island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اشکال نداره عزیزم؛کاریش نمیشه کرد لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ پ من چی بگمم ی درسیو نمره موقت شدم 17 .. اونوقت استاد 12 ثبت میکنه اونم ی درس 3واحدی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ پ من چی بگمم ی درسیو نمره موقت شدم 17 .. اونوقت استاد 12 ثبت میکنه اونم ی درس 3واحدی چرا 12 ثبت کرد ؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ پ من چی بگمم ی درسیو نمره موقت شدم 17 .. اونوقت استاد 12 ثبت میکنه اونم ی درس 3واحدی :w58: لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چرا 12 ثبت کرد ؟ میگفتن کم داره من باورم نمیشد ی دختره 20 شد بهش داد 14 منو بگو چ خوش خیال بودم .. روز اخر بهش میگم استاد ب نمره ها چیزی اضافه میشه !؟ گفت نه!! نگو ک 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ میگفتن کم داره من باورم نمیشد ی دختره 20 شد بهش داد 14 منو بگو چ خوش خیال بودم .. روز اخر بهش میگم استاد ب نمره ها چیزی اضافه میشه !؟ گفت نه!! نگو ک وا!!! حالش خرابه پس!!! اینا میرن درس میخونن عقلشونو از دست میدنا!!!!:icon_razz: لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ میگفتن کم داره من باورم نمیشد ی دختره 20 شد بهش داد 14 منو بگو چ خوش خیال بودم .. روز اخر بهش میگم استاد ب نمره ها چیزی اضافه میشه !؟ گفت نه!! نگو ک بیمیرم... وا!!! حالش خرابه پس!!! اینا میرن درس میخونن عقلشونو از دست میدنا!!!!:icon_razz: پ فک کردی من واس چی تحریم کردم؟! 1 لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ وا!!! حالش خرابه پس!!! اینا میرن درس میخونن عقلشونو از دست میدنا!!!!:icon_razz: از زن جماعت همه چی بر میاد اونم ازنوع 27 ساله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ پ فک کردی من واس چی تحریم کردم؟! دلیل نمیشه از رشتت بدت بیاد؛ استادا کم دارن؛ چه ربطی به معماری داره از زن جماعت همه چی بر میاد اونم ازنوع 27 ساله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آره,استادای زن خیلی گیرن لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ از زن جماعت همه چی بر میاد اونم ازنوع 27 ساله :5c6ipag2mnshmsf5ju3 آووووووو...پس بگو...عوارض ترشیدگیه!! لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ دلیل نمیشه از رشتت بدت بیاد؛ استادا کم دارن؛ چه ربطی به معماری داره لینک به دیدگاه
!Hooman 10133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ رفتم اموزش .. بهش قضیه رو گفتم قیافش اینطوری شد گفتم اینارو از کجا پیدا میکنین گفت حتما پیگیری میکنم .. ازون پیگیری هایی ک .. تازه این ترم هم مجبورن باهاش درس گرفتم .. ینی این ترم تموم شه دیگه از دسشون راحت شمم .. اتخاب واحدو ک نگووو روز انتخاب میخوام درس بردارم میبینم ارور میده از شانس ما ی استادی نمره ها رو وارد نکرده .. درسی ک من میخوام بردارم پیش نیاز همنیاز داره اونم ازمایشگاه هست 18 نفر بیشتر ظرفیت نداره !! من نمیدونم استاد نمره ها رو وارد نکرده چطور 13 نفر دیگه برداشتن 5نفر بیشتر خالی نداره 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ رفتم اموزش .. بهش قضیه رو گفتم قیافش اینطوری شد گفتم اینارو از کجا پیدا میکنین گفت حتما پیگیری میکنم .. ازون پیگیری هایی ک .. تازه این ترم هم مجبورن باهاش درس گرفتم .. ینی این ترم تموم شه دیگه از دسشون راحت شمم .. اتخاب واحدو ک نگووو روز انتخاب میخوام درس بردارم میبینم ارور میده از شانس ما ی استادی نمره ها رو وارد نکرده .. درسی ک من میخوام بردارم پیش نیاز همنیاز داره اونم ازمایشگاه هست 18 نفر بیشتر ظرفیت نداره !! من نمیدونم استاد نمره ها رو وارد نکرده چطور 13 نفر دیگه برداشتن 5نفر بیشتر خالی نداره خب لابد ترم بالایی ها برداشتن دیگه!! من فقط یه درس 5 واحدی بهم رسید...بقیه حذف و اضافه... حالا واسه شما خوبه فقط ارور میده...واسه ما علاوه بر ارور رمز عبورمون هم سر خود عوض کردن!! لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اگه دوتا زن بگیریم اون نفص دیگه هم کامل میشه ؟ نه اونوقت به مقام رفیع شهادت نایل میشی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خب لابد ترم بالایی ها برداشتن دیگه!! من فقط یه درس 5 واحدی بهم رسید...بقیه حذف و اضافه... حالا واسه شما خوبه فقط ارور میده...واسه ما علاوه بر ارور رمز عبورمون هم سر خود عوض کردن!! منم که تموم ترمای قبلو 20 واحد 18 واحد برداشتم و فقط یه درسو که اکثرا برداشته بودن منو دوستم برنداشتیم بجاش چیز دیگه برداشتیم؛ حالا این ترم که ترم آخرمه اون درس ارائه نمیشه و مجبوریم بریم تو یه دانشگاه دیگه اونو بگذرونیم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ نه اونوقت به مقام رفیع شهادت نایل میشی خوب گفتی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اگه دوتا زن بگیریم اون نفص دیگه هم کامل میشه ؟ خوب گفتی من همیشه خوب میگم کیه که قدر بدونه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ فقط آی دیه من بالا نمیاد یا واس شما ها هم نمیاد ؟ لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ فقط آی دیه من بالا نمیاد یا واس شما ها هم نمیاد ؟ واسه هیچکس نمیاد استاد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده