Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ادم دلش میخواد قدم بزنه زیرش اونجا هم بارونه؟ اوهوم پس چرا ما بارون نداریم؟!!! 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اونجا هم بارونه؟ آره ، ولی الان بند اومد ، صداش وقتی میخوره به شیروونی فوق العادست بارون بارونه هی بارون بارونه هی این شکلکای با نمکو از کجا میاری؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آره ، ولی الان بند اومد ، صداش وقتی میخوره به شیروونی فوق العادست این شکلکای با نمکو از کجا میاری؟ :texc5lhcbtrocnmvtp8 از getsmile؛ از نت دانلود کن؛ داخلش کلی شکلک داره؛ اسمایلی هم از نت سرچ کنی , تو سایتا هست لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ از getsmile؛ از نت دانلود کن؛ داخلش کلی شکلک داره؛ اسمایلی هم از نت سرچ کنی , تو سایتا هست مرسی دارم دانلود میکنم میگم چرا اکثرشون دخترونست؟ اکثر شکلکای انجمن هم دخترونست 1 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ اوهوم پس چرا ما بارون نداریم؟!!! تو که خودت مهمتر از بارون عطر بارونی سپیدهبلند شداومد همدان بردیش نعل شکنه؟ هان؟هان؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی دارم دانلود میکنممیگم چرا اکثرشون دخترونست؟ اکثر شکلکای انجمن هم دخترونست beacuse lady is first لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ مرسی دارم دانلود میکنممیگم چرا اکثرشون د خترونست؟ اکثر شکلکای انجمن هم دخترونست دیگه دیگه beacuse lady is first ایفل :persiana__hahaha: لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها کفش فروشی فقط تو علم الهدیه؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ بچه ها کفش فروشی فقط تو علم الهدیه؟ تو سبزه میدان هست؛ تو بازار شهرداری؛ اگه اشتباه نکنم ؛ اسمش پاساژ قدیریه؛ اونجا هست؛ تو مطهری هم هست لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تو سبزه میدان هست؛ تو بازار شهرداری؛ اگه اشتباه نکنم ؛ اسمش پاساژ قدیریه؛ اونجا هست؛ تو مطهری هم هست همون سبزه میدونه میگم علم الهدی مطهری دیروز رفتم مانتو بخرم کفشاشم دیدم خوشم نیومد پاساز قدیری؟:ydm47612zsesgift969 تو خود میدون شهر داری وسط بازار؟ 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ همون سبزه میدونه میگم علم الهدی مطهری دیروز رفتم مانتو بخرم کفشاشم دیدم خوشم نیومد پاساز قدیری؟:ydm47612zsesgift969 تو خود میدون شهر داری وسط بازار؟ علم الهدی خیابون بین سبزه میدان تا شهرداریه؛ آره؛ تو خود شهرداریه لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من باموم زاکان جانننننننننننننننننن:persiana__hahaha: گم ان هوا باز ابری بوبوسته:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ من باموم زاکان جانننننننننننننننننن:persiana__hahaha:گم ان هوا باز ابری بوبوسته:icon_pf (34): می دوختر خاله؛ هه جومعه عروسی داره؛ بوشود باغ کرایه بوکودد :icon_pf (34): اگه باران نیسه؛ خیلی اوشانه بد به :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ می دوختر خاله؛ هه جومعه عروسی داره؛ بوشود باغ کرایه بوکودد :icon_pf (34): اگه باران نیسه؛ خیلی اوشانه بد به :icon_pf (34): آخی ....ایشالا بند میاد تا اون موقه پسر خاله منم پارسال شهریور عقد کنونش بود 27 تم همین ماهم عروسیشه. بیچاره باغ کرایه کرده بود بارون مارو برد خودشم گریش گرفته بود:w821: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ می دوختر خاله؛ هه جومعه عروسی داره؛ بوشود باغ کرایه بوکودد :icon_pf (34): اگه باران نیسه؛ خیلی اوشانه بد به :icon_pf (34): داماد ته دیگ بخورده() 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آخی ....ایشالا بند میاد تا اون موقه پسر خاله منم پارسال شهریور عقد کنونش بود 27 تم همین ماهم عروسیشه.بیچاره باغ کرایه کرده بود بارون مارو برد خودشم گریش گرفته بود:w821: زکان من عروسی نگیریمااا همرا دعوت کونیم چای و بسکویتت امان که ننیم شما چه بیسکویتی خورید خودتان شی اماره بیسکوییت بورید امان شمارا چایی فدیم پ ن:چقدر بد گفتماا بعضی لغتا رو نمیدونستم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ آخی ....ایشالا بند میاد تا اون موقه پسر خاله منم پارسال شهریور عقد کنونش بود 27 تم همین ماهم عروسیشه.بیچاره باغ کرایه کرده بود بارون مارو برد خودشم گریش گرفته بود:w821: خیلی بد؛ باغ بدیش همینه دیگه؛ داماد ته دیگ بخورده() شاید زکان من عروسی نگیریمااا همرا دعوت کونیم چای و بسکویتت امان که ننیم شما چه بیسکویتی خورید خودتان شی اماره بیسکوییت بورید امان شمارا چایی فدیم پ ن:چقدر بد گفتماا بعضی لغتا رو نمیدونستم خسیسسسسسسسسسسسسسسسس واااااااااای من چقدر کار دارم :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
RAPUNZEL 10430 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ داماد ته دیگ بخورده() بترکی زکان من عروسی نگیریمااا همرا دعوت کونیم چای و بسکویتت امان که ننیم شما چه بیسکویتی خورید خودتان شی اماره بیسکوییت بورید امان شمارا چایی فدیم پ ن:چقدر بد گفتماا بعضی لغتا رو نمیدونستم آخجان عروسی مینا من بیسکوییت مادر میخوام:babygirl:بیریزین تو چایی واسم سلالاک درست کنید بخورم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده