island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چرا نتانی؟؟؟؟ معماری تحریم بودم!! 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا انزلی است اینجا برف است 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تو هم که همه حرفات به ازدواج ختم میشه همیشه ازدواج نصف دینو کامل میکنه 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ معماری تحریم بودم!! هنوزم تحریمی؟ کی تحریمت کرد ؟ اینجا انزلی استاینجا برف است چه عجب انزلی هم برف اومد ازدواج نصف دینو کامل میکنه لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هنوزم تحریمی؟ کی تحریمت کرد ؟ من معماری را تحریم نمودم... زمونه خواهر...زمونه... منو وادار کرد حالم از عشقم بهم بخوره!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ من معماری را تحریم نمودم... زمونه خواهر...زمونه... منو وادار کرد حالم از عشقم بهم بخوره!! واااااا؛ مگه هنوز دانشجوی معماری نیستیییییییییی؟ لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ ازدواج نصف دینو کامل میکنه اگه دوتا زن بگیریم اون نفص دیگه هم کامل میشه ؟ 1 لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ واااااا؛ مگه هنوز دانشجوی معماری نیستیییییییییی؟ چرا...اما اگه چاره داشته باشم دیگه نمیخوام باشم!! الان شده توفیق اجباری!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ چرا...اما اگه چاره داشته باشم دیگه نمیخوام باشم!!الان شده توفیق اجباری!! رشته به این خوبی لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ رشته به این خوبی هیچم خوب نیس! اگه قرار باشه وقتی منم فارغ التحصیل شدم بشم یه موجود پست بی وجدان مث استادام اصلا ادامه ندم بیتره!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هیچم خوب نیس!اگه قرار باشه وقتی منم فارغ التحصیل شدم بشم یه موجود پست بی وجدان مث استادام اصلا ادامه ندم بیتره!! مگه استادات چیکار کردن که اینجور میگی؟ لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ آدم های ساده را دوست دارم. همان ها که بدی هیچ کس را باور ندارند. همان ها که برای همه لبخند دارند.همان ها که همیشه هستند برای همه هستند. آدم های ساده را باید مثل یک تابلوی نقاشی ساعت ها تماشا کرد: عمرشان کوتاه است. بس که هر که از راه می رسد یا ازشان سوء استفاده می کند یا زمینشان می زند یا درس ساده نبودن بهشان می دهد. آدم های ساده را دوست دارم.بوی ناب"آدم" میدهند... لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ مگه استادات چیکار کردن که اینجور میگی؟ تحویل پروژه...روز برفی...این همه راه...20 دیقه دیر رسیدم... درس 5 واحدی طرح رو صفر رد کرده زده رو برد!! بعد کلی منت آخرشم نمره پروژه نداد و فقط نمره کلاسی رو داد... 100 تومن واسش خرج کرده بودم... پروژه م در حد 19 بود... رنج نمره ها 16-19 بود... اونوخ من... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ تحویل پروژه...روز برفی...این همه راه...20 دیقه دیر رسیدم...درس 5 واحدی طرح رو صفر رد کرده زده رو برد!! بعد کلی منت آخرشم نمره پروژه نداد و فقط نمره کلاسی رو داد... 100 تومن واسش خرج کرده بودم... پروژه م در حد 19 بود... رنج نمره ها 16-19 بود... اونوخ من... استادت کی بود ؟ به مدیر گروه میگفتی خب، عجب بدشانسیییی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ استادت کی بود ؟ به مدیر گروه میگفتی خب، عجب بدشانسیییی:icon_pf (34): خدا ازش نگذره... رئیس دانشکده ست... کاری از کسی بر نمیاد...ثبت نهایی کرد... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ خدا ازش نگذره...رئیس دانشکده ست... کاری از کسی بر نمیاد...ثبت نهایی کرد... عهههه، خیلی بدجنسی کرد؛ باید شرایطتو درک میکرد لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ عهههه، خیلی بدجنسی کرد؛ باید شرایطتو درک میکرد معدلمو به گند کشید!! همیشه از زیر کار در میرفتم اما این ترم آدم شدم... جون گذاشتم سر درس...این حقم نبود!! درک چیزیه که از این جماعت پلید نباید انتظارشو داشت!!! لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ معدلمو به گند کشید!!همیشه از زیر کار در میرفتم اما این ترم آدم شدم... جون گذاشتم سر درس...این حقم نبود!! درک چیزیه که از این جماعت پلید نباید انتظارشو داشت!!! هی روزگار معماری تنها رشته ایه که حق آدم خیلی ضایع میشه، گاهی استادا به کار نمره نمیدن به چیز دیگه نمره میدن ... لینک به دیدگاه
island1991 416 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ هی روزگار معماری تنها رشته ایه که حق آدم خیلی ضایع میشه، گاهی استادا به کار نمره نمیدن به چیز دیگه نمره میدن ... واقعا... خدایــــا...صبــــــــــر... لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۰ واقعا... خدایــــا...صبــــــــــر... اشکال نداره عزیزم؛کاریش نمیشه کرد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده