Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ عمرا بگم همه چیز رو ادم تو جمع نمیگه که زشته نمیخواد بگی دیگه ... خواجه حافظ شیرازی هم میدونه دیگه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سمیرا هستی تو انجمن نمیای اینجا؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ نمیخواد بگی دیگه ... خواجه حافظ شیرازی هم میدونه دیگه :icon_razz: حافظ به من گفت چی گفت در گوش من گفت چی گفت خودش بهم گفت چی گفت 3 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حافظ به من گفت چی گفت در گوش من گفت چی گفت خودش بهم گفت چی گفت حالا چی گفت؟ سلام کسی نیست؟ لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ بارون بارون بارونه هی دسِتو بده دسِم چَشم انتظارم هی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ حالا چی گفت؟سلام کسی نیست؟ سلام موقع امتحانه, مثلا درس دارم و نیستیم لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلام موقع امتحانه, مثلا درس دارم و نیستیم سلااااااااااااام خیلی وقته ندیده بودمت ونوسی چطوری؟ حالا چرا ناناحتی؟ بد دادی مث من امتحانتو؟.... منم 4روز دیگه امی دارم واس همین جا خوش کردم لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلااااااااااااامخیلی وقته ندیده بودمت ونوسی چطوری؟ حالا چرا ناناحتی؟ بد دادی مث من امتحانتو؟.... منم 4روز دیگه امی دارم واس همین جا خوش کردم من که همیشه اینجام, خوتت نیسی فردا امتوحان دارم تا حالا 2 تا دادم, یکیش خوب؛ یکیش بد ناراحتیم واسه اینه که تاپیک گیلانمون روزبروز کمتر میشه بچه هاش؛ امین رو اخراج کردن, سمیرا رفت ... میلاد سربازیه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من که همیشه اینجام, خوتت نیسی فردا امتوحان دارم تا حالا 2 تا دادم, یکیش خوب؛ یکیش بد ناراحتیم واسه اینه که تاپیک گیلانمون روزبروز کمتر میشه بچه هاش؛ امین رو اخراج کردن, سمیرا رفت ... میلاد سربازیه من به خاطر کنکور و درس و از اینجور چیزا زیاد نمیتونم بیام الان شکه شدم بدجور... چرا امین اخراج شد؟.....چرا سمیرا رفت؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ من به خاطر کنکور و درس و از اینجور چیزا زیاد نمیتونم بیامالان شکه شدم بدجور... چرا امین اخراج شد؟.....چرا سمیرا رفت؟ چی بگم خواهر دس رو دلم نذار که خون خونه لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ چی بگم خواهر دس رو دلم نذار که خون خونه باشه خواهر من قول میدم دستمو نزارم بوگو چی شده؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ باشه خواهر من قول میدم دستمو نزارمبوگو چی شده؟ سلوم نیلووووووووووو..... 1 لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلوم نیلووووووووووو..... سلااااااااااام هدااااااااااااااااا چه خوشگله شکلکات.....روحیه ی آدم شاد میشه چه خفر؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ باشه خواهر من قول میدم دستمو نزارمبوگو چی شده؟ امین روبه خاطر امضاش اخراج کردن, سمیرا هم نمی دونم شاید دلش نخواد کسی بدونه, اما از مدیرا انتقاد کرد و بهش اخطار دادن، اونم ناراحت شد لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ امین روبه خاطر امضاش اخراج کردن, سمیرا هم نمی دونم شاید دلش نخواد کسی بدونه, اما از مدیرا انتقاد کرد و بهش اخطار دادن، اونم ناراحت شد ای بابا....!!! به خاطر امضا هم مگه آدم اخراج میشه؟!!! جلل خالق سمیرا پ میاد ....یه مدت بگذره میاد باو تو اینخد افسرده نباش میزنمتااااااااااااا:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ سلااااااااااام هداااااااااااااااااچه خوشگله شکلکات.....روحیه ی آدم شاد میشه چه خفر؟ خبر سلامتی... ای ام هپی....آر یو هپی تو؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ ای بابا....!!!به خاطر امضا هم مگه آدم اخراج میشه؟!!! جلل خالق سمیرا پ میاد ....یه مدت بگذره میاد باو تو اینخد افسرده نباش میزنمتااااااااااااا:vahidrk: باشه تو چه خبرا؟ از بچه های اونور چه خبر؟ MISS MINI بود دیگه ؟ علوس شد ؟:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Dezire1536972473 620 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ خبر سلامتی...ای ام هپی....آر یو هپی تو؟ هی هداییی آی ام کمی تا حدودی هپی ایشالا همیشه هپی باشی باشه تو چه خبرا؟ از بچه های اونور چه خبر؟ MISS MINI بود دیگه ؟ علوس شد ؟:hapydancsmil: آفلین سلامتی....چی بگم... نداااااااا؟ نه باو عروس چیه؟ ...عروس شد برات کارت میفرستم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ آفلین سلامتی....چی بگم... نداااااااا؟ نه باو عروس چیه؟ ...عروس شد برات کارت میفرستم اوهوم, پس هنوز علوس نشد, تو چوطور؟ لینک به دیدگاه
from_hell 10964 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، ۱۳۹۰ منم کارت عروسی میخوام... به ندا هم بوگو...بیاد یه سر بزنه... چرا کم هپی هستی ؟بگم احسان بیاد در مورد خرگوشت با هم حرف بزنید شاید روحیت عوض بشه...:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده