sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرا من دارم میرم لالا کنم. شبت پر ستاره..... 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نه بابا گلی که ولایت خودشون تهرونه نسیم زنگید اومده از کرج یلدارم بی خیال شو هیچکی نمیاد من یه نفر برم عروسی بگم چند منه؟ حالا عصبانی نشو واست خوب نی زیادش ... باشه فقط به خاطر تو 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرا من دارم میرم لالا کنم.شبت پر ستاره..... برو به سلامت ایشالا که خوابای خوب ببینی 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ممد نبودی ببینی، شهر آزاد گشته ... :biggrin: سر زدن افق .... چیه عشق به مینا نمیادمینا مگه دل نداره به گروه خونیم میخوره؟ چرا منو از برچسب ها پاک کردید قهرم :ydm47612zsesgift969 سلام جوجوهای مامان سلاممم[/url] من تا زمانی که اسمم به برچسب ها برنگرده دیگه فعالیت نمی کنم :ydm47612zsesgift969 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ به گروه خونیم میخوره؟ نیدونم!!!باس روش فک کنم 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دقت [/url]کردین!!! بعضي آدمهــــــا يهـو ميــان ... يهـو زندگيـتـــــو قشنگ ميکنن ... يهـو ميشن همــــــه ي دلخـوشيت .... يهـو ميشن دليـل خنــــــده هات... يهـو ميشن دليل نفس کشيــــدنت ... بـعــــد همينجـوري يهـو ميــــــرن .... يهـو گنـــــــــــد ميـزنن بـه آرزوهــــات ... يهـو ميشن دليل همــــــــه ي غصــه هات و همـــــــه ي اشکات . . يهـو ميشن سبب بالا نيـــومدن نفسـت.... :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دقت کردین!!! بعضي آدمهــــــا يهـو ميــان ...يهـو زندگيـتـــــو قشنگ ميکنن ...يهـو ميشن همــــــه ي دلخـوشيت ....يهـو ميشن دليـل خنــــــده هات...يهـو ميشن دليل نفس کشيــــدنت ...بـعــــد همينجـوري يهـو ميــــــرن ....يهـو گنـــــــــــد ميـزنن بـه آرزوهــــات ...يهـو ميشن دليل همــــــــه ي غصــه هات و همـــــــه ي اشکات ..يهـو ميشن سبب بالا نيـــومدن نفسـت.... :icon_razz: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: 2 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چیه؟:icon_razz: تکون نخور و فقط به من نگاه من می خوام هیپنوتیزمت کنم...... 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دقت کردین!!! بعضي آدمهــــــا يهـو ميــان ...يهـو زندگيـتـــــو قشنگ ميکنن ...يهـو ميشن همــــــه ي دلخـوشيت ....يهـو ميشن دليـل خنــــــده هات...يهـو ميشن دليل نفس کشيــــدنت ...بـعــــد همينجـوري يهـو ميــــــرن ....يهـو گنـــــــــــد ميـزنن بـه آرزوهــــات ...يهـو ميشن دليل همــــــــه ي غصــه هات و همـــــــه ي اشکات ..يهـو ميشن سبب بالا نيـــومدن نفسـت.... :icon_razz: چی شده مینا؟ مکشوک میزنیا لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ دقت کردین!!! بعضي آدمهــــــا يهـو ميــان ...يهـو زندگيـتـــــو قشنگ ميکنن ...يهـو ميشن همــــــه ي دلخـوشيت ....يهـو ميشن دليـل خنــــــده هات...يهـو ميشن دليل نفس کشيــــدنت ...بـعــــد همينجـوري يهـو ميــــــرن ....يهـو گنـــــــــــد ميـزنن بـه آرزوهــــات ...يهـو ميشن دليل همــــــــه ي غصــه هات و همـــــــه ي اشکات ..يهـو ميشن سبب بالا نيـــومدن نفسـت.... :icon_razz: نه دقت نکردم بذار عینکمو بزنم اولش بعدا... 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چی شده مینا؟ مکشوک میزنیا آره بابا فک کنم مینا هم آره... میناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:femenist: 4 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مینا اسمال جونت چ دست بزنی داره چرا انقد میزنتت 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آره بابا فک کنم مینا هم آره...میناااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا:femenist: آخی ، نازززیییی مینا؛ سمیرا؛ فردا یا پس فردا اگه خواستین؛ میتونیم همو ببینیم ها لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی من که مدیر بودم باو فقط اسمش تغییر کرد همکار مدیر بود شد مدیر وگرنه در وظایف و سمتم تغییری ایجاد نشد داداشی میدونم، منظورم تغییر عنوان از همکار مدیر به خود مدیر بود بهرام جان شرمنده :icon_pf (34):مدیریت تو هم مفارک:love070: خواهش مامان جونی، ممنون سر زدن افق .... به گروه خونیم میخوره؟ :ydm47612zsesgift969 پَ نَ پَ نمیخوره ... دقت کردین!!! بعضي آدمهــــــا يهـو ميــان ...يهـو زندگيـتـــــو قشنگ ميکنن ...يهـو ميشن همــــــه ي دلخـوشيت ....يهـو ميشن دليـل خنــــــده هات...يهـو ميشن دليل نفس کشيــــدنت ...بـعــــد همينجـوري يهـو ميــــــرن ....يهـو گنـــــــــــد ميـزنن بـه آرزوهــــات ...يهـو ميشن دليل همــــــــه ي غصــه هات و همـــــــه ي اشکات ..يهـو ميشن سبب بالا نيـــومدن نفسـت.... :icon_razz: آره ... چی شده مینا؟ مکشوک میزنیا نگفتم مینا یه چیزیش میشه عاشق شده 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخی ، نازززیییی مینا؛ سمیرا؛ فردا یا پس فردا اگه خواستین؛ میتونیم همو ببینیم ها آره بیچاره مینا یه دل نه صد دل عاشق اسمال شده :w821: اسمالم گذاشت رفتش مینا اینجوری شد 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ آخی ، نازززیییی مینا؛ سمیرا؛ فردا یا پس فردا اگه خواستین؛ میتونیم همو ببینیم ها فردا که نمیشه یهنی من نمیتونم پس فردا ببینیم چی میشه میدونم، منظورم تغییر عنوان از همکار مدیر به خود مدیر بود میخوام مدیر بخش میکرو بشم البته دسترسی کلی دارم ولی میخوام عنوانمو به مدیر بخش میکرو تغییر بدم اینجوری باکلاس تره تخصصی هم هست 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ فردا که نمیشه یهنی من نمیتونم پس فردا ببینیم چی میشه میخوام مدیر بخش میکرو بشم البته دسترسی کلی دارم ولی میخوام عنوانمو به مدیر بخش میکرو تغییر بدم اینجوری باکلاس تره تخصصی هم هست عه وا خواهر چرا فردا نمیشه، من ناخنامو لاک زدم آماده شدم واسه فردااا :girl_blush2: :biggrin: آره مث من که مدیر بخش راه و ترابری هستم ... :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده