RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من رفتن کنم دیگه؛ روز خوششششششششش بابااااااااااااااای برو عجیجم بوج بوج:dancegirl2: 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ااااااااا بچه ها داداش بهرامو دیدم اوناهاش پشت دیواره خجالت میکشه بیاد بیرونچند وقته نیومده الان روش نمیشه :167: 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ RAPUNZEL, 3PD+, bahram_first007+ این سپیده موش مرده رو نیگا اون زیره دیگه نمیاد بالا خجالت میکشه:persiana__hahaha: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بیان یه جمله باحال: دنیا پر است از جوجه اردک های زشتی که هرگز نمی فهمند که اردک نبوده اند: کارمند های معمولی ای که می توانستند کارگردان موفقی باشند ، کارگرانی که می توانستند کارشناس باشند، مدیران ناخوشنودی که باید نقاش یا شاعر می شدند ، زنان و شوهرانی که در نارضایتی در کنار هم پیر می شوند ، حسابدارانی که از ریاضیات متنفرند و می توانستند طراح لباس باشند، زن های خانه داری که می توانستند خلبان هواپیما باشند. دنیا پر است از کسانی که قهرمان زندگی خود نبوده اند، نشده اند، نتوانسته اند، نفهمیده اند و به هر دلیلی آن چیزی که باید باشند نشده اند . 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ااااااااا بچه ها داداش بهرامو دیدم اوناهاش پشت دیواره خجالت میکشه بیاد بیرونچند وقته نیومده الان روش نمیشه :167: خلاجت میکششششششششم :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خلاجت میکششششششششم :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8 ااااااااااا بیا بیرون بینیم بابا :icon_pf (34): نگاش کن::girl_blush2: در عرض 0.1 ثانیه خجالتش ریخت اینجوری شد:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بیان یه جمله باحال:دنیا پر است از جوجه اردک های زشتی که هرگز نمی فهمند که اردک نبوده اند: کارمند های معمولی ای که می توانستند کارگردان موفقی باشند ، کارگرانی که می توانستند کارشناس باشند، مدیران ناخوشنودی که باید نقاش یا شاعر می شدند ، زنان و شوهرانی که در نارضایتی در کنار هم پیر می شوند ، حسابدارانی که از ریاضیات متنفرند و می توانستند طراح لباس باشند، زن های خانه داری که می توانستند خلبان هواپیما باشند. دنیا پر است از کسانی که قهرمان زندگی خود نبوده اند، نشده اند، نتوانسته اند، نفهمیده اند و به هر دلیلی آن چیزی که باید باشند نشده اند . قشنگ بود خوشمان آمد من از همون اول عاشق زیست و پزشکی بودم یادش به خیر دوران دبیرستانم گیر داده بودم خلبان بشم دوستم هی میگفت میخوای درس بخونی خلبان بشی؟ میگفتم آره میگفت خلبانی که به درس خوندم نیس میگفتم پس به چیه میگفت به دس فرمونه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ ااااااااااا بیا بیرون بینیم بابا :icon_pf (34):نگاش کن::girl_blush2: در عرض 0.1 ثانیه خجالتش ریخت اینجوری شد:texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ والا... دروغ میگم بگو دروخ میگی 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خلاجت میکششششششششم :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8 قشنگ بود خوشمان آمدمن از همون اول عاشق زیست و پزشکی بودم یادش به خیر دوران دبیرستانم گیر داده بودم خلبان بشم دوستم هی میگفت میخوای درس بخونی خلبان بشی؟ میگفتم آره میگفت خلبانی که به درس خوندم نیس میگفتم پس به چیه میگفت به دس فرمونه راست میگه به دست فرمونه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ والا... دروغ میگم بگو دروخ میگی چرا هردوتون اینطوری شدین؟ 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ جوزف............ کسی جوزف رو ندیده......... 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ چرا هردوتون اینطوری شدین؟ همیجوری:ydm47612zsesgift969 جوزف............ کسی جوزف رو ندیده......... نه 3 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نمیدونمشاید اونجا هم بباره:دی خدا کنه1 آره ، ولی الان بند اومد ، صداش وقتی میخوره به شیروونی فوق العادست من فک نمیکردم شمالی باشی! تو که خودت مهمتر از بارون عطر بارونیسپیدهبلند شداومد همدان بردیش نعل شکنه؟ هان؟هان؟ مرسیییی:62izy85: نه باو....هنوز ندیدمش! شمام بلند شو بیا ....یهویی ببینمتون!:persiana__hahaha: 6 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من فک نمیکردم شمالی باشی! ! مگه نگفته بودم؟ 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نه! خب حالا میگم، من شمالی هستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خب حالا میگم، من شمالی هستم :texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 :texc5lhcbtrocnmvtp8 دستت درد نکنه ! :دی 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ دستت درد نکنه !:دی سرت درد نکنه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ http://noandishaan.com/forums/showthread.php?t=66951 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده