RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ پشت سر ادمین محمد حرف نزنینا نه تو بخواب:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بنده خدا قراره شهید شه مث اینکه :texc5lhcbtrocnmvtp8 خوندیش؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ نه تو بخواب:icon_pf (34): باشه؛ لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ چرا منو از برچسب ها پاک کردید قهرم خودم گذاشتم خودمم پاکش کردم:1111: قول بده ونگ نزنی دوباره بذارمش:167: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ ژینوس کیه؟ممد کیه؟ یه فیلم اونوقتا میداد، صداش خیلی ضایع بود .... ممد هم اونی که شهید شد خوندیش؟ کامل نه ولی شهید شدن دیدم توش، پیشاپیش خدا رحمتش کنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلام جوجوهای مامان سلام مامانی، من مواظب آجی هام بودم تا برگردی :girl_blush2: 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرت تبریک می گم بابت مدیر شدنت جوجو جان:girl_yes2: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ یه فیلم اونوقتا میداد، صداش خیلی ضایع بود ....ممد هم اونی که شهید شد کامل نه ولی شهید شدن دیدم توش، پیشاپیش خدا رحمتش کنه :texc5lhcbtrocnmvtp8 همشو بخونی میپکی از خنده سلام جوجوهای مامان درود من که جیک جیک مینم برات چرا این همه مدت گوزاشتیدی رفتیدیم:w821: 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من تا زمانی که اسمم به برچسب ها برنگرده دیگه فعالیت نمی کنم 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سلام مامانی، من مواظب آجی هام بودم تا برگردی :girl_blush2: قربون تو پسر گلم بشم که اینقد خوفی. 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرت تبریک می گم بابت مدیر شدنت جوجو جان:girl_yes2: قربونت الان تالار زیست دو تا مدیر داره متینم دوباره برگشته هم من مدیرم هم اونبهرامم مدیر شد خانجونبهش تبریک وویگولنزج 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ من تا زمانی که اسمم به برچسب ها برنگرده دیگه فعالیت نمی کنم به جونه تو فعالیت نکردی هیچیا قول بده ونگ نزنی میذارم اسمتو:167: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ عه سمیرا مدیر شدی تبریک میگم، ندیده بودم :w139: به امید مدیریت در دنیای واقعی :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ عه سمیرا مدیر شدی تبریک میگم، ندیده بودم :w139:به امید مدیریت در دنیای واقعی :texc5lhcbtrocnmvtp8 مرسی من که مدیر بودم باو فقط اسمش تغییر کرد همکار مدیر بود شد مدیر وگرنه در وظایف و سمتم تغییری ایجاد نشد داداشی 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ درود من که جیک جیک مینم برات چرا این همه مدت گوزاشتیدی رفتیدیم:w821: بابا این اوباش اومدن شمال هر جا می خوان برن منم می برن. 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بهرام جان شرمنده :icon_pf (34): مدیریت تو هم مفارک:love070: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ بابا این اوباش اومدن شمال هر جا می خوان برن منم می برن. کیا؟ اااااااااااا 24 روم عروسی دعوتیما عروسی همکلاسیمون حدیثه 27 تمم عروسیه اونیکی همکلاسیمونه کله زرده(مژگان) 3 لینک به دیدگاه
sipi 923 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ کیا؟اااااااااااا 24 روم عروسی دعوتیما عروسی همکلاسیمون حدیثه 27 تمم عروسیه اونیکی همکلاسیمونه کله زرده(مژگان) علی اینا به زور منو بردن عروسی:97: تو میری؟من که نمیرم.:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۹۰ علی اینابه زور منو بردن عروسی:97: تو میری؟من که نمیرم.:persiana__hahaha: نه بابا گلی که ولایت خودشون تهرونه نسیم زنگید اومده از کرج یلدارم بی خیال شو هیچکی نمیاد من یه نفر برم عروسی بگم چند منه؟ حالا عصبانی نشو واست خوب نی زیادش ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده