میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ این چه فرمیه بدین ما هم پر کنیم 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بیخیال نمیشم بیخیال نشو ولی خودت اید برگدی پیدا کنی چی بود 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بیخیال نشو ولی خودت اید برگدی پیدا کنی چی بود من میدونم؛ سمیرا بهم میگه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من برخوردی باهاشون نداشتم حالا فرمو پر کن منم امروز اولین بار بود مجبور شدم به خاطر بایگانی ازش سوال بپرسم چون محمد گویا رفته کردستان بیخیال نمیشم :1111: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من میدونم؛ سمیرا بهم میگه نیمیگم میگم این قبلا بالاش یه ویز ویز نداشت؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نیمیگممیگم این قبلا بالاش یه ویز ویز نداشت؟ منم بهت نمیگم لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ 2 تا تایپ فارسی دادم گیلکی یادتون رفت:167: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ 2 تا تایپ فارسی دادم گیلکی یادتون رفت:167: بوشو بوشو؛ بچه تهرونی لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ منم امروز اولین بار بود مجبور شدم به خاطر بایگانی ازش سوال بپرسم چون محمد گویا رفته کردستان :1111: دو سه تا تیکه کردی یادش دادم بچه مونده من کردم یا گیلک:biggrin: 3 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ دو سه تا تیکه کردی یادش دادم بچه مونده من کردم یا گیلک:biggrin: قراره واسه پسرای انجمن شلوار کردی سوغاتی بیاره بهش گفتی بره اونجا هی بگه حالِکا چونَ؟ مینا این فرمه چرا اینجوریه کدومارو خودمون باس پر کنیم کدومارو ادمین:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ قراره واسه پسرای انجمن شلوار کردی سوغاتی بیاره بهش گفتی بره اونجا هی بگه حالِکا چونَ؟ مینا این فرمه چرا اینجوریه کدومارو خودمون باس پر کنیم کدومارو ادمین:icon_pf (34): هی بلدیا چون نه چونی گفتم بره بگه برانی ماچکا:biggrin: اون امتیاز بندی ها رو خودت پر کن با اون بالا مشخصات اسمتو بنویس بگو مدیر کجایی مینا از امین خبر داری اره خبرشو دارم:lol: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یه چی میگم ناراحت نشین اما به زودی 40ام مادر بزرگ امینه حالا کی نمیدونم مینا میدونی 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها من رفتن کنم دیگه؛ روز خوششششششششش بابااااااااااااااای لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ هی بلدیا چون نه چونی گفتم بره بگه برانی ماچکا:biggrin: اون امتیاز بندی ها رو خودت پر کن با اون بالا مشخصات اسمتو بنویس بگو مدیر کجایی اره خبرشو دارم:lol: آره بلدم حالکا چونَ ینی حالت چطوره چونی ینی چطوری....:w963: مگه نمیبیننخو اینارو که خودشون میدونن من مدیر کجاماینام پرسیدن داره آخهفرم ارزیابی:w888: حالش خوبه داداش امین؟:smiley (18): 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یه چی میگم ناراحت نشین اما به زودی 40ام مادر بزرگ امینه حالا کی نمیدونم مینا میدونی نه میخوای اس بدم بپرسم؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آره بلدم حالکا چونَ ینی حالت چطورهچونی ینی چطوری....:w963: مگه نمیبیننخو اینارو که خودشون میدونن من مدیر کجاماینام پرسیدن داره آخهفرم ارزیابی:w888: حالش خوبه داداش امین؟:smiley (18): تا اونجایی که من میدونم خوبه بلدم کر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده