felorans666 12046 ارسال شده در 12 آذر، 2011 ایول راست کار خودمه همگی بیان وسط................. :w330: :w330: :w330: :w330: :w330: :w330: 2
sinister89 4246 ارسال شده در 12 آذر، 2011 آخ جووووووووووووووووون آب شنگگوووولی بیارین که مام اومدیم 4
sinister89 4246 ارسال شده در 12 آذر، 2011 ها این خائنین نمی توانند شادی ما را ببینند بسی حسرت:imoksmiley: 3
sinister89 4246 ارسال شده در 12 آذر، 2011 حالا سه تایی با هم حمع شیم..... من کدومشونم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 آذر، 2011 ببین چه متواضعم خودم معمولا مینوشتماا سمیرا گفت عیبه دیگه سفید مینویسم:girl_yes2: آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده یَرَ مُگُم ای عکست وِسِمون نفرست تالار گیلان هم زید مجرد نِداریم به جان تو هم زن و بچه دارنعکستو مِفرستی خوبیت نِدارَ از راه بِدر مِرَن آخه شومان آیه چی خوایید هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن) 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آذر، 2011 هَنَ بوگو واااااااااااااااااااااااااااااااای اشن امی سَرَ بوخوردید گَمَجان(خودمونیم گیلکی میحرفیم نمیفهمن) ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34):
VINA 31339 ارسال شده در 12 آذر، 2011 اینجا شله نِمِدَن نه یره موخوام:girl_in_dreams: آفلین دخمل حرف گوش کن همین کارو کردی زن داداشِ اسمال عاشقت شده بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه بچه ها هم قبول کردن 3
sinister89 4246 ارسال شده در 12 آذر، 2011 یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 12 آذر، 2011 ادمین ممد؛ اشانه اخطار فادا؛ د هرجا فارسید، ایچی گوفتید، آبووووووووووووووو:icon_pf (34): آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34): نه یره موخوام:girl_in_dreams: بابا تو اون اولا نبودی من تاپیک زده بودم بیاین غلطای املایی همو بگیریم کسی هم ناراحت نشه بچه ها هم قبول کردن خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 12 آذر، 2011 یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها چی بافاماستی؟
VINA 31339 ارسال شده در 12 آذر، 2011 یانجا زدن زبان اصلی می حرفن تا ما نفهمیییم ولی تا حدودی فهمیدم زبون شمام عجییبه ها بابا شما که یه موبرم میگید 4 تا معنی داره . میبرم .میرم و ... آوووووووووووووووووووو خُب بوکوده سرهنگ امی پِرَ بیرون باوردید اشان:icon_pf (34): خوب بگیرید آخه بعضیا بهشون برمیخوره واسه همون میگم...آخه همه بچه ها مسلما بلدن چجوری نوشته میشه منتها توجه نمیکنن چون میخوان زود جواب بدن واسه همونه نه باو بعضیا املا یادشون رفته منم خودم فرق گزاشت و گذاشتو نمیدونم 2
ارسالهای توصیه شده