VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ خیلی بد؛ باغ بدیش همینه دیگه؛ شاید خسیسسسسسسسسسسسسسسسس واااااااااای من چقدر کار دارم :icon_pf (34): راست گم د کر امان دو تا چیچینی زک عاشق از کی بوردیم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بترکی آخجان عروسی مینا من بیسکوییت مادر میخوام:babygirl:بیریزین تو چایی واسم سلالاک درست کنید بخورم تی گاز دود عروسی نمیگرم(پارسی را پاس بداریم گیلکی را زاپاس بداریم:girl_yes2:) من از کی بوردم اخه کر دو تا چیچینی زکیم با هزارو یک ارزو 1 لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ راست گم د کرامان دو تا چیچینی زک عاشق از کی بوردیم قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد 1 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر تمامی گیلانی ها پس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ به صاف و صوف بودن من میخندیتا میتونی خالی واسم میبندی دیونه بازیامو دوست نداری پیش همه ادامو در میاری بشکن بشکنه بشکن تی غلط کنی نوشکستن ره:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد از کی بوریم:icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر تمامی گیلانی هاپس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری سلام بر داماد عباس اقا سلامو که ص قبل عرض نمودم بله کاغذ و خودکار بیار نت برداریم 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ قسمت قرمز رنگ نا مفوم میییییییییییییییییییییییییباشد وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تی گاز دود عروسی نمیگرم(پارسی را پاس بداریم گیلکی را زاپاس بداریم:girl_yes2:)من از کی بوردم اخه کر دو تا چیچینی زکیم با هزارو یک ارزو بازم قرمز نا مفهومه؟ آها گرفتم باید میگفتی تی گاز دوَد عروسی نیگیرمتی چانه خالَ من تخته سر ننم 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) بازم قرمز نا مفهومه؟ آها گرفتم باید میگفتی تی گاز دوَد عروسی نیگیرمتی چانه خالَ من تخته سر ننم ترجمه پلیز؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ کرد خاله(همون چوبه ) بورم انجیر بیچینیم:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) بیچاره بچه های یونی،:icon_pf (34): نه؛ پیچاره زبان گیلکی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ سلام بر تمامی گیلانی هاپس زبان گیلکی و به راه انداختید سمیرا دوباره باید کلاس خصوصی برام بزاری درود بر تو اخوی آره دیدیم درخواست دهنده زیاد داریم گفتیم دوباره کلاس را بندازیم شرایت ثبت نومم ذکر کردیم صفحات قبل ولی خوب چون تو آشنایی و اوضاع زبانت خیلی خرابه بدون مدارک ثبت نام میکنیمت:w963: به صاف و صوف بودن من میخندی تا میتونی خالی واسم میبندی دیونه بازیامو دوست نداری پیش همه ادامو در میاری بشکن بشکنه بشکن تی غلط کنی نوشکستن ره:biggrin: از کی بوریم:icon_razz::1111: وای گیلکی حرف زدن مینا سوژست , ایندفعه تو میتینگ باید مینا فقط گیلکی بحرفه ها وای آرهعزیزمممممم بانمک حرف میزنه این دفه میتیک دیدیمش مجبورش کنیم گیلکی بحرفه 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وای آرهعزیزمممممم بانمک حرف میزنه این دفه میتیک دیدیمش مجبورش کنیم گیلکی بحرفه بشو کر من ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ میناتو حتما با زیر نویس تایپ کن 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بشو کرمن ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) وای خدای من؛ تو تیچر گیلکی باشی ؛ اونوقت میلاد هم حتما همکارته میناتو حتما با زیر نویس تایپ کن راستی خان داداش؛ما سلام عرض کرده بودیم لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ برو بچه من خودم به بچه های یونی گیلکی یاد میدم:lol:(ببین چقدر غلط ملوط یاد دادم گیلکی تحریف کردم اصلا) ترجمه پلیز؟ ینی چانتو سر تخته نشورن بشو کرمن ایته بر و بیایی دارم منه گید تیچر گیلکی(:lol:) اوفاه تی تیچری آخر مَرَ کوشِی مینا تی گیلکی حرف زِن مَرَ کوشِی مینا... 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ میناتو حتما با زیر نویس تایپ کن تو وضعت از من بدتره ینی چانتو سر تخته نشورن اوفاه تی تیچری آخر مَرَ کوشِی مینا تی گیلکی حرف زِن مَرَ کوشِی مینا... :biggrin::biggrin::biggrin: ببین چقد غلط غولوط یاد گرفتن:biggrin: 2 لینک به دیدگاه
میلاد68 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ وای خدای من؛ تو تیچر گیلکی باشی ؛ اونوقت میلاد هم حتما همکارته راستی خان داداش؛ما سلام عرض کرده بودیم ما هم عرض ادب خدمت خاخورمون داشتیم:rose: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده