رفتن به مطلب

گیلانی ها بیان پرچمو ببرن بالا .....

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 9.9k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بیان یه جمله باحال:

دنیا پر است از جوجه اردک های زشتی که هرگز نمی فهمند که اردک نبوده اند: کارمند های معمولی ای که می توانستند کارگردان موفقی باشند ، کارگرانی که می توانستند کارشناس باشند، مدیران ناخوشنودی که باید نقاش یا شاعر می شدند ، زنان و شوهرانی که در نارضایتی در کنار هم پیر می شوند ، حسابدارانی که از ریاضیات متنفرند و می توانستند طراح لباس باشند، زن های خانه داری که می توانستند خلبان هواپیما باشند. دنیا پر است از کسانی که قهرمان زندگی خود نبوده اند، نشده اند، نتوانسته اند، نفهمیده اند و به هر دلیلی آن چیزی که باید باشند نشده اند .

• Like 2
لینک به دیدگاه
ااااااااا بچه ها داداش بهرامو دیدم اوناهاش پشت دیواره خجالت میکشه بیاد بیرون:w58:چند وقته نیومده الان روش نمیشه :167:

خلاجت میکششششششششم :girl_blush2: :texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه

ااااااااااا بیا بیرون بینیم بابا :icon_pf (34):

نگاش کن::girl_blush2:

در عرض 0.1 ثانیه خجالتش ریخت اینجوری شد:texc5lhcbtrocnmvtp8

• Like 2
لینک به دیدگاه
بیان یه جمله باحال:

دنیا پر است از جوجه اردک های زشتی که هرگز نمی فهمند که اردک نبوده اند: کارمند های معمولی ای که می توانستند کارگردان موفقی باشند ، کارگرانی که می توانستند کارشناس باشند، مدیران ناخوشنودی که باید نقاش یا شاعر می شدند ، زنان و شوهرانی که در نارضایتی در کنار هم پیر می شوند ، حسابدارانی که از ریاضیات متنفرند و می توانستند طراح لباس باشند، زن های خانه داری که می توانستند خلبان هواپیما باشند. دنیا پر است از کسانی که قهرمان زندگی خود نبوده اند، نشده اند، نتوانسته اند، نفهمیده اند و به هر دلیلی آن چیزی که باید باشند نشده اند .

قشنگ بود خوشمان آمد

من از همون اول عاشق زیست و پزشکی بودم

یادش به خیر دوران دبیرستانم گیر داده بودم خلبان بشم دوستم هی میگفت میخوای درس بخونی خلبان بشی؟ میگفتم آره میگفت خلبانی که به درس خوندم نیس میگفتم پس به چیه میگفت به دس فرمونه:ws28:

• Like 2
لینک به دیدگاه
ااااااااااا بیا بیرون بینیم بابا :icon_pf (34):

نگاش کن::girl_blush2:

در عرض 0.1 ثانیه خجالتش ریخت اینجوری شد:texc5lhcbtrocnmvtp8

:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه

:w58:

قشنگ بود خوشمان آمد

من از همون اول عاشق زیست و پزشکی بودم

یادش به خیر دوران دبیرستانم گیر داده بودم خلبان بشم دوستم هی میگفت میخوای درس بخونی خلبان بشی؟ میگفتم آره میگفت خلبانی که به درس خوندم نیس میگفتم پس به چیه میگفت به دس فرمونه:ws28:

راست میگه به دست فرمونه:w58:

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیدونم

شاید اونجا هم بباره:دی

خدا کنه1 :sigh:

آره ، ولی الان بند اومد ، صداش وقتی میخوره به شیروونی فوق العادست :icon_redface:

من فک نمیکردم شمالی باشی! :w58:

تو که خودت مهمتر از بارون عطر بارونی

سپیدهبلند شداومد همدان بردیش نعل شکنه؟ هان؟هان؟

مرسیییی:62izy85::icon_redface:

نه باو....هنوز ندیدمش!

شمام بلند شو بیا ....یهویی ببینمتون!:persiana__hahaha:

• Like 6
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...