میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تو وضعت از من بدتره :biggrin::biggrin::biggrin: ببین چقد غلط غولوط یاد گرفتن:biggrin: حداقل من فارسی میتایپم تا بقیه از خنده بلا ملا سرشون نیاد 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تو وضعت از من بدتره :biggrin::biggrin::biggrin: ببین چقد غلط غولوط یاد گرفتن:biggrin: امان غلط غولوط یاد بیگیفتیم ولی خدایی عاشق گیلکی حرف زدنتم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ حداقل من فارسی میتایپم تا بقیه از خنده بلا ملا سرشون نیاد من اولش گفتم زیاد بلد نیستم بزار بخندن تفریح که ندارن امان غلط غولوط یاد بیگیفتیمولی خدایی عاشق گیلکی حرف زدنتم :lol: خودمم عاشق خودمم:lol: سمیرا فایلو چجوری پیوست میکنن؟ 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اون اولا هم من همین طوری بودم البته فقط سمیرا و ونوس اینجا بودن یه سوتی دادم که نگو بگذریم این شبکه باران هم باحاله ها 2 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من اولش گفتم زیاد بلد نیستم بزار بخندن تفریح که ندارن :lol: خودمم عاشق خودمم:lol: سمیرا فایلو چجوری پیوست میکنن؟ ای خودشیفته چیه صاحابش به توام خصوصی دادبه منم خصوصی داده:icon_pf (34): مینا یه هفتس الان هی میگم چرا بخش بایگانی ندارمامروز از صاحابش پرسیدم چیخدم بد مخلاخه:1111:میگه کلا فقط واسه ارشدا قابل رویت شده همینجوری مطالبو حذف کنید خوب زشت میشه که منظره ی داخلی تالارا حذف ناقص میشه همه میبینن:w74: اون بالا علامت گیره هست که فایل پیوست روش بزن یه صفحه میاد فرمو که پر کردی از تو کامپیوترت آپ میکنه 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اون اولا هم من همین طوری بودم البته فقط سمیرا و ونوس اینجا بودن یه سوتی دادم که نگو بگذریماین شبکه باران هم باحاله ها :ws28: :ws28: واااااااااااااااااااااااااااااااااای:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اون اولا هم من همین طوری بودم البته فقط سمیرا و ونوس اینجا بودن یه سوتی دادم که نگو بگذریماین شبکه باران هم باحاله ها نمیبینم میلاد::::::::>> ای خودشیفتهچیه صاحابش به توام خصوصی دادبه منم خصوصی داده:icon_pf (34): مینا یه هفتس الان هی میگم چرا بخش بایگانی ندارمامروز از صاحابش پرسیدم چیخدم بد مخلاخه:1111:میگه کلا فقط واسه ارشدا قابل رویت شده همینجوری مطالبو حذف کنید خوب زشت میشه که منظره ی داخلی تالارا حذف ناقص میشه همه میبینن:w74: اون بالا علامت گیره هست که فایل پیوست روش بزن یه صفحه میاد فرمو که پر کردی از تو کامپیوترت آپ میکنه اها دیدم دستت درد نکنه خیلی بد شد بایگانی رو برداشتن زشت میشه صفه خود سایت 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد چه سوتی بود که اینا هنوز یادشونه:14k8gag: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد چه سوتی بود که اینا هنوز یادشونه:14k8gag: من یادم نیست لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نمیبینم میلاد::::::::>> اها دیدم دستت درد نکنه خیلی بد شد بایگانی رو برداشتن زشت میشه صفه خود سایت آره دوس نیمیدارمممممممم:w589: این صاحابش چرا برعکس داداشش انقد جدیه میلاد چه سوتی بود که اینا هنوز یادشونه:14k8gag: نمیشه گفت بگذریمداداشم گیجالت میکشه 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ میلاد چه سوتی بود که اینا هنوز یادشونه:14k8gag: بگذریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نمیشه گفت بگذریمداداشم گیجالت میکشه سمیرا چی بود؟ :w14: لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سمیرا چی بود؟ :w14: نیمیگمجدی یادت نمیاد :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ 2 پایی از روی این موضوع بگذرید 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ نیمیگمجدی یادت نمیاد :icon_pf (34): نه، یادم نومیاد لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ 2 پایی از روی این موضوع بگذرید یالا بگو چی بود لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ 2 پایی از روی این موضوع بگذرید باشه بابا نمیگم:w963: نه، یادم نومیاد بیخیال 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ از این پست نقل قول نگیرید [FLASH=width=25 heigh=25]http://www.upload-noandishaan.ir/images/z96d04f21qcdgze8l5d.swf[/FLASH] لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آره دوس نیمیدارمممممممم:w589:این صاحابش چرا برعکس داداشش انقد جدیه نمیشه گفت بگذریمداداشم گیجالت میکشه من برخوردی باهاشون نداشتم حالا فرمو پر کن 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ باشه بابا نمیگم:w963: بیخیال بیخیال نمیشم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده