island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ منم که تموم ترمای قبلو 20 واحد 18 واحد برداشتم و فقط یه درسو که اکثرا برداشته بودن منو دوستم برنداشتیم بجاش چیز دیگه برداشتیم؛ حالا این ترم که ترم آخرمه اون درس ارائه نمیشه و مجبوریم بریم تو یه دانشگاه دیگه اونو بگذرونیم فقط آی دیه من بالا نمیاد یا واس شما ها هم نمیاد ؟ اااااا...میبینم چرا امشب هیشکی آن نیست!! نگو اپیدمیه!! 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ احیانا به 22 بهمن که ربط نداره؟! داره؟! لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اااااا...میبینم چرا امشب هیشکی آن نیست!! نگو اپیدمیه!! اوهوم... مسنجر نیست من خمارم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ احیانا به 22 بهمن که ربط نداره؟! داره؟! آخ آخ آره آره، واس 25 بهمنه احتمالا، اصن حواسم نبود بهش 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اوهوم... مسنجر نیست من خمارم من بدتر... آخ آخ آره آره، واس 25 بهمنه احتمالا، اصن حواسم نبود بهش دیگه شورشو در آوردن!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من بدتر... دیگه شورشو در آوردن!! آوره، کتک میخوان 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آوره، کتک میخوان بریم دعوا... 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ بریم دعوا... سرگیجه گرفتم ، یا اینجا یا مهندسان دیگه 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ سرگیجه گرفتم ، یا اینجا یا مهندسان دیگه حالا خوبه موضوع بحث یکیه!! 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ حالا خوبه موضوع بحث یکیه!! والا ... :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ بگو سرگرم چی بودی، که انقدر ساکت و سردی خودت آرامشم بودی، خودت دلواپسم کردی ته قلبت هنوز باید، یه احساسی به من باشه چقدر باید بگردم تا، یکی مثل تو پیدا شه سلام ای ناله بارون، سلام ای چشمای گریون سلام روزای تنهایی، هنوزم دوسش دارم 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۰ با حس عجیبی با حال غریبی دلم تنگته پر از عشق و عادت بدون حسادت دلم تنگته گله بی گلایه بدون کنایه دلم تنگته پر از فکر رنگی یه جور قشنگی دلم تنگته تو جایی که هیشکی واسه هیشکی نیست و همه دل پریشن دلم تنگه تنگه واسه خاطراتی که کهنه نمیشن دلم تنگه تنگه برای یه لحظه کنار تو بودن یه شب شد هزار شب که خاموش و خوابن چراغای روشن من دل شکسته با این فکر خسته دلم تنگته با چشمای غمناک تر و ابری و پاک دلم تنگته ببین که چه ساده بدون اراده دلم تنگته مثل این ترانه چقدر عاشقانه دلم تنگته دلم تنگته... 2 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاز کلیه ی مناطق استان گیلان از امشب تا فردا صبح قطع میباشد!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ بگو سرگرم چی بودی، که انقدر ساکت و سردی خودت آرامشم بودی، خودت دلواپسم کردی ته قلبت هنوز باید، یه احساسی به من باشه چقدر باید بگردم تا، یکی مثل تو پیدا شه سلام ای ناله بارون، سلام ای چشمای گریون سلام روزای تنهایی، هنوزم دوسش دارم کی رو دوست داری؟ گاز کلیه ی مناطق استان گیلان از امشب تا فردا صبح قطع میباشد!! گاز خونه خالم وصله که 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده