بچه هاي گيلان همشون وقتي تو اينجا ميان بايد خودشونو معرفي كنن زورييه:ws3:(زاكان ظاهرا ايتا خاخور جديد بيافتيم :gnugghender:)

نام::Ghelyon:

پيشه::Ghelyon:

قصدت از دخول به نوانديشان::ws43:

• Like 2
لینک به دیدگاه
اِ :hapydancsmil:به بههههههههههههههههه زودتر ميگفتي يه گاوي گوسپندي چيزي جلو پات قربوني ميكرديم بچه گيلانو عجق است:w02:

خوب بچه هاي گيلان همشون وقتي تو اينجا ميان بايد خودشونو معرفي كنن زورييه:ws3:(زاكان ظاهرا ايتا خاخور جديد بيافتيم :gnugghender:)

نام::Ghelyon:

پيشه::Ghelyon:

قصدت از دخول به نوانديشان::ws43:

دو روز از ما دور بودی معتاد شدی؟ TAEL_SmileyCenter_Misc%20(138).gif

• Like 1
لینک به دیدگاه
دو روز از ما دور بودی معتاد شدی؟ :zadan:

كجايه كاري باو:vahidrk: آها يني اونجا كه ما هستيم يني عضويم تو نيستي:ws3: امين معتاد بود :smiley (18): سيگاري ميكشيد پسر منم(سامان 88) معتاد كرد:4564:هر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد...:4564: تازه كاشف به عمل اومد ونوس خودش پخش كننده بوده :hanghead:منم توشون پاستوريزه بودم قليوني شدم:Ghelyon:

• Like 1
لینک به دیدگاه
كجايه كاري باو:vahidrk: آها يني اونجا كه ما هستيم يني عضويم تو نيستي:ws3: امين معتاد بود :smiley (18): سيگاري ميكشيد پسر منم(سامان 88) معتاد كرد:4564:هر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد...:4564: تازه كاشف به عمل اومد ونوس خودش پخش كننده بوده :hanghead:منم توشون پاستوريزه بودم قليوني شدم:Ghelyon:

هی وای من icon_pf%20(34).gif

شوماها همتون معتاد بودین ؟ icon_pf%20(34).gif

هر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد...:4564:

اینجاشو باحال گفتی ایول :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودتي ديگه رئيس كچلا:w02:
آها اوفتاد الان :ws3:سر فرصت یه عکس از زلف های پریشونم میذارم اینجا ببینی کی رئیس کچلاست:w02:
  • Like 1
لینک به دیدگاه
آها اوفتاد الان :ws3:سر فرصت یه عکس از زلف های پریشونم میذارم اینجا ببینی کی رئیس کچلاست:w02:

زلف پريشون گفتي ياد جوونيام افتادم :ws28:

يه پسره بود تو دانشگاهه ما موهاش بلند بود بعد افشوني ميكرد به جانه خودم اگه ميديديش منفجر ميشدي از خنده به قوله رشتيا قوشبالو كله بود :ws28: ما يه 7-8 تا ييم اسمشو گذاشته بوديم مهوش ميرفت ميومد بچه ها ميگفتن مهوش اومد همه اينجوري ميشديم:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: بيچاره ديگه اين اواخر مارو ميديد اينجوري بود: :th_running1:يه بار يكي از بچه ها گفت مهوش اين يهو برگشت همه رفتيم رو هوا :ws28:خودشو ميشناخت فك كنم :ws28:

در هر صورت الان كه نه بعد سربازي رئيسه كچلايي :w02: الان ميلاد معاونه كچلاست :ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
زلف پريشون گفتي ياد جوونيام افتادم :ws28:يه پسره بود تو دانشگاهه ما موهاش بلند بود بعد افشوني ميكرد به جانه خودم اگه ميديديش منفجر ميشدي از خنده به قوله رشتيا قوشبالو كله بود :ws28: ما يه 7-8 تا ييم اسمشو گذاشته بوديم مهوش ميرفت ميومد بچه ها ميگفتن مهوش اومد همه اينجوري ميشديم:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: بيچاره ديگه اين اواخر مارو ميديد اينجوري بود: :th_running1:يه بار يكي از بچه ها گفت مهوش اين يهو برگشت همه رفتيم رو هوا :ws28:خودشو ميشناخت فك كنم :ws28:در هر صورت الان كه نه بعد سربازي رئيسه كچلايي :w02: الان ميلاد معاونه كچلاست :ws3:

مهوش:ws3: ، چه اسمی هم انتخاب کردن :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
من فردا صبح کنکور دارم (805).gif

به سلامتی، ایشالا موفقیت باشی :a030:

آره خيلي بهش ميومد اين دوستاي من يك يعجوج معجوجي هستن واسه خودشون :ws3:

بلانسبت شوما :whistle:

لینک به دیدگاه
من فردا صبح کنکور دارم (805).gif

سلام نكرده رفتي كُر دلم برات اندازه سولاخه جولابه باكتري شده خو:hanghead:كنكوره چي چي داري اين موقه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
به سلامتی، ایشالا موفقیت باشی :a030:

مرسی؛ اما میدونم که قبول نمیشم :persiana__hahaha:

سلام نكرده رفتي كُر دلم برات اندازه سولاخه جولابه باكتري شده خو:hanghead:كنكوره چي چي داري اين موقه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3

سلااااام کرُ, دل منم اندازه همون سولاخ جولاب باکتری برات تنگیده؛ :aghosh:

فردا باید بیام وتموم این پستایی که دادین و بخونم و نقل قول بگیرم و.... ؛ الان باید برم بخسبم؛6 صبح بیدار شم؛(2731).gif

کنکور ارشد دارم؛ الکی دارم میدم,هیچی که نخوندم(279).gif

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...