* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاز کلیه ی مناطق استان گیلان از امشب تا فردا صبح قطع میباشد!! مطمئنیییی؟:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاز کلیه ی مناطق استان گیلان از امشب تا فردا صبح قطع میباشد!! آره داره قطع میشه، گاز ما هم دیگه نفسای آخرشو داره میکشه کی رو دوست داری؟ روزهای تنهایی ... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه سوال کنم؟ چرا ما کسایی که دوسمون دارن نمیبینیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بچه ها یه سوال کنم؟ چرا ما کسایی که دوسمون دارن نمیبینیم؟شاید نمیدونیم دوستمون دارن ... 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ شاید نمیدونیم دوستمون دارن ... شایدم میدونیم چرا با اینکه میدونیم اما نا دیدشون میگیریم؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 866040]شایدم میدونیم چرا با اینکه میدونیم اما نا دیدشون میگیریم؟ اگه میدونیم و نادیده میگیریم سه حالت داره : 1. اینکه که کاری کرده که از دستش ناراحتیم و واسه همین نادیده میگیریم. 2. ذاتمون خرابه و 3 اینکه : یکی دیگه رو دوست داریم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]اگه میدونیم و نادیده میگیریم سه حالت داره : 1. اینکه که کاری کرده که از دستش ناراحتیم و واسه همین نادیده میگیریم. 2. ذاتمون خرابه و 3 اینکه : یکی دیگه رو دوست داریم من گزینه اولم تو چی؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ من گزینه اولم تو چی؟ کسی نیستش که نادیده بگیرم ، اگه هم هست و دوستم داره من خبر ندارم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ کسی نیستش که نادیده بگیرم ، اگه هم هست و دوستم داره من خبر ندارم اگه بدونی چی 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بدونی چی اگه بدونم نادیده نمیگیرم 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اگه بدونم نادیده نمیگیرم این حرفت یادت میمونه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ این حرفت یادت میمونه؟ بله یادم میمونه . ( البته با این تبصره که طرف کاری نکرده باشه که از دستش ناراحت باشم). تو حالت خوبه ؟ 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بله یادم میمونه . ( البته با این تبصره که طرف کاری نکرده باشه که از دستش ناراحت باشم). تو حالت خوبه ؟ این حرفتو یه روز یادت میارم بهرام نه خوب نیستم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره؟؟؟ شما دو نفر خوبید؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] 866174]این حرفتو یه روز یادت میارم بهرام نه خوب نیستم مینا باور کن اصلا متوجه این حرفات نمیشم. اگه چیزی هست راحت بگو لطفا اینجا چه خبره؟؟؟ شما دو نفر خوبید؟ فهمیدی به منم بگو چه خبره 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ #222222]مینا باور کن اصلا متوجه این حرفات نمیشم. اگه چیزی هست راحت بگو لطفا فهمیدی به منم بگو چه خبره میفهمی 1 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دعوا رو بزارین کنار فعلا گاز دارین شما؟؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دعوا رو بزارین کنار فعلا گاز دارین شما؟؟ دعوا نیست نه ما نداشتیم اومدیم خونه خالم اینا گاز دارن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ #222222] فهمیدی به منم بگو چه خبره بااشه اما احساس میکنم متوجه شدم؛مطمئن نیستم... دعوا رو بزارین کنار فعلا گاز دارین شما؟؟ آره ما گاز دارم؛ شعلش هم تا آخره ؛ دارم یخ میکنم نمره جهان اسلام و معماری معاصر اومدا لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بااشه اما احساس میکنم متوجه شدم؛مطمئن نیستم... آره ما گاز دارم؛ شعلش هم تا آخره ؛ دارم یخ میکنم نمره جهان اسلام و معماری معاصر اومدا چیو فهمیدی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده