haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ به به همدانی ارادتمندیم بزرگوار چاکریم لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چه زبونتون باحاله آله دیه گاهی جو گیر بشیم یه نموره رگ گیلانی بودن رو نشون میدیم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ نیلو جان آواتار نو مبااااارک ؛ خب من برم دیگه؛ نیلو هوایه مهمونو داشته باش، ازش خوب پذیرایی کن, خدافظ دیگه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ شوندرم د , هوای این مهومن رو داشته باش؛ من رفتم الان جزوه رو نگاه کردم,دیدم 22 صفحست بهش بگو بیاد؛ دعو ا گرفت, ما هم هستیم؛ بگو بیاد دیگه؛ اه؛ یعنی چی اصلا , نگفت اون چن نفر کیان اُخی بشو بیدینم تا چند ساعت تانی دوام باوری باشه می هوای ایسه :gnugghender: نه نگفت کیا هستن فخط گفت دیه این سایت نمیاد از اون به بعدم دیه ندیدمش:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ واقعا ؟!!! شاید یکی دو ساعت زودتر برسه خب بهش بگید عضو شه؛:hapydancsmil: از آرمین و مهیار چه خبر؟!!! خیلی بی وفان:icon_razz: آرمین که تحویل پروژه داشت...:gnugghender: مهیار هم درس میخونه.... راستی ونوسیقبل اینکه بری...یه چی بگم رفتم به آرمین گفتم چرا نمیای اینجا؟ گفت اگه اینجا بیام باید با چند نفر دعوا بگیرم الانم که درس داره اصن نمیاد نت :persiana__hahaha::persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ نیلو جان آواتار نو مبااااارک ؛ خب من برم دیگه؛ نیلو هوایه مهمونو داشته باش، ازش خوب پذیرایی کن, خدافظ دیگه قوفونت بلم...(موهاشو دوس دالم) بلو درس بخونم موفق باشی خانمی... به سلامت 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آرمین که تحویل پروژه داشت...:gnugghender:مهیار هم درس میخونه.... :persiana__hahaha::persiana__hahaha: هداااا کجا رفتی؟ گفتم دیه نمیبینمت هیییییییم همون دیه به خاطر درس و اینا رفته محیارم که ماشالا در خفا هست همیشه:دی 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آله دیه گاهی جو گیر بشیم یه نموره رگ گیلانی بودن رو نشون میدیم منم از کلمه ی پَ شی خیلی خوشم میاد یه کلمه ی همدانیه مثه شما یه نموره رگ همدانی بودنو نشون میدم لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چاکریم ما مخلصیم... غریبی نکن یه ذره از خوتت بوگو بیبینمم من نیلوفرم 18 سالمه...نیلو صدام کن:دی 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم از کلمه ی پَ شی خیلی خوشم میاد یه کلمه ی همدانیه مثه شما یه نموره رگ همدانی بودنو نشون میدم یعنی چه اونوخ؟ همون پس چی نیس؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ما مخلصیم...غریبی نکن یه ذره از خوتت بوگو بیبینمم من نیلوفرم 18 سالمه...نیلو صدام کن:دی من حانیم 20 سالمه حانی صدام کن 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ هداااا کجا رفتی؟گفتم دیه نمیبینمت هیییییییم همون دیه به خاطر درس و اینا رفته محیارم که ماشالا در خفا هست همیشه:دی :دی....نترس همین جاهستم....فعلن هستم.... 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من حانیم 20 سالمه حانی صدام کن از منم که بزرگتری حانی جون خوشوقتم چی میخونی؟ :دی....نترس همین جاهستم....فعلن هستم.... میسی که هستی واقهن هستی ولی نیستی 3 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ یعنی چه اونوخ؟همون پس چی نیس؟!!!! اره همون پس چیه خیلی باحال میشه گفتنش من یه بار گفتم عادت کردم تو هم بگو عادت کنی 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اره همون پس چیهخیلی باحال میشه گفتنش من یه بار گفتم عادت کردم تو هم بگو عادت کنی پَ شی 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حالا اگه تونستی ترکش کنی من به این راحتی معتاد نمیشم چی فکر کردی؟!! پ شی؟ 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ یه کلمه گیلانی یادم بده! اگه شد بدوبیراه باشه یه موقع از دست کسی حرصم گرفت بارش کنم خودشم نفهمه چی گفتم! لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من به این راحتی معتاد نمیشم چی فکر کردی؟!!پ شی؟ خودش یهویی میاد چه معتاد بشی چه نشی مثه الان 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ از منم که بزرگتری حانی جونخوشوقتم چی میخونی؟ منم همینطور معماری شما چی؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده