شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ببخشید مشهد بخوام برم از کدم مسیر نزدیک تر هستش؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم کارت عروسی میخوام...به ندا هم بوگو...بیاد یه سر بزنه... چرا کم هپی هستی ؟بگم احسان بیاد در مورد خرگوشت با هم حرف بزنید شاید روحیت عوض بشه...:gnugghender: خوبی هدی جون ؟؟ راست میگه نیلو, بگو ندا هم بیاد اینجا:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ اوهوم, پس هنوز علوس نشد, تو چوطور؟ آره بابا... شایعه هس!! من نیدونم مریم (آماتیس) چرا گاهی قات میزنه همش زیر سر اون بود دیه ... خوب شد گفتی داشت یادم میرفت کارتمو بت بدم... ما هم داریم آقا دار میشیم... میخوایم هم درس بخونیم هم آقادار بشیم منتها اومدی جشن علوسیم اون آقامونم بی زحمت بیار 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ببخشید مشهد بخوام برم از کدم مسیر نزدیک تر هستش؟:hapydancsmil: بزار من بگم؛ از رشت بخوای بری مشهد, میری شهرداری ماشین میشینی به سمت ترمینال؛ بعد از اونجا اتوبوسای تهرانو سوار میشی؛ بعد میری تهران؛ بعد اتوبوسای اهواز رو سوار میشی؛ رسیدی اهواز از اونور میتونی با کشتی بری بند عباس بعد با اتوبوسای بند عباس برو چابهار؛ بعد اگه بخوای با قطار اگه نه که با هواپیما میتونی بری مشهد لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم کارت عروسی میخوام...به ندا هم بوگو...بیاد یه سر بزنه... چرا کم هپی هستی ؟بگم احسان بیاد در مورد خرگوشت با هم حرف بزنید شاید روحیت عوض بشه...:gnugghender: حتماااااااا ، هدااااییی مگه میشه تونو دعوت نکنیم... منتها خودم گرفتم بعدش حتما به شوما هم میدم اون احسانم که فیلا درس داره از شرش راحتیم:دی:دی ببخشید مشهد بخوام برم از کدم مسیر نزدیک تر هستش؟:hapydancsmil: سلام عرض شد... همین مسیر رو مستقیم برین بعد بپیچین تو او ن خیابون دست راستیه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آره بابا...شایعه هس!! من نیدونم مریم (آماتیس) چرا گاهی قات میزنه همش زیر سر اون بود دیه ... خوب شد گفتی داشت یادم میرفت کارتمو بت بدم... ما هم داریم آقا دار میشیم... میخوایم هم درس بخونیم هم آقادار بشیم منتها اومدی جشن علوسیم اون آقامونم بی زحمت بیار یعنی اون تاپیک جشن عروسی و اینا الکی بود همش ؟؟؟؟ شوخی نکن نیلو !!! من کلی ذوقیده بودما باشه آقاتونم میاریم؛ 1 دونه کافیه یا دو سه تا بیارم خودت انتخاب کنی بینشون؟؟؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بزار من بگم؛ از رشت بخوای بری مشهد, میری شهرداری ماشین میشینی به سمت ترمینال؛ بعد از اونجا اتوبوسای تهرانو سوار میشی؛ بعد میری تهران؛ بعد اتوبوسای اهواز رو سوار میشی؛ رسیدی اهواز از اونور میتونی با کشتی بری بند عباس بعد با اتوبوسای بند عباس برو چابهار؛ بعد اگه بخوای با قطار اگه نه که با هواپیما میتونی بری مشهد عزیز خواهر! به نظر من پیاده بره زودتر میرسه خواهر!!!!! 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خوبی هدی جون ؟؟ راست میگه نیلو, بگو ندا هم بیاد اینجا:hapydancsmil: مرسی...خوبم.... ندا به ما هم سر نمیزنه... اینجا که فکرنکنم عضو باشه.... 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ عزیز خواهر! به نظر من پیاده بره زودتر میرسه خواهر!!!!! واقعا ؟!!! شاید یکی دو ساعت زودتر برسه مرسی...خوبم....ندا به ما هم سر نمیزنه... اینجا که فکرنکنم عضو باشه.... خب بهش بگید عضو شه؛:hapydancsmil: از آرمین و مهیار چه خبر؟!!! خیلی بی وفان:icon_razz: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من برم درس بخونم فردا امتحان دارم سازه بتنی؛ جزوش 15 صفحست؛ استادمون وقت نداشت درس بده؛ زود میومد زود میرفت ؛ یا نمیومد من برم دیگه؛ امیدوارم تا شب وسوسه نشم نیام لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام گیلانی های عزیز بروبچ ما نیستن من بیام پیشه شماها؟ 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من برم درس بخونم فردا امتحان دارم سازه بتنی؛ جزوش 15 صفحست؛ استادمون وقت نداشت درس بده؛ زود میومد زود میرفت ؛ یا نمیومد من برم دیگه؛ امیدوارم تا شب وسوسه نشم نیام hdهیم بودی حالا چرا امتحان داری میای نت ها...تو خجالت نمیکشی...شرم نمیکنی؟....حیا نمیکنی؟ تو.... 15 صفحه!!!!!....خوش به حالت ما 50 60 صفحه ای امی میدیم... 15 صفحه؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام گیلانی های عزیزبروبچ ما نیستن من بیام پیشه شماها؟ سلااااام سلااااااااااااام خوش اومدی حانیه جونم:hapydancsmil: خونه خودته؛ راحت باش؛ :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ hdهیم بودی حالا چرا امتحان داری میای نت ها...تو خجالت نمیکشی...شرم نمیکنی؟....حیا نمیکنی؟ تو.... 15 صفحه!!!!!....خوش به حالت ما 50 60 صفحه ای امی میدیم... 15 صفحه؟ دارم میرم خو:5c6ipag2mnshmsf5ju3 دو روز پیش یه امتحان داشتیم 200 صفخه بود این یکی رو شانس آوردیم 15 صفحست؛ اما همش فرموله و عدد؛ باید حفظ کنیم:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام گیلانی های عزیزبروبچ ما نیستن من بیام پیشه شماها؟ خخوش اومدی عزیزم.... بچه های ما هم رفتن باو ولی من هستم بیا پیش خودم سلااااام سلااااااااااااام خوش اومدی حانیه جونم:hapydancsmil: خونه خودته؛ راحت باش؛ :hapydancsmil: کر؟!!! بوشو تی درسِ بخوان:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلااااام سلااااااااااااام خوش اومدی حانیه جونم:hapydancsmil: خونه خودته؛ راحت باش؛ :hapydancsmil: مخسیییییییییی:hapydancsmil: بعدا تو هم یه سر بیا پیشه همدانیا 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ راستی ونوسی قبل اینکه بری...یه چی بگم رفتم به آرمین گفتم چرا نمیای اینجا؟ گفت اگه اینجا بیام باید با چند نفر دعوا بگیرم الانم که درس داره اصن نمیاد نت 2 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ مخسیییییییییی:hapydancsmil:بعدا تو هم یه سر بیا پیشه همدانیا به به همدانی ارادتمندیم بزرگوار 2 لینک به دیدگاه
haniye.a 5626 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خخوش اومدی عزیزم.... بچه های ما هم رفتن باو ولی من هستم بیا پیش خودم مخسییییی اُکی دونفری حال میده کر؟!!! بوشو تی درسِ بخوان:vahidrk: چه زبونتون باحاله 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خخوش اومدی عزیزم.... بچه های ما هم رفتن باو ولی من هستم بیا پیش خودم کر؟!!! بوشو تی درسِ بخوان:vahidrk: شوندرم د , هوای این مهومن رو داشته باش؛ من رفتم الان جزوه رو نگاه کردم,دیدم 22 صفحست مخسیییییییییی:hapydancsmil:بعدا تو هم یه سر بیا پیشه همدانیا باااااهشه میامالبته قبلنا چند بار اومدما راستی ونوسیقبل اینکه بری...یه چی بگم رفتم به آرمین گفتم چرا نمیای اینجا؟ گفت اگه اینجا بیام باید با چند نفر دعوا بگیرم الانم که درس داره اصن نمیاد نت بهش بگو بیاد؛ دعو ا گرفت, ما هم هستیم؛ بگو بیاد دیگه؛ اه؛ یعنی چی اصلا , نگفت اون چن نفر کیان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده