RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ میگم این ونوس هم از وقتی مدیر شده ، دیگه اینجا زیاد از خودش پست در نَوَکنه . مینا هم که غیبش زده . چقد من حرص بخورم از دست شماها :w74: حرص نخور پوستت چروك ميشه فكره پوستتم بكن ونوسم مياريمش ورپريده رو 1 لینک به دیدگاه
mahdieh1991 53 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ درود به روي ماهت خوش اومدي عزيزم :hapydancsmil:خودتم گيلاني هستي؟ مشکرم عسیسم....بهله...بشه گیلانم... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ مشکرم عسیسم....بهله...بشه گیلانم... اِ :hapydancsmil:به بههههههههههههههههه زودتر ميگفتي يه گاوي گوسپندي چيزي جلو پات قربوني ميكرديم بچه گيلانو عجق است خوب بچه هاي گيلان همشون وقتي تو اينجا ميان بايد خودشونو معرفي كنن زورييه(زاكان ظاهرا ايتا خاخور جديد بيافتيم :gnugghender:) نام::Ghelyon: پيشه::Ghelyon: قصدت از دخول به نوانديشان: 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اِ :hapydancsmil:به بههههههههههههههههه زودتر ميگفتي يه گاوي گوسپندي چيزي جلو پات قربوني ميكرديم بچه گيلانو عجق استخوب بچه هاي گيلان همشون وقتي تو اينجا ميان بايد خودشونو معرفي كنن زورييه(زاكان ظاهرا ايتا خاخور جديد بيافتيم :gnugghender:) نام::Ghelyon: پيشه::Ghelyon: قصدت از دخول به نوانديشان: دو روز از ما دور بودی معتاد شدی؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ دو روز از ما دور بودی معتاد شدی؟ :zadan: كجايه كاري باو:vahidrk: آها يني اونجا كه ما هستيم يني عضويم تو نيستي امين معتاد بود :smiley (18): سيگاري ميكشيد پسر منم(سامان 88) معتاد كردهر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد... تازه كاشف به عمل اومد ونوس خودش پخش كننده بوده منم توشون پاستوريزه بودم قليوني شدم:Ghelyon: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ كجايه كاري باو:vahidrk: آها يني اونجا كه ما هستيم يني عضويم تو نيستي امين معتاد بود :smiley (18): سيگاري ميكشيد پسر منم(سامان 88) معتاد كردهر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد... تازه كاشف به عمل اومد ونوس خودش پخش كننده بوده منم توشون پاستوريزه بودم قليوني شدم:Ghelyon: هی وای من شوماها همتون معتاد بودین ؟ هر چي گفتم پسرم انقد به داييت نگا نكن اون الكترو اسموك ميكشه سيگار ني دودش الكيه تو كتش نرفت گرفتار شد... اینجاشو باحال گفتی ایول 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ هی وای من :icon_pf (34): شوماها همتون معتاد بودین ؟ :icon_pf (34): اینجاشو باحال گفتی ایول آدم معتاد باشه نباشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آدم معتاد باشه نباشه رئیس کچلها کیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ رئیس کچلها کیه ؟ نميدونم ؟ تو نميدوني؟معلومه كه لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نميدونم ؟ تو نميدوني؟معلومه كه رئیس کچلا؟ نه والا ، کیه؟ 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ رئیس کچلا؟ نه والا ، کیه؟ خودتي ديگه رئيس كچلا 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خودتي ديگه رئيس كچلا آها اوفتاد الان سر فرصت یه عکس از زلف های پریشونم میذارم اینجا ببینی کی رئیس کچلاست 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آها اوفتاد الان سر فرصت یه عکس از زلف های پریشونم میذارم اینجا ببینی کی رئیس کچلاست زلف پريشون گفتي ياد جوونيام افتادم يه پسره بود تو دانشگاهه ما موهاش بلند بود بعد افشوني ميكرد به جانه خودم اگه ميديديش منفجر ميشدي از خنده به قوله رشتيا قوشبالو كله بود ما يه 7-8 تا ييم اسمشو گذاشته بوديم مهوش ميرفت ميومد بچه ها ميگفتن مهوش اومد همه اينجوري ميشديم:ws28::ws28::ws28: بيچاره ديگه اين اواخر مارو ميديد اينجوري بود: :th_running1:يه بار يكي از بچه ها گفت مهوش اين يهو برگشت همه رفتيم رو هوا خودشو ميشناخت فك كنم در هر صورت الان كه نه بعد سربازي رئيسه كچلايي الان ميلاد معاونه كچلاست 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ زلف پريشون گفتي ياد جوونيام افتادم يه پسره بود تو دانشگاهه ما موهاش بلند بود بعد افشوني ميكرد به جانه خودم اگه ميديديش منفجر ميشدي از خنده به قوله رشتيا قوشبالو كله بود ما يه 7-8 تا ييم اسمشو گذاشته بوديم مهوش ميرفت ميومد بچه ها ميگفتن مهوش اومد همه اينجوري ميشديم:ws28::ws28::ws28: بيچاره ديگه اين اواخر مارو ميديد اينجوري بود: :th_running1:يه بار يكي از بچه ها گفت مهوش اين يهو برگشت همه رفتيم رو هوا خودشو ميشناخت فك كنم در هر صورت الان كه نه بعد سربازي رئيسه كچلايي الان ميلاد معاونه كچلاست مهوش ، چه اسمی هم انتخاب کردن 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ مهوش ، چه اسمی هم انتخاب کردن آره خيلي بهش ميومد اين دوستاي من يك يعجوج معجوجي هستن واسه خودشون 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من فردا صبح کنکور دارم به سلامتی، ایشالا موفقیت باشی آره خيلي بهش ميومد اين دوستاي من يك يعجوج معجوجي هستن واسه خودشون بلانسبت شوما لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ من فردا صبح کنکور دارم سلام نكرده رفتي كُر دلم برات اندازه سولاخه جولابه باكتري شده خوكنكوره چي چي داري اين موقه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی، ایشالا موفقیت باشی مرسی؛ اما میدونم که قبول نمیشم :persiana__hahaha: سلام نكرده رفتي كُر دلم برات اندازه سولاخه جولابه باكتري شده خوكنكوره چي چي داري اين موقه؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 سلااااام کرُ, دل منم اندازه همون سولاخ جولاب باکتری برات تنگیده؛ :aghosh: فردا باید بیام وتموم این پستایی که دادین و بخونم و نقل قول بگیرم و.... ؛ الان باید برم بخسبم؛6 صبح بیدار شم؛ کنکور ارشد دارم؛ الکی دارم میدم,هیچی که نخوندم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 بهمن، ۱۳۹۰ به سلامتی، ایشالا موفقیت باشی بلانسبت شوما بله :vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده