RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۰ من نتونستم تحمل كنم دوباره اومدم ....:girl_blush2:فك كنم معتادتون شدم رفقا خاخورا برارا داداش امينو چرا .... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ امین نپو بودا امین چرا انقدر حرص میخوره سر چیزای بی خودی من خودمم قاطیم اما نه دیگه در حد امین اره صاعقس دیگه مینا تو همیشه باعث افتخاری خواهر مرسی امین چرا اخراج شد؟؟؟؟ چون بره درس بخونه يادتونه اون وقتا مدير بودم ميگفتم حالم از مديران بهم ميخوره....انصراف دادم و راحت شدم ....محمد دوباره خواست مدير شم همين چند وقت پيش ...تصميم داشتم قبول كنم ولي واقعا تحمل ندارم من خودم با كسي درگير نشدم دعوا گير نيستم چون ميدونم اعصاب بحث و جدل ندارم اونوقتا هم كه مدير بودم خودمو از اختلاف دور نگه ميداشتم ولي جو مديران دعواهاشون كلافه كننده بود ....بعضي وقتا واسه خودم متاسف ميشم ...اينه اون قشر تحصيل كرده اي كه بهشون افتخار ميكنيم؟... 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ميدونيد كه چقدر دوستتون دارم بچه ها ...ولي تا حالا فكر نميكردم تو اين انجمن انقدر اضافي باشم يه حسه خيلي بدي بهم دست داده مثل هميشه خفه ميشم و نميگم كه چه اتفاقي افتاد كه من دارم واسه يه مدته طولاني شايدم واسه هميشه ميرم ...ميدونستم اينجا هم مثل همه جا خفقان هست ولي نه تا اين حد ...ميدونستم آدماي بي وفا و خائن كه گزارش پست خلاف بدن (چي بهشون ميرسه خدا ميدونه)توي مملكت زيادن ولي نه تا اين حد....نميدونستم گفتن نظر شخصيم واسه بعضيا انقدر گرون تموم ميشه .... حوصله ندارم جملات فلسفي ببافم براي گفتنه منظورم ، واسه اينكه بگم دارم از درون تجزيه ميشم ... هيچكس مشكل نداره اگر مشكل از شخصه ديگه اي بود ميموندم و جوابشو ميدادم مشكل مطلقا از خوده منه كه با وجوده ديدن اينهمه خفقان باز هم خواستم مثل يه آدمه متمدن نظره شخصيمو بگم و فكر كردم همونقدر كه نظر ديگران براي من محترمه نظر منم براي ديگران....پس اين منم كه بايد برم ... 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ميدونيد كه چقدر دوستتون دارم بچه ها ...ولي تا حالا فكر نميكردم تو اين انجمن انقدر اضافي باشم يه حسه خيلي بدي بهم دست داده مثل هميشه خفه ميشم و نميگم كه چه اتفاقي افتاد كه من دارم واسه يه مدته طولاني شايدم واسه هميشه ميرم ...ميدونستم اينجا هم مثل همه جا خفقان هست ولي نه تا اين حد ...ميدونستم آدماي ... توي مملكت زيادن ولي نه تا اين حد....نميدونستم گفتن نظر شخصيم واسه بعضيا انقدر گرون تموم ميشه ....حوصله ندارم جملات فلسفي ببافم براي گفتنه منظورم ، واسه اينكه بگم دارم از درون تجزيه ميشم ... هيچكس مشكل نداره اگر مشكل از شخصه ديگه اي بود ميموندم و جوابشو ميدادم مشكل مطلقا از خوده منه كه با وجوده ديدن اينهمه خفقان باز هم خواستم مثل يه آدمه متمدن نظره شخصيمو بگم و فكر كردم همونقدر كه نظر ديگران براي من محترمه نظر منم براي ديگران....پس اين منم كه بايد برم ... بسه دیگه، یه روز یکیتون میره سربازی ، یه روز اونیکی اخراج میشه، یه روز یکی دیگه دعواش میشه، فرداش یکی قهر میکنه ؛ پس فرداش ... ،. این چه خونواده ایه که ما داریم... اصلا با همتون قهرم، منم میرم دیگه.... لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ميدونيد كه چقدر دوستتون دارم بچه ها ...ولي تا حالا فكر نميكردم تو اين انجمن انقدر اضافي باشم يه حسه خيلي بدي بهم دست داده مثل هميشه خفه ميشم و نميگم كه چه اتفاقي افتاد كه من دارم واسه يه مدته طولاني شايدم واسه هميشه ميرم ...ميدونستم اينجا هم مثل همه جا خفقان هست ولي نه تا اين حد ...ميدونستم آدماي ... توي مملكت زيادن ولي نه تا اين حد....نميدونستم گفتن نظر شخصيم واسه بعضيا انقدر گرون تموم ميشه ....حوصله ندارم جملات فلسفي ببافم براي گفتنه منظورم ، واسه اينكه بگم دارم از درون تجزيه ميشم ... هيچكس مشكل نداره اگر مشكل از شخصه ديگه اي بود ميموندم و جوابشو ميدادم مشكل مطلقا از خوده منه كه با وجوده ديدن اينهمه خفقان باز هم خواستم مثل يه آدمه متمدن نظره شخصيمو بگم و فكر كردم همونقدر كه نظر ديگران براي من محترمه نظر منم براي ديگران....پس اين منم كه بايد برم ... ای بابا ، چرا این چند وقت اینجوری شده انجمن اه 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ ای بابا ، چرا این چند وقت اینجوری شده انجمن اه خبر نداری چی شده ؟؟؟ آی دی سمیرا رو داری بدی بهم؟ به شمارش اس میدم؛ارسال نمیشه، لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ خبر نداری چی شده ؟؟؟ آی دی سمیرا رو داری بدی بهم؟ به شمارش اس میدم؛ارسال نمیشه، نه نمیدونم، میخواستم تازه ازت بپرسم چی شده آی دیشو پ خ میکنم برات 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ نه نمیدونم، میخواستم تازه ازت بپرسم چی شده آی دیشو پ خ میکنم برات باشه؛ دستت مرسی لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بچه ها جون اگه اينجا بمونم فقط برام زجره خودم دله پري ازينجا داشتم يه سري حقيقت هم كه از من پنهان بود ديشب برام برملا شد ديگه جايي براي من اينجا نمونده اصلا الان كه فكر ميكنم ميبينم راهمو اشتباه اومدم . اينجا با سادگيه تموم به هر كي لبخند زدم يه كشيده تحويلم داد ...رفنته من ماله اين قضيه ها نيست ... اگه آدم ساكتي باشي اگه آروم باشي اگه تو خودت بريزي اگه فوضول نباشي اگه سرت به كاره خودت باشه يه زماني ميشه كه ديگه لبريز شدي ...الان من اون حالتو دارم خسته شدم . سعي ميكنم بهتون سر بزنم چند بار ديگه كه حتما ميام ظرف چند روز آينده ...آي دي منم كه داريد rapunzel.feat پرچم هم چه من باشم چه نباشم هميشه بالا هست اون كسي كه راپورته بي خود داده بدونه اينكه منظوره منو بفهمه (آدمايي مثل اون تو اين مملكت زياده با خوده توام يه نگاه به دو خطه اوله امضام بنداز تو هم مثل همونايي...)و مديرانه ارشد گرامي اگر فكر كردن منظور من از اينكه از مديران حالم بهم ميخوره اشخاصه مدير بوده كاملا در اشتباهند چون كساني كه اينجا هستن و بودن ميدونن كه منظورم بخشه مديران بوده نه شخص مدير اگر نوشتارم باعث چنين سوء تفاهمي شد پوزش در غير اين صورت به عنوانه يك انسان حقه اينو داشتم كه بگم از جو و محيطه مديران خوشم نمياد چون دعوا و جدل توش فراوونه و هنوز همون حرف هامو ميزنم ... خيلي دوست داشتم تمامه اون چيزايي كه توي اين مدت سر دلم مونده بود رو براتون برملا كنم تا بفهميد بعضي وقتا پشت نقابه يه سري آدمه به ظاهر مهربون و پاك چه ماره هفت خط و كثيفي خوابيده ...دنيا پر شده از آدمايي كه فقط قصدشون از محبت به تو سوء استفاده ازت حالا به هر نحوي هست يه چيزايي نا گفته بمونه بهتره ...بعضي چيزارو آدم خودش بايد كشف كنه من الان خودم كشفشون كردم با وجودم حس كردمشون بگذريم...من ديگه از كسي هيچ كينه اي به دل ندارم همينجا همه رو خالي كردم دارم ميرم نميخوام قلبم پر از كينه باشه بازم مثل هميشه از دوستتون دارم لبريزتون ميكنم به يادتونم سر فراز و پيروز باشيد 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 11 مهمان ها).Senator. چه خبره اینجا؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ بچه ها جون اگه اينجا بمونم فقط برام زجره خودم دله پري ازينجا داشتم يه سري حقيقت هم كه از من پنهان بود ديشب برام برملا شد ديگه جايي براي من اينجا نمونده اصلا الان كه فكر ميكنم ميبينم راهمو اشتباه اومدم . اينجا با سادگيه تموم به هر كي لبخند زدم يه كشيده تحويلم داد ...رفنته من ماله اين قضيه ها نيست ... اگه آدم ساكتي باشي اگه آروم باشي اگه تو خودت بريزي اگه فوضول نباشي اگه سرت به كاره خودت باشه يه زماني ميشه كه ديگه لبريز شدي ...الان من اون حالتو دارم خسته شدم . سعي ميكنم بهتون سر بزنم چند بار ديگه كه حتما ميام ظرف چند روز آينده ...آي دي منم كه داريد rapunzel.feat پرچم هم چه من باشم چه نباشم هميشه بالا هست اون كسي كه لاپورته بي خود داده بدونه اينكه منظوره منو بفهمه (آدمايي مثل اون تو اين مملكت زياده با خوده توام يه نگاه به دو خطه اوله امضام بنداز تو هم مثل همونايي...)و مديرانه ارشد گرامي اگر فكر كردن منظور من از اينكه از مديران حالم بهم ميخوره اشخاصه مدير بوده كاملا در اشتباهند چون كساني كه اينجا هستن و بودن ميدونن كه منظورم بخشه مديران بوده نه شخص مدير اگر نوشتارم باعث چنين سوء تفاهمي شد پوزش در غير اين صورت به عنوانه يك انسان حقه اينو داشتم كه بگم از جو و محيطه مديران خوشم نمياد چون دعوا و جدل توش فراوونه و هنوز همون حرف هامو ميزنم ... خيلي دوست داشتم تمامه اون چيزايي كه توي اين مدت سر دلم مونده بود رو براتون برملا كنم تا بفهميد بعضي وقتا پشت نقابه يه سري آدمه به ظاهر مهربون و پاك چه ماره هفت خط و كثيفي خوابيده ...دنيا پر شده از آدمايي كه فقط قصدشون از محبت به تو سوء استفاده ازت حالا به هر نحوي هست يه چيزايي نا گفته بمونه بهتره ...بعضي چيزارو آدم خودش بايد كشف كنه من الان خودم كشفشون كردم با وجودم حس كردمشون بگذريم...من ديگه از كسي هيچ كينه اي به دل ندارم همينجا همه رو خالي كردم دارم ميرم نميخوام قلبم پر از كينه باشه بازم مثل هميشه از دوستتون دارم لبريزتون ميكنم به يادتونم سر فراز و پيروز باشيد چرا نمیگی کی راپورتتو داده؟!!! لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ چرا نمیگی کی راپورتتو داده؟!!! نميدونم ولي هر كي بوده خودش ميمونه با وجدانش(البته بعيد ميدونم وجدان داشته باشه!) چون من با اون آقاي مدير مشكلي ندارم اومده انجام وظيفه كنه راپورت دادن اونم اومده اخطار داده... ميبيني ونوس كيا دارن اطرافت پرسه ميزنن و تو بي خبري!!تازه اين يه موردش بود همه رو بخوام بگم كه مثل من ميشه اوضاعت 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ :4564::4564: ادم فروش دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نميدونم ولي هر كي بوده خودش ميمونه با وجدانش(البته بعيد ميدونم وجدان داشته باشه!) چون من با اون آقاي مدير مشكلي ندارم اومده انجام وظيفه كنه راپورت دادن اونم اومده اخطار داده...ميبيني ونوس كيا دارن اطرافت پرسه ميزنن و تو بي خبري!!تازه اين يه موردش بود همه رو بخوام بگم كه مثل من ميشه اوضاعت خب سمیراجان خودت که میگی چجور آدمیه ، ارزششو داره بخاطر کاراش بذاری بری؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، ۱۳۹۰ نميدونم ولي هر كي بوده خودش ميمونه با وجدانش(البته بعيد ميدونم وجدان داشته باشه!) چون من با اون آقاي مدير مشكلي ندارم اومده انجام وظيفه كنه راپورت دادن اونم اومده اخطار داده...ميبيني ونوس كيا دارن اطرافت پرسه ميزنن و تو بي خبري!!تازه اين يه موردش بود همه رو بخوام بگم كه مثل من ميشه اوضاعت واقعا که...!!! من باید یه چیزیو بدونم؛ تو مسنجر ازت میپرسم... اگه برام یه چیزایی روشن شه، منم دیگه کمتر میام تو این انجمن؛ یا اصلا نمیام... لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ واقعا که...!!! من باید یه چیزیو بدونم؛ تو مسنجر ازت میپرسم... اگه برام یه چیزایی روشن شه، منم دیگه کمتر میام تو این انجمن؛ یا اصلا نمیام... از منم میپرسی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، ۱۳۹۰ از منم میپرسی موضوع چیه ؟ کی راپورت داده و...؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده